MEITENES
Man diemžēl ir bēdīgas ziņas- Kintija nav izlasījusi manu vēstuli, nav rakstījusi arī draugos :( Žēl, ka tā, varbūt meitene vienkārši neuzspēja. Bet tāpēc es (atkal diemžēl) neuzņemšos rīt no jums savākt mantas Rīgā, jo nu... man tiešām ir palikt bail ar Jūsu mantām uz rokām un nezināt, ko tālāk darīt, ja nu Kintija neatbild un nozūd pavisam. Man ir ļoti žēl, es tiešām gribēju palīdzēt, bet nesanāks. Var jau būt, ka saorganizēšos un aizbraukšu uz Rīgu, lai savāktu mantas un nodotu, bet tas noteikti notiks vēlāk, kad (ja) Kintija atbildēs un mēs varēsim sazināties tuvāk.
Man žēl, ka tā, meitenes... Man prieks, ka tiešām bija cilvēki, kas bija gatavi palīdzēt. Var jau būt, ka viss izdosies, bet pagaidām apbruņosimies ar mazumiņu pacietības un nekur nenozudīsim. Es "piesekošu" tām cosmo lietotājām, kuras bija gatavas ziedot, un došu ziņu, ja lieta ies uz priekšu.
Man tiešām žēl un es... atvainojos. Negribas palikt ar Jūsu ziedotajām mantām uz rokām un nezināt, ko darīt tālāk. Paklīdīs baumas, ka es vēl pievācu vai kā... :(