Pumpiņas

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tad nu tā, atkal ir pienācis viens no tiem sliktajiem mēnešiem kad man pastiprināti sametās uz sejas pumpas, konkrēti šoreiz pieņemu ka tā trakāk ir jo bija savi stresi + tūlīt ar MR gaidāmas.

Jautājums ko gribu jautāt ir, vai jums nav kādi labi paņēmieni mājas apstākļos kas varētu palīdzēt tikt ātrāk vaļā no šīm nejaukajām pumpām, vienalga vai tās ir smēres vai maskas, vai vel sazin kas. Ja jāzin konkrēti kādas pumpas tad mēdz gan mesties tādas riebīgas zem ādas pumpas kuras izskatās kā puni un drausmīgu diskomfortu rada, kā arī tās ar baltiem galiņiem.

Laicīgi pasaku ka man jau visu mūžu ir bijušas problēmas ar pumpām, ir gan iets pie dermatologa gan arī visādas zāles izmeiģinātas, bet mana āda ir tāda spītīga jo principā pie visām zālēm pierod un ja uz mirkli palīdz tad pēc kāda laika vairs nē. Tā kā esmu lielākoties zālēm atmetusi ar roku jo tas tik iznāk liels naudas tēriņš ar ļoti mazu efektu.
27.07.2014 16:45 |

Reitings 17203
Le Moulin

Vai tas emolium krēms nav konkrēti paredzēts sausai ādai? Vai arī visiem ādas tipiem ?
27.07.2014 19:33 |

Reitings 17203
ka tu esi iedomājusies tikt galā tā, kā visdrīzāk nav iespējams tikt galā.

Godīgi sakot to es nevaru noliegt, ja daudzus gadus ir tāda problēma bijusi tad nu iemācijos vienkārši ar to sadzīvot, jo nav man maks no zelta gatavots un nespēju atļauties visas tās pārbaudes, kā ar vienkārši morāli šai jautājumā esmu vienkārši izsmelta.

Nu aizej kaut vai pie ģiemens ārstes, saņem nosūtījumu un vairogdziedzeri pārbaudi.

Šo gan es apsvēršu, paldies.

Bet tā jau tikai tava izvēle: turpināt darboties neefektīvā pašdarbībā, radot rētas vai beidzot tikt galā ar problēmu uzvisiem laikiem

Kā jau teicu, iepriekš gāju pie speciālista, bet godīgi sakot, vienkārši nespēju to vairāk atļauties. Tā kā arī efektu neredzēju, tad nu padevos. Godīgi sakot pat lietojot visas tās zāles man likās ka es seju vairāk samociju nekā tai palīdzēju, pašlaik vispār kad ieturu pēc iespējas mazāk zāļu un procedūru lietošanu tad ir viss labāk, vienkārši konkrēti stresa iespaidā un pirms MR ir tas laiks kad sametās, tā pat ikdienā, vairāk vai mazāk nav tik lielas problēmas, ja vien protams tas ka viena pumpiņa mēdz uzmesties ir arī baigās šausmas?
Un par tām rētām, man jau viņas tā pat ir no tiem senajiem tīņu laikiem tā kā tas jau ar vairs neliekas aktuāls jautājums.

Vairāk tomēr meklēju variantus kā ātrāk tikt vaļā no esošajām pumpām, jo ilgtermiņā man tiešām neliekas pašlaik reāli tikt pavisam no viņām vaļā, vismaz cik es pēc pašas pieredzes esmu redzējusi. Var jau ar būt ka vienkārši neesmu atradusi to īsto līdzekli priekš manis vel :D
27.07.2014 19:45 |

Reitings 101
Reģ: 20.05.2014
Kafijas biezumus ar krējumu,kā masku.
Vienā dienā nepazudīs,bet pēc tam vairs nemetās :)
27.07.2014 19:50 |

Reitings 17203
Kafijas biezumus ar krējumu,kā masku.
Vienā dienā nepazudīs,bet pēc tam vairs nemetās

Pirmo reizi dzirdu ka tā krējumu var izmantot, interesanta metode.
27.07.2014 19:53 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Man ir bija tāda pati problēma kā Tev, bet tad mainīju uzturu - atsacījos no baltajiem miltiem, liekiem cukuriem, sāku tiešām piedomāt pie uzņemtā šķidruma daudzuma, aizrāvos ar zaļo tēju un pumpas patiešām pazuda! Arī iepriekš neēdu baigi neveselīgi, bet tāpat pusdienlaikā starp lekcijām uzkodu snickers, nevis kādu augli, no rītiem kafijai 3 karotes ar cukuru un dzīve izdevās :D Tā kā secināju, ka man pie vainas varēja būt saldumi, t.i., pārāk daudz cukura. Varbūt pamēģini kaut kad pamainīt savu ēdienkarti, var gadīties, ka tur kaut kas pie vainas :) Arī esmu dzirdējusi, ka, ja pumpas metas konkrētās vietās uz sejas, pēc tā vien jau varot pateikt, kurš orgāns vai kas ir pie vainas.
27.07.2014 20:57 |

Reitings 17203
Diversija

Jā pieņemu ka tās 3 cukura karotes pie kafijas neko par labu nenāk, bet tā pa lielam neesmu baigā saldumu kārotāja. Ir jau ar tas ka no pārāk liela sāls daudzuma var mesties. Ūdeni ar pašlaik dzeru daudz vairāk nekā kādreiz mēdzu. Ak ja vien man tā zaļā tēja ietu pie sirds, bet tās vietā varētu pameiģināt piparmētru tēju.

Hah kādreiz ar esmu redzējusi to sejas tabulu kur tad var noteikt kur ir problēmas ķermenī no kā metās pumpas, bet man liekas ka tai reizē ka saskatijos to tabulu baigi sabijos un vairs negribēju viņu redzēt :D

Bet tagad uzmeklēšu un paskatīšos velreiz intereses pēc.
27.07.2014 21:23 |

Reitings 17203
Paskatijos internetā tās "sejas kartes" un arī baigais apmūlsums, jo katrā jau saka ko citu.

Pēc šīs kartes ņemot man ir problēmas zonas
1,2 kas itkā liecina ka jādzer vairāk ūdens un uzturs nav labs, pieņemu ka mazliet uzturu vel varētu uzlabot. ūdens ar nekad nevar būt par daudz.
nākamā problemātiskā zona ir 11, bet tur saka lai man šeit mestos man jābūt veiktai kādai zobārstniecības procedūrai pastiprinātai, bet man tādas nav veiktas.
Un viss drausmīgākā vieta ir 12, zoda zona un tur teikts ka tas var būt dēļ liela stresa, kas ir pat ļoti reāli man, vienmēr tur pumpas ir metušās kā trakas.
27.07.2014 21:33 |

Reitings 147
Reģ: 10.06.2011
Divas aspirīna tabletes(kas nešķīst ūdenī), saspiež līdz tādai kā miltu konsistencei un pievieno pustējkaroti ūdens. Tāda putriņa jāsanāk, bet ne šķidra.
Liek uz vietām, kur ir pumpas, pēc minūtēm 10-15 nomazgā ar ūdeni vai vienkārši ''nokrata''no sejas, jo aspirīns pa to laiku paspēs izžūt.
Labi sausina pumpas, mazina iekaisumu.

No antibiotikām IESAKU DALACIN T, vajadzīga recepte, bet droši vien kaut kur dod arī bez tās.

Cinka ziede,
Dr. Wolff's Acne Attack,
Skinoren krēms (bez receptes),
Himalaya Herbals NEEM MASK (vnk super, Drogās ir)
DNC ziepes sejai
27.07.2014 21:35 |

Reitings 2152
Es tikko iegooglēju to tabulu. Izrādās, ka ir tik daudzas un visas nebūt nesaka vienu un to pašu. Bet vismaz man vairāk vai mazāk atbilst - pie vainas hormoni, saistīti ar ovulāciju un pie ieteikumiem, lai izvairītos, ietilpst manas jau pašas ieviestās ēdienkartes izmaiņas :D
27.07.2014 21:44 |

Reitings 2152
Oj, es tik ilgi meklēju un skatījos, ka komentārs galīgi iekavēts :D Es skatījos pavisam citas, jo šajā, kas Tev, tie nosacījumi, tādi dīvaini un specifiski :D
http://thebeautygypsy.com/what-is-your-acne-telling-you/
27.07.2014 21:46 |

Reitings 17203
Divas aspirīna tabletes(kas nešķīst ūdenī), saspiež līdz tādai kā miltu konsistencei un pievieno pustējkaroti ūdens. Tāda putriņa jāsanāk, bet ne šķidra.
Liek uz vietām, kur ir pumpas, pēc minūtēm 10-15 nomazgā ar ūdeni vai vienkārši ''nokrata''no sejas, jo aspirīns pa to laiku paspēs izžūt.
Labi sausina pumpas, mazina iekaisumu.

Esmu šo darījusi, diemžēl nepalīdzēja nemaz.
Bet paldies par pārējiem ieteikumiem! :)
27.07.2014 21:50 |

Reitings 17203
Diversija

Ai tās tabulas vispār tik dažādas ka traks var palikt :D
27.07.2014 21:51 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Nezinu, vai kāds nav jau ieteicis, bet tie augonišiem, kas ka puni, tiem vislabāk līdz asins attīrīšana. Man tas bija brīnumlīdzeklis :))
28.07.2014 00:01 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
kad man ir uzradušies face demons, lieku zilo vai zaļo (French green clay) mālu masku.

pašlaik ir šie no Siberica

ps.
šis izkatās feins sejas kopšanai http://siberika.lv/lv/Natura-Siberica/Natura-Siberica-iemelu-ziepes-detoks-uz-aktivetas-ogles-bazes-dzilai-sejas-adas-attirisanai.html
28.07.2014 00:34 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009

šie
28.07.2014 00:34 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Cīņā ar Tavu problēmu varētu palīdzēt ķīmiskais pīlings, bet tas ziemas periodam. Efekts saglabājas kādu laiku.
Labs ir te jau pieminētais Skinoren krēms, tikai problēma - tas balina ādu, līdz ar to neizskatās labi savienojumā ar iedegumu. Svarīgi ņemt vērā, ka to drīkst lietot tikai vakarā, jo UV staru ietekmē tas rada kancerogēnus savienojumus.
Iespējams, ka problēma saasinājusies līdz ar karsto laiku - vairāk izdalās sviedri, rodas iekaisumi.
28.07.2014 00:51 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Ja jau samētās vienmēr pirms MR, tad saistītas ar hormonālām svārstībām. Ja nedzer OK un negribi, tad ir dažādi bezrecepšu medikamenti sieivietes veselībai, kaut vai tā pati šeit miljoniem reižu pieminētā naktssveces eļļa.
28.07.2014 23:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits