Nekādus dižos sejas kopšanas līdzekļus pašlaik nelietoju, jo savādāk āda mēdz palikt sausa, kā no tām pašām ziepēm kuras itkā ir paredzētas priekš sejas ādas, lai gan protams atdzīstos ka neesmu ļoti daudz un dažādas ziepes izmeiģinājusi jo godīgi sakot vienkārši visus gadus tā ķēpa ar pumpām ir piegriezusies, it īpaši ņemot vērā ka manā ģimenē gan mammai, gan omei arī ir visu mūžu bijušas problēmas ar pumpām. Omei piemēram pumpas pārtrauca mesties tikai tad kad viņa bija sen atpakaļ aizvesta uz slimību un sapumpēta pilna ar antibotikām, bet es jau tā nedarīšu. Ikdienā parasti seju vienkārši nomazgāju ar šķidrajām sejas ziepēm, 1 reizi nedēļā ar skrubi cenšos seju notīrīt, iepriekš liku arī mālu masku vienu reizi nedēļā, bet tagad iznācis izlaist jo visu laiku piemirstas pirkt. Ja lietoju kosmētiku tad pēc tam protams attīru seju ar speciālām kosmētikas noņemšanas putām. Bet pa lielam es cenšos seju mazgāt vienkārši ar ūdeni.
Roarrrrr Ja nemaldos tad pirms pāris gadiem kad sī pumpru problēma man bija trakāka tad arī šīs ziepes lietoju, bet neko dižo efektu man nedeva.
Un kādu diagnozi tas dermatologs daudzajās apmeklējuma reizēs uzstādīja?
Godīgi sakot tas bija ļoti sen atpakaļ, tā kā neatceros vairs kā tieši to nosauca, bet tas principā nekas traks neesot, tā pati vaine kas lielākoties ir visiem jauniešiem kuriem ir pumpas, pa angliski to sauc par "acne" ja nemaldos. Bet to laik es gāju pie ārsta privāt praksē kurš laikam pat skaitijās ļoti labs, bet godīgi sakot, pēc visām tām zālēm, gan parastākām, gan arī speciāli veidotajām formulām priekš manas ādas rezultātā pumpas tā pat palika. Principā tik ar vecumu pumpas man metās mazāk, tāpēc ar esmu iemācijusies ar to sadzīvot, bet protams ir mēneši ka sametās tik ļoti ka kauns paliek, pietam ņemot vērā ka ārā ir karsts un tad vel svīstu, tad arī vel vairāk jāskalo seja lai būtu mazāka iespēja ka pumpas sametīsies.
Un hormonu analīzes gan neveica. Principā jau es nemeklēju vel tik dārgas zāles ar kurām seju mocīt, bet drīzāk kādu vienkārši barojošu un nomierinošu sejas masku, jo velns tērēt lielo naudu uz zālēm es nevēlos, it īpaši ka piegriezies ka nekas tā ar nepalīdz un tad ar beigās ir sajūta kā muļķim ka nesaproti kapēc citiem skaista sejas āda, bet tev nē. Tāpēc ar atmetu ar loku super puper zālēm, tās tik lika vilties un maziņu pārāk tērēja.