Pie šodienas, gribas dzirdet un palasīt labas lietas, kas ar jums ir notikushas pedējā laikaa. Da jeb kas tas buutu - jauna nagu laka, vai perfekti pavadiita diena pie juuras..
Dalamies.
Dvj pa forsho šodien!:)
Man būs darbs,ļoti interesantā sfērā,ko man piešķīra krusttēvs brālis,drīz sākšu ,lielākoties priecājos par lielo atalgojumu,jo nauda šobrīd ļoti svarīga,+ iegūšu zināšanas interesantā darba sfērā,kuru biju dzirdējusi,bet ka kāds latvijā to dara,nezināju :D
Kubiete, bjia jau mēneša sākumā runāts, ka tāda situācija var gadīties, tāpēc tas nebija nekāds pārsteigums un viss bija sarunāts.
Bet ar avansu ņemšanu darbā nav nekādu problēmu - vispār ņemu reti, jo mierīgi ar savu algu iztieku, bet to lielo tēriņu dēļ tomēr biju izlēmusi sev kaut ko paņemt, lai nav jāpārtiek tikai no kartupeļiem. Bet vispār jau - cepti kartupeļi ar sīpoliem var būt ļooooti garšīgi un kādu laiciņu mierīgi tā var iztikt! :D
Tā.. Laikam, beidzot dabūšu darbu :D iespējams..jācer, ka man patiks un viss būs kārtībā.
Un pavisam drīz braukšu uz Melnsilu atpūsties - nevaru sagaidīt :)
šodien esmu tik ļoti labi atpūtusies pie ūdens un izstaigājusi dabas taku, ka vairāk nekam nav spēks. un tagad vēl auksts arbūzs, pilnai laimei šobrīd neko vairs nevajag :D
Pie manis ciemos bija atbraukusi draudzene. Un vēl man lielākais prieciņš, ka kļuvuši zināmi ceļojuma datumi, līdz ar to var ķerties klāt plānošanai. Sanāk, ka vasaras svelmē domāju par ziemas atvaļinājumu :)
Šodien noteikti ar Jums arī notiek superlabas lietas.:)
dalamies.
Mana superlabā lieta - šodien mati stāv labi, nagu laka turas izcili labi, svārki arī stāv kā vajag! superlabi!:D
ooo super, ja jau meitenēm te tiek labi darbi, tad jau man arī atradīsies kāds sirdij tuvs... pirmā diena pēc atvaļinājuma, bet izskatās, ka šodien atkal visus laidīs mājās, jo kabineti sakarsuši.... es tā varētu katru dienu strādāt pa 5 stundiņām :)
Kailsal, izklausās pēc viena no superforšajiem kosmosa "jociņiem" - Tev nav žēl un Tu uzreiz saņem "atpakaļ"! Tādām Kubietēm ar savu negāciju nav tiesību piesieties, tā ir Tava nauda, un Tu pati pazīsti to cilvēku gana labi.
Starp citu, tas ir viens labs triks - dabūjot extra naudiņu, izņemt to skaidrā un sabāzt mājās pa visādiem kaktiem, ziemas mēteļu kabatās un sen nelasītās grāmatās. Paiet laiks, aizmirstas, un pēc tam ir pārsteigums pašai sev :)
Man ir labs tas ka ir kartejais jaunais tetovejums... jipiii.. un shovakar dodos uz koncertu.. ka ari vel paris biljetes plauktinjaa gaida kad pienaks koncerta datums... tadi nu luuk ir mani prieki, nekaa cita diemzhel laba nav... pusgads paiet mokoties ar muguru un dzivojot saapes 24/7, bet jap vismaz koncerti un tattoo dod man prieku un liek pasmaidit un kaut uz bridi but happy :)