man bija jāgaida 7 minūtes, pirms viņa devās atpakaļ iekšā, lai es varētu ēst komfortabli atkal
Un ko tad darītu, ja kādz bezpajumtnieks ielas malā sēdētu? Arī neēstu? Tā nav darbinieces vaina, ja Tev vajag, lai pie apvāršņa nebūtu neviena dzīva cilvēka, lai justos ērti.
Ja gribi ēst vienatnē, izvēlies kādu izolētu telpu, nevis sabiedrisku vai publisku vietu.
nedomāju, ka darbiniekiem ir jāapgrūtina vai pat jāmēģina socializēties ar klientiem ārpus McDonald restorāna
Tas nav jādara. Bet nav aizliegts to darīt. Pie tam, ja viņai bija pusdienas pārtraukums, tad vispār nav nekādas nozīmes, kur un par ko viņa strādā, jo tajā brīdī viņa nepārstāvēja to McDonalds, bet gan pati sevi.
es nevēlos, lai manu rutīnu vai darbības, var izsekot ar ātrās ēdināšanas darbinieks
Daudz ko var negribēt. Bet, ja rīkojies tā, ka apkārtējie cilvēki var ievērot šīs Tavas darbības, tad, visticamāk, ar laiku tas notiks, it īpaši, ja tās ir neparastas un atšķirīgas no vispārpieņemtā.
viņai nevajadzētu mēģināt man uzspiest, kā man vajadzētu dzīvot savu dzīvi
Cilvēks tikai painteresējās. Uzspiešana būtu tad, ja vēl pēc tam, kad Tu atteicies, viņa būtu ilgi un dikti centusies pārliecināt, ka ir jāēd iekštelpās.
es domāju, ka tas bija ļoti neprofesionāli
Tu pārspīlē. Varbūt tas ir nedaudz neprofesionāli. Bet tad atkal, ja gribi saskarties ar augstākā līmeņa profesionalitāti, tad ej uz zolīdākām vietām un maksā vairāk.
---
Ko vēl ne ? varbūt man ievietot savas kailfoto bildes un bildes ar savu locekli vēl
Hmm, no Tavas zemapziņas uznirst visai savdabīgas idejas. Domāju gan, ka, ja šādi darīsi, tad šo Tavu diskusiju izdzēsīs. Bet nevajag savas slēptās (lai gan laikam jau ne pārāk labi slēptās) ekshibicioniskās tieksmes pavērst tā, it kā citiem būtu ļoti gribējies Tavu ļipu redzēt. Vismaz es nemanīju, ka kāds būtu izteicis šādu vēlmi. Tikai Tu pats nez kāpēc par to sadomājies.