daudz gan kāds var pasākt ar manu vārdu, uzvārdu, epastu, kuru nelietoju un no gaisa parautu pasta indeksu.
Nu ar tādu aizpildīšanu pati vari spriest cik tā petīcija var būt nopietna. Ar šādu petīcijas formātu nevar būt ne runas par kaut kādu iesniegšanu nopietnām organizācijām. Būtu nopietni, ja varētu parakstīties tikai reālas personas un tikai vienreiz. Tātad, ja būtu autentifikācija, piemēram, ar elektronisko parakstu vai caur internetbanku. Taču tad gan gribētāju parakstīt būtu mazāk :D
Es vienreiz parakstiiju petiiciju, lai Zviedrija adoptee Latviju. Nekas nenotika. Domaajat, ka Putinam buus jebkaada reakcija uz shito? Izlasiis dokumentu, pasmiesies un turpinaas iesaakto.
Vai mani bērni būs vainīgi pie tā, kas ar viņiem varētu notikt, ja... māte savlaik kaut ko būs parakstījusi?
Es savu dēlu audzinu tā, lai viņam nebūtu kauns izjust cilvēcību. Pat, ja tā dēļ es nonākšu Sibīrijā vai tikšu nospiesta uz ceļiem - es miršu ar godu un pārliecību sirdī. Man tīri cilvēcīgi prāts atsakās pieņemt faktu, ka kāds iebrūk valstī un mazgā rokas nevainībā, kamēr (nākotnē) mans dēls var viens pats - pliks un nabags - būt tādā pašā situācijā kā šobrīd ukraiņi.