Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

RIBIŅAS VAKARIŅĀS.

 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Čau. :) Tātad, esmu dabūjusi ribiņas,nekad neesmu gatavojusi. Kā jūs gatavojat cūkas ribiņas?
Piebildīšu,ka man nav cepeškrāsns un ka tās ir meža cūkas ribiņas.
20.07.2014 16:54 |
 
Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Čau!
Es cūkas ribiņas sadalu pa ribiņas gabaliem un kārtīgi apcepu.
Bet ņemot vērā, ka tās ir mežacūkas ribiņas...apcep un tad ieliec pīlē sutināties ar burkāniem un sīpoliem.
Meža gaļa OBLIGĀTI ir jāsutina, jo savādāk viņa ir sīksta!
20.07.2014 16:56 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
A-komanda,cik ilgi sutināt?
20.07.2014 16:58 |
 
Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Ja tas ir meza cukas ribinas tad es tapat nerisketu cepties tikai cepeskrasni.
Drosi vien es varitu, tacu ilgak neka parasti, pasutinatu, liktu parastas garsvielas ka pipars, sals, lauru lapa...
20.07.2014 16:59 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
mežacūku 2, 5 stundas...un pieliec uz beigam ķīploku. Tad sautejumam klat saldo krejumu...bus labais.
20.07.2014 17:01 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Oj. Meža cūkas ribiņas var pagatavot brīnumgardas! MMmm..

Apcep uz pannas ribas un liek katlā.
Uz tās pašas pannas apcepj (pavisam viegli) rupji sagrieztu sīpolu un ķiploku, liek katlā.
Uz pannas esošos taukus aplej ar ūdeni, kārtīgi izmaisas un lej visu katlā virsū ribām un sīpoliem.
Pipari, sāls, mazliet timiāns, ja ir tad arī kadiķogas.
Paraugās, vai ūdens nosedz gaļu, ja ne tad pielej vēl klāt. Var liet arī vīnu vai vīna etiķi klāt, būs mazliet skābena garša.
Liek vāku virsū un uz kādām 2-3 stundām vārīties uz vidējas uguns. Ik pa laikam pārbaudot vai ūdens nav iztvaikojis. Kad gaļa ir mīksta, tad no šķidruma var pagatavot gardumgardu mērci.
20.07.2014 17:03 |
 
Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Manas favorītes vispār ir meža cūkas kotletes. Labākais ēdiens pasaulē :)
Tiesa gan, jāmāk pagatavot tā, lai viņas nesanāk sausas :)
20.07.2014 17:04 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Manas favorītes vispār ir meža cūkas kotletes. Labākais ēdiens pasaulē

+++

Un vēl šmorēta buka kāja.
20.07.2014 17:05 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Jūs pirms gatavošanas paturat kādā marinādē arī?
20.07.2014 17:16 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
:)
20.07.2014 17:16 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Nē, nemarinēju. Viņas šmorējoties/vāroties savelkas ar garšām. :)
20.07.2014 17:18 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Skaidrs,meitenes! Paldies! :)
20.07.2014 17:22 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Tā,ribiņas jau sautējas 40 min,viss tik smuki smaržo..mm. Cerams,ka viss sanāks kā vajag :D
20.07.2014 20:01 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
bet atceries mežacūku jāsautē vismaz 2 stundas.
20.07.2014 20:02 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Japjap,laiks ir uzņemts,viss notiek. ;)
20.07.2014 20:05 |
 
Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Es vakarā vairs nevarētu šitik smagu ēdienu ēst. :)
20.07.2014 20:06 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es jebkurā diennakts laikā varētu apēst veselu cūku :D
20.07.2014 20:13 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es par sim ribinam atdotu visu. Jumjum.
20.07.2014 20:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits