Oj. Meža cūkas ribiņas var pagatavot brīnumgardas! MMmm..
Apcep uz pannas ribas un liek katlā.
Uz tās pašas pannas apcepj (pavisam viegli) rupji sagrieztu sīpolu un ķiploku, liek katlā.
Uz pannas esošos taukus aplej ar ūdeni, kārtīgi izmaisas un lej visu katlā virsū ribām un sīpoliem.
Pipari, sāls, mazliet timiāns, ja ir tad arī kadiķogas.
Paraugās, vai ūdens nosedz gaļu, ja ne tad pielej vēl klāt. Var liet arī vīnu vai vīna etiķi klāt, būs mazliet skābena garša.
Liek vāku virsū un uz kādām 2-3 stundām vārīties uz vidējas uguns. Ik pa laikam pārbaudot vai ūdens nav iztvaikojis. Kad gaļa ir mīksta, tad no šķidruma var pagatavot gardumgardu mērci.