Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jautājums Uk dzīvojošām cosmietēm

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Mana situācija ir šāda:

Man ir ļoti jauka kaimiņiene, gadi ap 60, viņa i padalās ar lauku tomātiem, gurķiem, ķišiem, rūpējas par mani dikti! Vakar viņa ar mutautiņu rokās, atnāca, jo viņas meitai, kurai vajadzēja vakar ielidot no UK Latvijā, atsūtijusi sms, ka nebūs, jo ir slimnīcā. Esot palicis pēc darba slikti ar sirdi. Kaimiņiene apzvanījusi radus Anglijā, neviens neko nezin unko gan viņi varētu zināt, jo meita īrējusi istabiņu pilnīgi citā Anglijas pusē, nevis kur dzīvo radi. VVisa nakts pavadīta neiziņā, kur ir kaimiņiene, bet šodien meita esot beidzot uzradusies, sakot, ka nu viss kārtībaā, nemaz nezin kas viņai ir, jo nesapratusi ārstu teikto.

Tad kaiminiene ienākusi pie manis un jautājusi, vai es varot apzvanīt Anglijas slimnīcas, noskaidrot, kur viņa ir bijusi un kas pa kaiti, jo meitai ne recepte, ne ārta zīme, nekā nav iedots. Protams, apzvanīt nebūs īsi vienārši, tādēļ vēršos pie Anglijā dzīvojošajam meitenēm - kad izsauc ātros, kad ir nogulēa nakts slimnīcā utt vai ārsts iedod kādu zīmi?? Vai atnāc, paguli un ej mājās?

Jo man visa šī situācija liekas "netīra".
20.07.2014 14:48 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Nu teorijā viņi vienmēr slimnīcā, redzot, ka tu esi no kādas citas valsts, kaut vai pa telefonu meklēs tev tulku, diez vai viņa pati nezinātu, kas viņai ir :)
20.07.2014 14:53 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Es apskatījos, dod tādu zīmi, kas domāta ģimenes ārstam, bet var arī viņam aizsūtīt pa tiešo pa pastu, tā kā var arī uz rokām nebūt zīmes.
Bet es domāju, ka meitene vienkārši nemaz netaisījās uz mājām ;)
20.07.2014 15:00 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Man ar liekas, ka meitene vnk kaut ko nofeiloja, un sameloja, ka bijusi slimnīcā...atruna, ka nevarēja tikt uz LV.
20.07.2014 15:15 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
Jaa, jo tikko pati runaaju ar vinju, izradas bijis taa, ka vinja sastridejusies ar savu bijuso viru par bernu un vinjai sakusies histerija, izsaukusi atros, tie iespricejushi stipras nervu zaales un noguleejusi ldmashinu.

Nezinu, zheel kaiminienes, kura doma, ka ar vinu noicis kas slikts :(

Parak daudz meli.
20.07.2014 15:38 |

Reitings 2338
nejaucies iekšā, lai māte ar meitu pašas risina savas problēmas, ne jau tāpēc, ka viņa Tev dod ķiršus un gurķus, Tev tagad jābūt starpposmam, kas risina abu problēmas.
20.07.2014 15:43 |

Reitings 2338
Un Tava kaimiņiene nav tik veca - 60 gadi, normāls vecums, lai pati tiktu ar visu galā.
20.07.2014 15:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)