Mana situācija ir šāda:
Man ir ļoti jauka kaimiņiene, gadi ap 60, viņa i padalās ar lauku tomātiem, gurķiem, ķišiem, rūpējas par mani dikti! Vakar viņa ar mutautiņu rokās, atnāca, jo viņas meitai, kurai vajadzēja vakar ielidot no UK Latvijā, atsūtijusi sms, ka nebūs, jo ir slimnīcā. Esot palicis pēc darba slikti ar sirdi. Kaimiņiene apzvanījusi radus Anglijā, neviens neko nezin unko gan viņi varētu zināt, jo meita īrējusi istabiņu pilnīgi citā Anglijas pusē, nevis kur dzīvo radi. VVisa nakts pavadīta neiziņā, kur ir kaimiņiene, bet šodien meita esot beidzot uzradusies, sakot, ka nu viss kārtībaā, nemaz nezin kas viņai ir, jo nesapratusi ārstu teikto.
Tad kaiminiene ienākusi pie manis un jautājusi, vai es varot apzvanīt Anglijas slimnīcas, noskaidrot, kur viņa ir bijusi un kas pa kaiti, jo meitai ne recepte, ne ārta zīme, nekā nav iedots. Protams, apzvanīt nebūs īsi vienārši, tādēļ vēršos pie Anglijā dzīvojošajam meitenēm - kad izsauc ātros, kad ir nogulēa nakts slimnīcā utt vai ārsts iedod kādu zīmi?? Vai atnāc, paguli un ej mājās?
Jo man visa šī situācija liekas "netīra".