Ārējais izskats

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveikas!

Bieži esmu par šo lietu aizdomājusies un gribas dzirdēt arī citu domas, viedokļus.
Līdz šim daudzi ir teikuši, lai priecājos,ka izskatos jaunāka par saviem gadiem. Jā,no vienas puses es par to tiešām priecājos (nākotnes vārdā),bet dažbrīd tas uzdzen dusmas.

Ja nekrāsojos-izskatos jaunāka par saviem gadiem, ja uzkrāsojos-tas pats. Krāsojos minimāli,jo nepatīk tā pārgrimēšanās un manai ādai tas pat nav nepieciešams. Esmu par maksimāli dabīgu izskatu.

Lielākās dusmas jeb skumjas par to jauno izskatu iestājas tieši tad,kad sanāk ar kādu puisi iepazīties. Sākumposmā vien jau daudzi pasaka,ka man nedotu vairāk par 18-20,lai gan man ir 26. Tipa-sejas vaibstos esot kas tāds,kas man dod mazāk gadus. Tas bez maz norāda vien uz to,ka man jāiepazīstas ar jaunākiem puišiem,nevis sava vecuma vai drusku vecākiem.

Nesen sapazinos ar vecāku puisi par sevi, viss ok-komunikācija,kopīgas intereses utt., bet lika man saprast,ka izskatos jaunāka par savu vecumu,tad bez maz mums nav pa ceļam (tā konkrēti neteica,bet tā sapratu).

Eh,nezinu..kaut kā viss šitas pēdējā laikā sāk grauzt...
19.07.2014 13:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Mmm.. man arī visi vīrieši dod kādus gadus 6-8 jaunākus, nekā esmu patiesībā :) Pasmaidu un eju tālāk. Nesaprotu, kāpēc Tu to uztver kā apvainojumu, ne komplimentu? :)

Turklāt nevienu tas pagaidām nav atturējis izrādīt savas simpātijas pret mani. Tādu variantu dzirdu pirmo reizi. Parasti jau vīriešiem patīk jaunākas :D

Puisim Tevī vēl citas lietas nepatika... vai arī... viņš nav īpaši gudrs

+++
19.07.2014 18:36 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sombrita - Nu Tu esi atradusi par ko uztraukties!Butu priecajusies,ka izskaties jaunaka par saviem gadiem.Novecot jau vienmer var paspet.
Es ari izskatos jaunaka par saviem gadiem.Par to gan neuztraucos.Ja kadam kaut kas nepatik,nav jau spiesta lieta ar mani satikties.Un ja jau puisis izvelejas iet savu celu,lai iet.ja ir mila,tad pases dati vai neesosie pases dati neiterese. :D
19.07.2014 18:41 |

Reitings 2329
Var jau būt,ka visu pārāk asi uztveru! Tiešām ar to tikai jālepojas, kā te daudzas to min.

Šodien atkal abi satikāmies,viss jau jauki un labi bija :)
19.07.2014 18:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es savos 26 gdos ari izskatos ljoti jauna, kad uzlieku vakara makeup, tad jaa, vecaaka, bet taa ikdienaa daudz un dikti mani novertee uz 18-20 gadiem. Kadreiz tas trauceeja, jo stradaju vadoshaa amataa un pirmajaa iespaida daudzi mani neuztvera nopietni un nesaprata kaa es esmu tur tikusi, jo izskatos uz 18.

Bet tieshi no vecakiem virieshiem, daudzi dod komplimentus, ka izskatos jaunaaka, ka mans virs bus laimigs veel ilgi, jo nenovecoshu tik atri :D, Vins pazinja virietis teica, ka vinjam patik mana engeliskaa sejaa un stingrais raksturs un tas kopaa radot patikamu mix.

Domaju, ka iemacies to izmantot, varbut kaut kas Tava raksturaa ir ne taa, bet ne arejaa izskata.
19.07.2014 19:08 |

Reitings 2329
Atkārtošu vēlreiz,ka neviens neko nav teicis,ka manā ģērbšanās stilā vai raksturā būtu kaut kas ne tā. Daudzi tieši izsaka komplimentus par to.

Iespējams,ka pati esmu nepareizi uztvērusi to,ka saka,ka es jaunāka izskatos. Pieņēmu to kā pārmetumu vai negatīvu aspektu,bet patiesībā tas ir kā kompliments :)
19.07.2014 19:17 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es buutu prieciiga,ja izskatiitos veel par dazhiem gadiem jaunaaka.
19.07.2014 19:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits