Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ātrais jautājums par medus kūku :)

 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Hei!
Iesakiet kādu garšīgu pildījumu meduskūkai :)
Paldies!
18.07.2014 14:03 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es esmu pildījusi filadelfijas sieru sajauktu ar upeņu ievārījumu, riktīga ņamma bija :)
18.07.2014 14:03 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Endy*, atvaļinājumā plānoju pamēģināt izcept medus kūku :)
18.07.2014 14:06 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Tas ir kaut kas jauns :) Un izklausās garšīgi :)
18.07.2014 14:07 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Annie, lai izdodas ;)

maz...maz, noteikti pamēģini. Izvēlies tādu labu upeņu ievārījumu, lai var kārtīgi tās upenes just.
18.07.2014 14:11 |
 
Reitings 217
Reģ: 31.08.2011
ooo mana tēma :) man ļoti garšo medus kūka, bet grūti saņemties to izmēģināt un nezinu, kura ir īstā recepte, lai kūka būtu garda, mīksta, nu lai kārtīga ņamma sanāk :)
Lūdzu, iesakiet pārbaudītu recepti :)
18.07.2014 14:12 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es jau neko citu nemaz negribētu likt kā tradicionālo krējumu ar cukuru :D :D Katrā ziņā.. ar citu pildījumu ta man vairs nebūtu ''medus kūka'' :D :D
18.07.2014 14:23 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
cormeum
tas cukurs un krējums nedaudz jau ir apnicis :)

Endy*
kādas aptuveni proporcijas? :)
18.07.2014 14:28 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
baac,ar filadelfiju ir noteikti supergarshigi,nu kā siera kūka gan jau. Es pa klasisko: krējums+ iebiezinātais piens ar cukuru.
18.07.2014 14:30 |
 
Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Vienreiz mēģināju likt tieši upeņu ievārījumu, bet sanāca, manuprāt, daudz par saldu un nebija vairs īsti tās medus kūkas garšas, tāpēc pieturos pie tradicionālās receptes- krējums ar cukuru.
18.07.2014 14:33 |
 
Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
maz...maz, es vairāk visu uz aci, jo nevar jau zināt cik liela un cik bieza Tev tā kūka.
Varētu būt tā,ka upeņu ievārījumu uz pusi mazāk nekā filadelfijas sieru. Sataisi masu sākumā ar mazāk ievārījumu, pagaršo, ja prasās vēl to upeņu garšu, tad pievieno vēl ;)
18.07.2014 14:33 |
 
Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Esmu iedvesmas pilna kādu dienu pamēģināt medus kūku ar upeņu, filadelfijas siera pildījumu. Mmmm, mmm, sakārdinājāt, meitenes! :D
18.07.2014 14:38 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
Paldies :)
18.07.2014 15:03 |
 
Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Es tikai tīru skābu krējumu. Ar cukuru vea kondensēto pienu man tā šķiet daudz par saldu.
Bet variants ar krēmsieru + upeņu ievārījums skan neslikti, man mājās to taisa ne pārāk saldu, ja veikala džems, tad gan nu tā... Šobrīd varētu svaigas upenes ar cukuru un tad cukuru var likt, cik tīk.
Brūkleņu ievārījums arī varētu būt variants.
18.07.2014 15:08 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Skābais krējums ar cukuru + katrā otrajā kārtā papildus krējumam lieku brūkleņu ievārījumu!
sanāk supergardi!
18.07.2014 15:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits