Cau visam. Taa saka ja miili divus puiwus vienlaiciigi tad izvelies to otro jo ja mileetu pirmo tad taada otraa nemaz nebuutu...ka domajat juus? taa ir? vnk ir taada situacija ka kamer es biju prom straadaaju uz tallink kuga mans draugs ar kuru jau kopaa divus gadus no manis atsvewinajas un atstuma mani ar savu attieksmi vinw panaca to ka ar laiku es saaku uzvesties tpt ka vinw. caur draudzenem un nedaudz paloznajot vina sms uzzinaju ka vinw bij sacis sazinaties un tikties ar citu meiteni tpc vina attieksme bij tada. Bet nu ar laiku viss itka nokartojas un vinw saak uzvesties tpt ka iepriekw taaa itkaa viss butuu Ok bet man liekas ka viss tpt buss beidzies driz ja ne no vina puses tad no manas ta gan jo taja laika kad vinw mani atstuma es saaku sarakstiities ar vienu citu un esmu ari ar vinu satikusies vinw man gatavs zvaignez pie kajam nolikt...bet vrb vinw tik ta saka vrb melo?!. es vairs nesaprotu ko dariit...
Ne tikai rakstība, bet pats izteikšanās veids, man liek domāt, ka meitenei vajag nevis puisi, bet sākumskolu. Te viena pirmsskolas audzinātāja meklēja darbu? Man šķiet, mēs tikko atradām pirmo privātskolēnu. :D :D
tavā gadijumā nevien nevienu nemīl, par kādu mīlestību vispār var būt runa pamatskolā?
to ka nav garumzīmes vēl saprastu, bet kapēc š ar w jāaizstāj? nevar tad labāk sh rakstīt? Un pieturzīmes? Un tas izteikšanās veids kopumā... labāk neizteikšos