*Tava rīcība bija pareiza, kad neko neteici un neizrādīji, ka zini notikušo. Tava kļūda bija, ka tomēr to pacēli vēlāk, kad jau viss ir norimis. Ir teiciens:"Vīrieši nepiedod, bet aizmirst, sievietes piedod, bet atceras". Tavā gadījumā es ieteiktu mēģināt to aizmirst - izsvīrtot no dzīves, projecēt uz citām attiecībām vai atrast savu veidu, kā to aizmirst. Kas bijis - bijis .. atlaid to un koncentrējies uz tagadni/nākotni un Jūsu attiecībām. Ja būsi viņai labākais, viņa paliks ar Tevi neskatoties uz pārējiem n-tajiem, ar ko viņa darīs whatever ko.
*Jūtas ar laiku pagaisīs .. agri vai vēlu tas vienkārši notiek, ja abi ļoti cītīgi nestrādā pie attiecībām, un dotajā gadījumā nedomāju, ka Tava sieviete to darītu, ja viņai ir citi. Tātad, ar to ir jārēķinās nākotnē, ka arī Tev jūtas noplaks. Ja līdz tam brīdim nebūsi šo notikumu aizmirsis/piedevis no sirds, tas atgriezīsies ar simtkāršu spēku un attiecībām būs beigas! Izdomā pats, kas ir labāk, jo zaudētu uzticību atgūt ir ļoti, ļoti grūti .. neiespējami, ja otra pusīte pat necenšas to darīt. Un bez savstarpējas uzticības, piemēram, es attiecības nespēju iedomāties, kad rozā brilles ir kritušas.
PS Esmu ļoti līdzīgā situācijā bijis un ļoti labi apzinos, ka mīļotajai sievietei piedot var ļoti daudz ko, tomēr pienāk brīdis, kad kausiņš ir pilns un smeļas pāri malām līdz apgāžas .. Un viņa man pat nenoliedza neko, bet pati izstāstīja .. un tāpat biju gatavs viņai piedot .. Lai gan katra situācija ir individuāla, tāpat kā katra cilvēka piedošanas kauss.