ko darīt

Reitings 257
Reģ: 29.04.2013
Sveikas , esmu kopā ar savējo jau vairāk kā gadu, sākumā viss jauki utt, pienāca periods kad sāk skatīties uz viena otru trūkumiem un mīnusiem, mans puisi nemitīgi vēlas izcelt manas vājās vietas un atgādina to, saka ka man jāmainās utt..pats viņš nav ideāls.. teica ja gada laikā nekas nemainīsies tad šķirsimies.. Tas ir normāli? un ko man tagad darīt tā gada laikā? reāli jūtos nomākta..
15.07.2014 21:20 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Nelasīju komentārus, bet, ja man pateiktu, ka man gada laikā jāmainās, tad arī mainītos, manītos tā, ka iedzītu viņu tādā strupceļā un kompleksos, ka viņš nevis gadu, bet kādus gadus piecus nebūtu spējīgs veidot attiecības ar citu meiteni! Pa lielam visi vīrieši ir manipulējami un šitādu izdancinātu tik tālu, ka nezinātu soļus atpakaļ!
15.07.2014 23:18 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Karoč ar jums viss skaidrs. Pa sms pamet - nelietis un gļēvulis, bet kad norāda uz trūkumiem atklātā tekstā tad atkal nav labi - kā tā drīkst vispār :-D :-D :-D. Kārtējo reizi vārnas pašas nezina ko grib, bet zākājas uz nebēdu.
15.07.2014 23:18 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zinu es šitādas nekā negribētājas! To vien zin kā vīrietim uz kakla sēdēt.
Ir vīrieši, tai skaitā Tavs draugs, kurš vēlas sev redzēt blakus līdzvērtīgu sievieti. Ok, neliec tiesības, dari kaut ko, kas Tev tiešām interesē, bet dari to ar aizrautību un atdevi, lai viņš redz, ka Tev ir mērķi. Pacel sevi augstāk.
Man ilgu laiku bija tāda, kas negribēja neko darīt .. izšķīrāmies, i skolu pabeidza, i darbu atrada! Bet kamēr bijām kopā, to vien zināja, kā ar visādu hu**u nodarboties, sēdēt netā un skatīties televizoru.
Ar to es gribu teikt, ka ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un ir tādas, kas gremdē. Tādas kā autore šķiet ir no gremdētājām .. Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.

Atvaino, ja aizskāru.
16.07.2014 09:25 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Nelasīju citu komentārus, bet pasaki viņam tā - vai,nu,pieņem mani ar visiem mīnusiem vai kraties. Cilvēks nav suns, lai viņu dresētu.
16.07.2014 09:28 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Te jau tā problēma ir ne jau tajā, ka vīrietis censtos motivēt meiteni sevi pilnveidot, bet gan tajā, ka viņai tiek teikts, ka, ja nebūs tā, kā vīrietis vēlas, viņš viņu pametīs. Kopš kura laika tas ir normāli?
16.07.2014 09:30 |

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Pamet to mērgli un tad sasniedz virsotnes, lai viņš aizrijās :)
16.07.2014 09:34 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Par šo tēmu ir laba anekdote.
Vīrs sievai pateica:"notievē, citādi pametīšu". Sieva notievēja un viņu pameta.
16.07.2014 09:34 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Vīrs sievai pateica:"notievē, citādi pametīšu". Sieva notievēja un viņu pameta.

Un tikai šādi.... Atradies te misters perfektais!
16.07.2014 09:39 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mēs esam vīlušies. Dmājām, ka runa par celulītu, bet vadītāja tiesības? Lanu kā, bet jāpamet.
Made my day! :D
16.07.2014 09:40 |

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
^^ piekrītu katram tavam vārdam
16.07.2014 09:42 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Precīzi mana situācija pirms pāris gadiem. Zāģēja par visu, visā biju slikta. Nožēloju tikai to, ka ātrāk nepametu. Var jau, protams, motivēt un sarunāt, bet ne jau ar kaut kādiem ultimātiem, ka obligāti jādara līdz kādam noteiktam termiņam.
16.07.2014 09:44 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es reāli gada laikā kļūtu par ideālo meiteni. NU tāāāāādu, kādu viņš vēlas sev redzēt blakus. Un tieši pēc gada pamestu Un tāda ideāla, meklēju citu vīrieti.

Visslimāka ideja ever. Gadu tikties/dzīvot kopā, kotletes viņam cept, mīlēties, pa parku rociņās staigāt, un visu laiku perināt pie sevis - tā, līdz franču valodas kursu beigām - 2 mēneši, līdz ideālajam svaram - 3 mēneši, "lietisķās etiķētes" grāmatā vēl 2 nodaļas, līdz pamešanas dienai - 4 mēneši un trīs dienas.
16.07.2014 09:45 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Precīzi mana situācija pirms pāris gadiem. Zāģēja par visu, visā biju slikta. Nožēloju tikai to, ka ātrāk nepametu. Var jau, protams, motivēt un sarunāt, bet ne jau ar kaut kādiem ultimātiem, ka obligāti jādara līdz kādam noteiktam termiņam

++ arī mana situācija pašlaik, taču kā kuru dienu, tad par smēķēšanu mani zāģē, tad par to, nu labi tās ir pieņemamas lietas, bet ja sāks man aizrādīt tādas lietas kādas nevajadzētu vot tad gan norausies.
16.07.2014 09:46 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Ir vīrieši, tai skaitā Tavs draugs, kurš vēlas sev redzēt blakus līdzvērtīgu sievieti. Ok, neliec tiesības, dari kaut ko, kas Tev tiešām interesē, bet dari to ar aizrautību un atdevi, lai viņš redz, ka Tev ir mērķi. Pacel sevi augstāk.
Man ilgu laiku bija tāda, kas negribēja neko darīt .. izšķīrāmies, i skolu pabeidza, i darbu atrada! Bet kamēr bijām kopā, to vien zināja, kā ar visādu hu**u nodarboties, sēdēt netā un skatīties televizoru.
Ar to es gribu teikt, ka ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un ir tādas, kas gremdē. Tādas kā autore šķiet ir no gremdētājām .. Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.

Atvaino, ja aizskāru.

++

Ja runa būtu par liekajiem kg, kad meitene jau tā ir normālas miesasbūves, tad uzskatītu puisi par stulbu, bet šeit jau runa ir par mērķiem, pašattīstību, ko veicināt ir ļoti labi.
16.07.2014 09:49 |

Reitings 6407
Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.

Piekrītu, tas pats ar sievietēm.

Kas attiecās uz tiesību likšanu, biju tīne un satikos ar vienu čali, viss bija ok un, tad sāka kaukt cik labi būtu, ja man būtu tiesības... mums nesagāja, bet tiesības esmu dabūjusi, viņš bija lielisks katolizators! Tagad esmu pārlaimīga, ka man viņas ir, jo noder gan ikdienā, gan darbā.

Ir labi, ja puisis grib, lai meitene aug, svarīgi tikai kā to pasniedz.
16.07.2014 09:49 |

Reitings 6407
arī mana situācija pašlaik, taču kā kuru dienu, tad par smēķēšanu mani zāģē, tad par to, nu labi tās ir pieņemamas lietas, bet ja sāks man aizrādīt tādas lietas kādas nevajadzētu vot tad gan norausies.

Lai nezāgētu izrunājieties, atrodiet kompromisu, piemēram, ka mazāk smēķē. ;)
16.07.2014 09:50 |

Reitings 17280
Mani arī pāris gadus atpakaļ vīrietis zāģēja par tēmu "noliec tiesības, noliec tiesības" (pamest gan nedraudēja, bet tāpat zāģēja). Pietam, izdzirdējuši šito zāģēšanu, mani vecāki arī pievienojās zāģēšanai. Tā nu zāģēja trijatā. Man arī negribējās likt, nebiju morāli gatava, nejutu vajadzību, bla bla bla. Beigās, kad jau bija piedzimis mazais, pa dažiem mēnešiem bez pūlēm ņēmu un tās tiesības noliku. Tagad baigi esmu apmierināta - tiešām daudz ērtāk.
16.07.2014 09:50 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Nu, iespējams, ka puisis redz, ka šai meitenei nekāda normāla sarunāšana neder, der tikai ultimāti. Redziet, viņa pat ar ultimātu nezina, ko darīt - mainīties negrib, šķirties īsti tā kā arī negrib, prasa padomu forumā. Ko tad darītu ar mīļu parunāšanu un aicināšanu? Neko, noslaucītu pakaļu.
Izskatās, ka tur vnk nav pa ceļam, jo viens grib attīstīties, bet autore negrib neko.
16.07.2014 09:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011

Ļoti vienkārši.. gluži kā sieviete vīrieti, arī viņš viņu varētu ''celt''.. Bet šis vīrietis nespēj sievieti iedvesmot uz lielākiem darbiem! Ar draudiem neko nepanāks.. būs tikai sliktāk..
16.07.2014 09:53 |

Reitings 17280
Bet šis vīrietis nespēj sievieti iedvesmot uz lielākiem darbiem!

Bet viņa nodomi vismaz ir labi. Protams, draudēt ir stulbi, bet ta doma apakšā - motivēt censties - nav slikta.
16.07.2014 09:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)