Vīrs sievai pateica:"notievē, citādi pametīšu". Sieva notievēja un viņu pameta.
Mēs esam vīlušies. Dmājām, ka runa par celulītu, bet vadītāja tiesības? Lanu kā, bet jāpamet.Made my day! :D
Es reāli gada laikā kļūtu par ideālo meiteni. NU tāāāāādu, kādu viņš vēlas sev redzēt blakus. Un tieši pēc gada pamestu Un tāda ideāla, meklēju citu vīrieti.
Precīzi mana situācija pirms pāris gadiem. Zāģēja par visu, visā biju slikta. Nožēloju tikai to, ka ātrāk nepametu. Var jau, protams, motivēt un sarunāt, bet ne jau ar kaut kādiem ultimātiem, ka obligāti jādara līdz kādam noteiktam termiņam
Zinu es šitādas nekā negribētājas! To vien zin kā vīrietim uz kakla sēdēt.
Ir vīrieši, tai skaitā Tavs draugs, kurš vēlas sev redzēt blakus līdzvērtīgu sievieti. Ok, neliec tiesības, dari kaut ko, kas Tev tiešām interesē, bet dari to ar aizrautību un atdevi, lai viņš redz, ka Tev ir mērķi. Pacel sevi augstāk.
Man ilgu laiku bija tāda, kas negribēja neko darīt .. izšķīrāmies, i skolu pabeidza, i darbu atrada! Bet kamēr bijām kopā, to vien zināja, kā ar visādu hu**u nodarboties, sēdēt netā un skatīties televizoru.
Ar to es gribu teikt, ka ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un ir tādas, kas gremdē. Tādas kā autore šķiet ir no gremdētājām .. Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.
Atvaino, ja aizskāru.
Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.
arī mana situācija pašlaik, taču kā kuru dienu, tad par smēķēšanu mani zāģē, tad par to, nu labi tās ir pieņemamas lietas, bet ja sāks man aizrādīt tādas lietas kādas nevajadzētu vot tad gan norausies.
Zinu es šitādas nekā negribētājas! To vien zin kā vīrietim uz kakla sēdēt.
Ir vīrieši, tai skaitā Tavs draugs, kurš vēlas sev redzēt blakus līdzvērtīgu sievieti. Ok, neliec tiesības, dari kaut ko, kas Tev tiešām interesē, bet dari to ar aizrautību un atdevi, lai viņš redz, ka Tev ir mērķi. Pacel sevi augstāk.
Man ilgu laiku bija tāda, kas negribēja neko darīt .. izšķīrāmies, i skolu pabeidza, i darbu atrada! Bet kamēr bijām kopā, to vien zināja, kā ar visādu hu**u nodarboties, sēdēt netā un skatīties televizoru.
Ar to es gribu teikt, ka ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un ir tādas, kas gremdē. Tādas kā autore šķiet ir no gremdētājām .. Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ. Tiesa šī celšana var būt ļoti dažāda.