Pamet pa sms. Pieredzes!

Reitings 12
Reģ: 27.06.2012
Sveikas un Sveiki!

Man bija neparak patikama pieredze - satikos ar loti jauku puisi un te peksni pameta caur sms.
Un kas isti man seit nav skaidrs ir tas, kapec ir japamet caur iszinam? Ka jus domajat? Vai tapec, ka ta meitene ar kuru satikas nelikas ta verta lai visu izbeigtu aci pretaci? Vai ari tapec, ka gribeja pasaudzet?

Varbut kads puisis te var labak izteikt savu viedokli par so temu? :D

Esmu sapinkerejusies pati savos variantos... ;)
15.07.2014 19:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vispār, izdzēs viņa numuru, lai nav vēlēšanās rakstīt, tā tikai par muļķi sevi pataisīsi.

Un kur tu biji pirms vairākiem gadiem kad man šis ieteikums būtu noderējis :D
15.07.2014 23:21 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Tagad ko vīrieša drosmes mērs ir spēja klausīties jūsu čīkstēšanu, scēnas un histērisko uzvedību? Justies vainīgam par to ka jūtas ir nomirušas?

Tā kā savu komentāru uzrakstīji atsaucoties uz manis rakstīto, tad atļaušos atbildēt. Vai Tu tiešām uzskati, ka vīrietis, kurš ar sievieti ir dzīvojis, dalījis vienu guļamistabu, vienu dzīves telpu, mācējis uzburt skaistus nākotnes solījumus utt., utjp. drīkst atļauties viņu tā vienkārši pasūtīt caur sms? Nevienam nav jājūtas vainīgam par to, ka nomirušas jūtas, taču, ja reiz vīrietis sevi uzskata par vīrieti, tad lai rīkojas atbilstoši šim vārdam.
Manā konkrētajā situācijā es kopā ar vīrieti nodzīvoju gandrīz divus gadus, kuru laikā nekas (uzsveru vārdu - nekas) neliecināja par to, ka attiecības kaut kas spētu apdraudēt. Nebija ne strīdu, ne histēriju, ne asu vārdu pārmaiņu, visa sadzīve patiešām likās idilles pilna. Dienu pirms liktenīgās sms atsūtīšanas, vīrietis ausī čukstēja mīlestības apliecinājumus un kala plānus priekšdienām. Un te pēkšņi - sms ar tekstu "Mums laikam tomēr nesaskan, ceru, ka nedusmosies, sorry!" Vai uzskati, ka tā ir sevis cienīga vīrieša rīcība?
Es neko nesaku par tādiem gadījumiem, kad cilvēks satiekas ar otru, jūt, ka attiecībās kaut kas nav kā vajag, un izlemj spert soli un aizsūtīt sms ar tekstu, ka viss cauri, nevis izrunāties aci pret aci. Taču, ja reiz ir sākusies kopdzīve, kuras laikā vīrietis nav spējis sievietei atklāt savas izjūtas par to, kas abu attiecībās patīk/nepatīk, tad uzskatu, ka nosūtīt īsziņu, sagraut divu gadu laikā lolotus sapņus un vēsi pateikt "Sorry, līdz vakaram izvāc savas mantas!" nav vīrieša cienīga rīcība.
15.07.2014 23:21 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nesaprotu, vai ir kāds pienākums obligāti tikties un skaidrot bijušajam partnerim, ja cilvēkam ir izdevies atrast, viņaprāt, labāku, skaistāku un piemērotāku partneri? Domāju, ka viņš veco vēlēsies iespējami ātri aizmirst. Tad kāda ir jēga tikties un skaidrot kaut ko?

Pilnīgi piekrītu. Nē, nu, ja dzīvo kopā, tas gan ir cūciski - savākt mantas un aiziet, atstājot zīmīti - starp mums viss cauri. Bet tāpat uzskatu, ka man nav pienākums skaidrot vīrietim ko, kāpēc arī tad, ja attiecībās ir bijušas kādas acīmredzamas problēmas, bet viņš nav centies tās risināt. Nu no sērijas- viens dara, bet otrs nepaiet soli pretī. Arī tādā situācijā, es vīrietim neko neskaidrotu aci pret aci - ja nesaprata un necentās agrāk, pats vainīgs.
15.07.2014 23:32 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
No shiis diskusijas sapratu,ka viirietis Robertaa ir tikpat daudz,cik augstas klases baleriina manii.
15.07.2014 23:35 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
No shiis diskusijas sapratu,ka viirietis Robertaa ir tikpat daudz,cik augstas klases baleriina manii.

Cik gadus jau nodarbojies ar baletu profesionāli? Sāki kopš agras bērnības?
15.07.2014 23:41 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Nazīc, man tāda sajūta, ka Roberts to raksta tīšuprāt, lai pakacinātu mūs, bet nu tas neizslēdz, ka viņš patiesi tā domā. Tad jau jānovēl, ka Robertu arī kāda, kura būs iekritusi sirdī, tā pametīs, ar vienu aukstu īsziņu, jo būs atradusi citu, daudz labāku, skaistāku, gudrāku un jautrāku. :D
15.07.2014 23:43 |

Reitings 8171
Andas Sms, tas jau ir daudz. Redz,ka Roberts saka,ka cilveekam nemaz nav nekas jaapaskaidro,var iet prom taapat vien. :D Ja kaut ko skaidros,tad nepietiks laika paseedeet cosmo.
15.07.2014 23:46 |

Reitings 1868
Vai Tu tiešām uzskati, ka vīrietis, kurš ar sievieti ir dzīvojis, dalījis vienu guļamistabu, vienu dzīves telpu, mācējis uzburt skaistus nākotnes solījumus utt., utjp. drīkst atļauties viņu tā vienkārši pasūtīt caur sms? Nevienam nav jājūtas vainīgam par to, ka nomirušas jūtas, taču, ja reiz vīrietis sevi uzskata par vīrieti, tad lai rīkojas atbilstoši šim vārdam.

Protams, es piekrītu, ka korektāk būtu izrunāt dzīvē radušos situāciju, bet, ja skatām filozofiski, tad lielas atšķirības jau nav, kādā formā notiek pamešana.
Kurā mirklī notiek kāda "pasūtīšana"? Kas tad vīrietim būtu jādara - pakāpeniski jāsagatavo šādai ziņai? Ja viņš ir atradis citu, kas viņam šķiet labāka, skaistāka utt., tad tās ir viņa tiesības, bet sievietei vajadzētu novērtēt, ka vīrietis nav krāpis melojis, bet izturas godīgi.
15.07.2014 23:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Tad jau jānovēl, ka Robertu arī kāda, kura būs iekritusi sirdī, tā pametīs, ar vienu aukstu īsziņu, jo būs atradusi citu, daudz labāku, skaistāku, gudrāku un jautrāku.

Viņš taču uzrakstīja, ka tas nav obligāti, nevis, ka tā ir jādara visiem. Ja, piemēram, es negribu teikt, ka esmu atradusi citu? Es labāk uzrakstu kaut kur vēstuli, nevis satieku un cenšos melot, to tāpat varēs redzēt. Kā jau teicu - nav te pareizāka vai nepareizāka varianta. Viss ir atkarīgs, kādas ir attiecības, bet uzskatīt, ka visi ir cūkas, ka to nepasaka acīs, manuprāt, arī ir lieki.
15.07.2014 23:48 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Protams, es piekrītu, ka korektāk būtu izrunāt dzīvē radušos situāciju, bet, ja skatām filozofiski, tad lielas atšķirības jau nav, kādā formā notiek pamešana.

Nav lielas atšķirības??? Nu, Robert, fui Tev.
15.07.2014 23:49 |

Reitings 2542
Robert, ko nozīmē izturas godīgi? Godīgi ir tad, kad tu godīgi pasaki šķiršanās iemeslus, nevis pēkšņi pazūdi. :D:D:D Tikpat labi sieviete var to nesaprast, un tad beigās ir pārpratumi, un nekāds godīgs galā tāpat nebūs - jo viens domāja, ka ir vēl kopā, kamēr otrs domāja, ka ir licis noprast, ka viss beidzies.
15.07.2014 23:49 |

Reitings 1868
Tad jau jānovēl, ka Robertu arī kāda, kura būs iekritusi sirdī, tā pametīs, ar vienu aukstu īsziņu, jo būs atradusi citu, daudz labāku, skaistāku, gudrāku un jautrāku.

Diemžēl esmu piedzīvojis šādu situāciju. Protams, patīkami nebija, bet dzīve turpinās.
Starp citu, nekur neesmu apgalvojis, ka vienīgi vīrieši tā mēdz rīkoties. Arī sievietes visai bieži izbeidz attiecības, nesatiekoties klātienē.
15.07.2014 23:50 |

Reitings 8171
mistalee Es esmu paarliecinaata,ja kaadreiz dziivee saskarsies ar situaaciju,kad cilveeks ar kuru esi bijusi kopaa,tev atsuutiis veestuli draugiem.lv nevis aciis pateiks,kaut vai tos pashus melus,tavas domas mainiisies. ;)

Tiinji taa uzvedas nevis pieaugushi cilveeki. ;)
15.07.2014 23:50 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Neesmu vīrietis, bet ir pieredze ar pamešanu ar SMS starpniecību. Pametu tā vienu puisi. Kāpēc? Tāpēc, ka vairs negribēju viņu satikt, kur nu vēl skaidroties un runāties, vienkārši gribēju, lai viss ātrāk aiz muguras un cauri. Vai gribēju viņu tādejādi pasaudzēt? Pilnīgi un noteikti nē, domāju tikai par sevi, lai izvairītos no nepatīkamām sarunām, reakcijām un emocijām. Nelepojos, bet uz viņa zvaniem un SMS pēc tam arī neatbildēju.
Bet var jau būt, ka puisis šajā gadījumā domā ko citu.
15.07.2014 23:52 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Tā kā savu komentāru uzrakstīji atsaucoties uz manis rakstīto, tad atļaušos atbildēt. Vai Tu tiešām uzskati, ka vīrietis, kurš ar sievieti ir dzīvojis, dalījis vienu guļamistabu, vienu dzīves telpu, mācējis uzburt skaistus nākotnes solījumus utt., utjp. drīkst atļauties viņu tā vienkārši pasūtīt caur sms? Nevienam nav jājūtas vainīgam par to, ka nomirušas jūtas, taču, ja reiz vīrietis sevi uzskata par vīrieti, tad lai rīkojas atbilstoši šim vārdam.
Manā konkrētajā situācijā es kopā ar vīrieti nodzīvoju gandrīz divus gadus, kuru laikā nekas (uzsveru vārdu - nekas) neliecināja par to, ka attiecības kaut kas spētu apdraudēt. Nebija ne strīdu, ne histēriju, ne asu vārdu pārmaiņu, visa sadzīve patiešām likās idilles pilna. Dienu pirms liktenīgās sms atsūtīšanas, vīrietis ausī čukstēja mīlestības apliecinājumus un kala plānus priekšdienām. Un te pēkšņi - sms ar tekstu "Mums laikam tomēr nesaskan, ceru, ka nedusmosies, sorry!" Vai uzskati, ka tā ir sevis cienīga vīrieša rīcība?
Es neko nesaku par tādiem gadījumiem, kad cilvēks satiekas ar otru, jūt, ka attiecībās kaut kas nav kā vajag, un izlemj spert soli un aizsūtīt sms ar tekstu, ka viss cauri, nevis izrunāties aci pret aci. Taču, ja reiz ir sākusies kopdzīve, kuras laikā vīrietis nav spējis sievietei atklāt savas izjūtas par to, kas abu attiecībās patīk/nepatīk, tad uzskatu, ka nosūtīt īsziņu, sagraut divu gadu laikā lolotus sapņus un vēsi pateikt "Sorry, līdz vakaram izvāc savas mantas!" nav vīrieša cienīga rīcība.

Guļamistabas dalīšana būtu tas svarīgais iemesls? Vai dzīves telpas dalīšana? Par solījumiem. Jums visām ir tāda dīvaina uztvere - pasaki tu kaut ko pieļavuma formā, bet tava drostaliņa nākošajā strīdā to pataisa bezmaz jau par zvērestu tāpēc par solījumiem labāk nerunā. Tas pats - ar nākotnes plānu kalšanu. Vecis saka - Varbūt es tev varētu nofinansēt ceļojumu (ar domu ja izdosies viens divi vai vairāki izdevīgi darījumi), bet pēc brīža izrādās ka tu to jau esi apsolījis. Iepriekšminētais un tālākminētais ir iemesli kāpēc vīr. ir spiesti bieži runāt to ko nedomā vai noklusēt to ko domā. Kurš vainīgs? Pašas šepat cosmo atzīstat ka liela daļa nevarat savu dzīvi iedomāties bez kašķiem skandāliem manipulēšanas un citām superīgām lietām. Tad nu saņemiet rezultātu - mūsu veču nevēlēšanos veidot ar jūsu vairākumu neko nopietnu, nevēlēšanos klausīties un tērēt savus nervus jūsu emociju izpausmēm par godu un daudzko citu. Ko citu, kādu citu attieksmi var sagaidīt sievietes kuras savus večus nepārtraukti morāli presē? Tas džeks ir ar vienu sms kļuvis brīvs - atkratījies no veselas kaudzes nepatīkamu lietu. Ko viņam varētu pārmest gadījumā kad otra puse ir pieradusi ka viss ir vienmēr tikai tā kā viņa to grib? Ja atklāti, ir ļoti daudzas no jums ar kurām tik tiešām normāli var sarunāties tikai ar sms.
15.07.2014 23:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nazīc, man tāda sajūta, ka Roberts to raksta tīšuprāt, lai pakacinātu mūs, bet nu tas neizslēdz, ka viņš patiesi tā domā. Tad jau jānovēl, ka Robertu arī kāda, kura būs iekritusi sirdī, tā pametīs, ar vienu aukstu īsziņu, jo būs atradusi citu, daudz labāku, skaistāku, gudrāku un jautrāku.

Taapeec tomeer ir svariigi uzzinaat, kaa viirietis ir izskjiiries ar savaam bijushajaam. Stilu reti kurie maina. Ja viirietis runaa sliktu par savaam ex, ir pametis peec kopdziives sievieti caur sms vai atstaajot ziimiiti "luudzu, izvaac mantas liidz pl. 18" bez taadiem iemesliem kaa sievietes neuzticiiba vai muuzjiigas histeerijas, un ir pametis sievieti deelj taa, ka citai ir lielaaki pupi vai kaut kas tamliidziigs no seerijas (es te nerunaaju par gadiijumiem, kad iemiilaas citaa, jo tomeer ir atskjriiba), tad arii no vinja naakotnee var to pashu sagaidiit. Tomeer ja ir nopietnas attieciibas, tad ir arii cienja, draudziiba. Var pazust juutas, bet vienalga to otru cilveeku turpinaasi cieniit un nerunaasi par vinju sliktu vai nebeigsi attieciibas nepasakot paldies par pavadito laiku. Ja viirietis nav cieniijis savas bijushas, tad arii diez vai cieniis tevi.
15.07.2014 23:54 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es uzskatu, ka katram ir pienākumi pret to cilvēku, ar kuru ir kopā. Viens no tiem ir ar cieņu pamest, ja tāda situācija rodas.
15.07.2014 23:54 |

Reitings 395

Nav lielas atšķirības??? Nu, Robert, fui Tev.

Tik tiešām - ja aplūkojam iespējamo galarezultātu vienā un otrā gadījumā - šķirbas nekādas, tikai vienā gadījumā no Majoriem un Dzintariem džeks janvārī peld pa jūru, bet otrā - silti saģērbies soļo pa piekrastes smiltiņām :-D :-D :-D.
15.07.2014 23:57 |

Reitings 2542
Esmu jau iepriekš lasījusi Roberta viedokli par to, ka viens otram nepieder, piekrītu, bet attiecības tomēr veido divi cilvēki, un tas nav tā - ai, man apnika, pazūdu bez gariem ievadiem un runām. Tāpat, kā attiecības sākas ar abu cilvēku sarunu vai sajūtām par to, kas ir kas, tāpat tās beidzas.
15.07.2014 23:58 |

Reitings 395
Robertu tagad par atklāti izteiktu viedokli te bez sāls noēdīs. Tad ko jūs visas esat vairāk pelnījušas savā dzīvē par sms?
16.07.2014 00:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)