Tapēc gribēju zināt,vai sodu uzliks,ja līgums nav parakstīts.
1. sanemot iekartas parakstijies. Bus jaatmaksa REĀLĀ iekartu cena.
Bet lieta tāda,ka negribu vairs viņus,jo es pārcelšos un tur man lattelecom nevajadzēs. Tapēc gribēju zināt,vai sodu uzliks,ja līgums nav parakstīts.Itekums tiem kas īrē dzīvokli, nu neslēdzat līgumus ne uz 12 ne uz 24 menesiem. Neko tak nevarat zinat. Jums vajag tas klapatas? TV no dekodera, nets no LMT fleškas. Ok. ir dārgāk , bet neesi piesiets ar līgumu. Pasit padusē un ej kur gribi. Tak jādomā ari mazliet loģiski.
Kubiete, man tas ar visiem dzīvokļiem šeit, ko esmu skatījusies. Viss ir uz mūsu vārda, tik ne komunālie un pats dzīvoklislabi paliec pie sava, es paliksu pie sava. Tev ari divi zagsi blakus bija. taka taviem vardiem ticet... :D Realitāte ir pilnigi cita. Latvenergo ligumu sledz ar īpašnieku.
Vienreiz bjja tā,ka nokavēju atmaksu. Tpc arīpirmo reizi domaju,ka ties 60e ir tpc,ka nokavēju,bet nu jau otro mēnesi nāk 60e rēķins. Pirmajos menešos tā nebija. Tajā reizē,kad viņa man teica,pr to tigeri maisa,es parjautāju,teicu,ka man ta irpirma dzirdeshana. Vina man atbildeja,ka kad pirmo reizi zvaniju lai pieslegtu man tv un internetu vina man esot par to stastijusi utt. Es teicu,ka nekad neko par taadu tiigjeri neesmu dzirdejusi,vinja atvildeja ka vinjai ir ietaksts,kur vinja to man piemin. Pateicu,ka gribu to ierakstu dzirdet, Vinja saaka minkstinaaties un izvairijas.
Kubiete, man tas ar visiem dzīvokļiem šeit, ko esmu skatījusies. Viss ir uz mūsu vārda, tik ne komunālie un pats dzīvoklis.mazliet nesapratu jus akataties dzivoklus un viss uz jusu vareda:D Kas tieši? Ja komunālie nav:D eletrība, gāze ari ietilpst komunālajos:D