Tā kā neparakstiji līgumu, tad nu tev tagad liek atmaksāt visus materiālus kurus lattelecom ir ielicis tavā mājoklī.+
Vairs neatceros, bet liekas, ka visas iekārtas un ievilkšanu viņi deva bez maksas, mums gan bija normāli noslēgts līgums.+
Man nav ne jausmas kapēc ir divi rēķini,kad zvanīju pēdējo reizi,tad viņi murmināja par kaut kādu tīģeri maisā(???).Jocīgi, ka atnāk 2 rēķini un tu pat neizlasi par ko - parasti rēķinos ir norādīts par ko iekasē maksu. Kāds tīģeris? nepārspīlē? Ja nu pagadījās pastulbs operators, varēji nolikt klausuli un pārzvanīt.
viņi bija pretīgi, runājot pa telefonu- kad TV3 nerādīja. Tad tur pie klausulēm zvēri bija salikti.Tu biji viena no tām, kas zvanīja un sūdzējās, ka TV3 nav? Tak nez cik ilgi iepriekš jau to presē un TV izziņoja. Tāda kā mana omīte :D
Pa to modemu samaksāju jau pirmajā mēnesī.mani šis interesē , kam un vai čeks ir?
nomainītu modemu, saka, ka manā raj. tāds nemaz nav pieejams, ka visus šos gadus maksājām 15LS mēnesi vairāk ne par koVot jocīgā. Es vērstos pie viņiem ar iesniegumu, lai atmaksā man to summu, kuru es esmu nepamatoti pārmaksājusi, uzskatot, ka man tiek piedāvāts ātrākais pakalpojums, kaut patiesībā es saņēmu zemākas kvalitātes.
Es vērstos pie viņiem ar iesniegumu, lai atmaksā man to summu, kuru es esmu nepamatoti pārmaksājusi, uzskatot, ka man tiek piedāvāts ātrākais pakalpojums, kaut patiesībā es saņēmu zemākas kvalitātes.+ Ar rakstisku. Un ar pamatojumu, un laiku, datumu un darbinieka vārdu kas to teica.
Nujā,varbūt ta arī ir mana kļūda,bet tad viņiem to man vajadzētu pateikt,kad zvanīju,nevis runāt par kaut kādu tīģeri.
tā "izsūc asinis",neko neizsūc, ja sarunā. Nemot vera, ka man ir vairaki dzivokli, es piezvaniju LTC un pateicu, ka pa visiem kopa maksasu tik un tik. Ja neapmierina, tad man ir citi pakalpojumu piedavataji no kuriem izveleties. Atzvanija pec 10 min un es jau treso gadu maksaju savu nosaukto summu (kas ir daudz mazaka ka oficiala). OK, laukos tas noteikti nedarbotos, kur ir tas pats 1 LTC.