Konflikts Gazā

Reitings 93
Reģ: 03.07.2014
Ko jūs domājat par Izraēlas rīcību veicot atklātu genocīdu Gazā pret palestīniešiem? Kāpēc Izraēlas premjers atklāti visai pasaulei iespāluj sejā, ka viņam ir vienalga uz pārējo pasauli un viņi turpinās uzbrukt Palestīnai?

Kāpēc rietumi neuzliek sankcijas Izraēlai?
13.07.2014 14:50 |

Reitings 93
GENERAL ASSEMBLY VOTES OVERWHELMINGLY TO ACCORD PALESTINE

http://www.un.org/News/Press/docs/2012/ga11317.doc.htm
13.07.2014 15:30 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Izraēla un tur dzīvojošie ir bijuši un ir necilvēki, mežoņi. Viņi spīdzina, nogalina palestīniešus. Un ja palestīnieši protestē pret šo varmācību, šaujot raķetes, kas par 10 gadiem varbūt kādus trīs vai piecus žīdus ir nogalinājušas, tad Izraēla pretī ir noslepkavojusi tūkstošiem nevainīgu cilvēku.
13.07.2014 15:41 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Un ja palestīnieši protestē pret šo varmācību, šaujot raķetes, kas par 10 gadiem varbūt kādus trīs vai piecus žīdus ir nogalinājušas...

Protamas, neko par palestīniešu pašnāvnieku rīkotajiem teroraktiem uz citām viņu zvērībām neesi dzirdējusi...
13.07.2014 15:52 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Abas puses ir līdzvainīgas konfliktā. Agrāk jau visas Izraēlas arābu kaimiņvalstis bija apvienojušās lai iznīcinātu Izraēlas valsti. Kaŗš ilga 132 stundas), beidzoties ar Ēģiptes, Jordānijas un Sīrijas sakāvi.
Ar naidu pret naidu cīnīties nevar, tam nekad nebūs gala.
13.07.2014 15:58 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Autorei interesantas problēmas kā palasu. Blakus kaiminos karš notiek, a šai pofig. Raksta par nez ko...
13.07.2014 15:59 |

Reitings 267
Reģ: 13.07.2014
Izraēla un tur dzīvojošie ir bijuši un ir necilvēki, mežoņi. Viņi spīdzina, nogalina palestīniešus. Un ja palestīnieši protestē pret šo varmācību, šaujot raķetes, kas par 10 gadiem varbūt kādus trīs vai piecus žīdus ir nogalinājušas, tad Izraēla pretī ir noslepkavojusi tūkstošiem nevainīgu cilvēku.

varbūt tici arī ka mežabrāļi rāva uz pusēm zīdaiņus? par tiem kas aizstāv savu valsti pret ļaunumu (psrs, islāmu) vienmēr visādus murgus izdomās.
13.07.2014 16:01 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Tas kas notiek Palestīnā, tas ir augstākā mēra noziegums pret cilvēci, kuru sponsorē USA, NATO, Izraēla. Viņu teritorijas tiek okupētas, cilvēki slepkavoti. Rietumu pasaules propoganda ir panākusi savu! Tagad šos cilvēkus sauc par teroristiem un ekstrēmistiem, kaujiniekiem. Bet šie cilvēki nav nedz teroristi, nedz ekstrēmisti. Viņi necīnās pret, viņi cīnās par savu zemi, pēdējiem spēkiem to dara, viņi nebaidās atdot dzīvību, lai cīnītos pret lielāko netaisnību un ļaunumu. Palestīnieši grib dzīvot brīvā Palestīnā, neatkarīgā. Diemžēl viņiem nav veicies, Izraēlas un USA īstenotais genocīds tikai ņemās spēkā! Okupētās teritorijas tikai paplašinās.
Man kā patriotiskam cilvēkam ir neizsakāmi skumji to visu redzēt- pasaules vienaldzību, netaisnību, agresiju, melus. Kad šīs zemiskās lielvaras cenšās iznīdēt taisnīgākās, senākās, gudrākās pasaules tautas. Palestīnai netiek dota iespēja runāt, netiek dota iespēja cilvēcīgi risināt situāciju. Viņiem atliek cīnīties par savu teritoriju, ko viņi dara.
Personīgi pazīstu divus cilvēkus (brāļus), kuri izbrauca no Palestīnas, lai atrastu jaunas mājas Krievijā. Tas viņiem daļēji ir izdevies. Krievijas valsts nespēj būt vienaldzīga pret netaisnībā mocītiem cilvēkiem, tā sniedza viņiem pajumti, iespēju strādāt, pelnīt. Es viņiem novēlu kādreiz atgriezties brīvā Palestīnā, Valstī, kura būs atpestīta un svētīta zeme!
Starp citu.. Latvijas tauta ir tiešā mērā atbildīga par brāļu Palestīniešu likteņiem! Mūsu tautas pirms 17. tūkstošiem gadu apdzīvoja vienas teritorijas, mūsu valodas un tikumi ir radušies uz Okupētas Palestīnas zemes. Tagadējās Palestīnas smiltīs ir dzimusi latvijas tauta, baltu tauta.
Bet latviešiem nav palikusi šī kripatiņa pašcieņas, latvija ir mirusi! Atliek cerēt uz Palestīnas brāļiem, kuri nebaidās par sevi, kuri cīnās par savu tautu!
Par brīvu Palestīnu!

13.07.2014 17:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Man smiekli nāk par Izraēlas kritiķiem. No sirds priecājos, ka ebrejiem izdevās izveidot savu valsti, sakaut arābus Sešu dienu karā un izturēt teroristu spiedienu.

Abas puses ir līdzvainīgas konfliktā. Agrāk jau visas Izraēlas arābu kaimiņvalstis bija apvienojušās lai iznīcinātu Izraēlas valsti. Kaŗš ilga 132 stundas), beidzoties ar Ēģiptes, Jordānijas un Sīrijas sakāvi.
Ar naidu pret naidu cīnīties nevar, tam nekad nebūs gala.

varbūt tici arī ka mežabrāļi rāva uz pusēm zīdaiņus? par tiem kas aizstāv savu valsti pret ļaunumu (psrs, islāmu) vienmēr visādus murgus izdomās.

Ziniet, god. latvieši, tādi, kādi esat šobrīd, esat pilnā mērā pelnījuši vēlreiz zaudēt savu neatkarību un valstiskumu. Tieši tāpēc man ir vienalga. Vienalga, vai tie būs krievi, zviedri vai kāds cits, kurš jums to nodarīs.
13.07.2014 18:14 |

Reitings 267
Ziniet, god. latvieši, tādi, kādi esat šobrīd, esat pilnā mērā pelnījuši vēlreiz zaudēt savu neatkarību un valstiskumu. Tieši tāpēc man ir vienalga. Vienalga, vai tie būs krievi, zviedri vai kāds cits, kurš jums to nodarīs.

tu esi pedofīlu atbalstītājs?
13.07.2014 18:18 |

Reitings 267
Mūsu tautas pirms 17. tūkstošiem gadu apdzīvoja vienas teritorijas, mūsu valodas un tikumi ir radušies uz Okupētas Palestīnas zemes. Tagadējās Palestīnas smiltīs ir dzimusi latvijas tauta, baltu tauta.

ko tu pie velna murgo?
13.07.2014 18:19 |

10 gadi
Reitings 1582
tu esi pedofīlu atbalstītājs?

Tu esi bērnu slepkavu atbalstītājs?
13.07.2014 18:28 |

Reitings 267
Nedaudz bildes -

Meitenes Palestīnā

Meitenes Latvijā

Tas nav jāuztver kā uzbrauciens...

Vien parāda to, ka daļai tautu ir saglabājies tikums, cieņa un pašlepnums. Neskatoties uz to, ka viņu zemes nepārtraukti okupē, pret viņiem veic genocīdu. Nevis tādu, par kuru mēs raudam vēl šodien.. Bet reālu un asiņainu!
13.07.2014 18:30 |

Reitings 267
Tu esi bērnu slepkavu atbalstītājs?

nē es esmu pret islāmu.
13.07.2014 18:31 |

Reitings 267
to 1fanu var neņemt vērā! ;) Viņš nesaprot ko runā. Pilnīgas muļķības.. Iesaku tādus ignorēt!
latvieši sen ir nogrimuši, kā tauta, kā valoda, kā kultūra. Viss ir iznīcināts, un neviens pat neiepīkstās! Pārdota tauta, degradējusies tauta.. :D Par kapeikām un tukšiem solījumiem pārdevusie..
Palestīna cīnās par savu tautu. Un lai cik pretrunīgas ziņas līdz mums nepienāktu, te patiesība ir redzama uz delnas !
13.07.2014 18:34 |

Reitings 267
beidz troļļot
13.07.2014 18:36 |

10 gadi
Reitings 1582
nē es esmu pret islāmu.

Lai nostātos pozā PRET, smadzenes nevajag. Tādi jūs, latvieši, esat - pret krieviem, pret islāmu, pret, pret, pret. Bet kad rodas vajadzība pēc kaut kā vairāk kā pēc destruktīvas nostājas, kuras lozungi sākas ar vārdu "Pret", tad jums spēciņi allaž izrādas par vājiem. Bijāt pret PSRS (valsti, kura 50 gadu laikā šeit ir uzbūvējusi visu rūpniecību, lidostu, dzelzceļu un visu pārējo, ko pamuļķiem prihvatizēt), dabūjāt neatkarību no krieviem!!!!!!!!!!!!!!!! Un? Nekā. Aptaisījāties :-D :-D :-D. Vaukšķēt uz citiem, kuri nav tādi paši kā jūs, urīna peļķē sēžot, to gan - vienmēr gatavi!
13.07.2014 18:41 |

Reitings 267
es pelnu vairāk nekā tu, man ir labāka izglītība, labāka veselība, labāks intelekts (es zinu ka islāms ir deģenerācija). tu esi lūzers, tu gribi lai citi visu dara tavā vietā. tādi cilvēki kā tu ir galvenais kas virza uz priekšu ļaunuma mašīnas (psrs, islāms). proti - tu esi vadāmā masa. gaļas klucis. nulle.
13.07.2014 18:46 |

Reitings 93
Tas debīliķis nabags(tagad ar jaunu niku) atbalsta mazu bērnu un grūtnieču dedzināšanu un indēšanu ar balto fosforu. Slims cilvēks, skumji ka tāds ir mūsu vidū.

Labi vismaz, ka viņam nav draudzene, vismaz nevairosies un nedzemdēs vēl vairāk izdzimteņu.
13.07.2014 18:51 |

10 gadi
Reitings 1582
es pelnu vairāk nekā tu, man ir labāka izglītība, labāka veselība, labāks intelekts (es zinu ka islāms ir deģenerācija). tu esi lūzers, tu gribi lai citi visu dara tavā vietā. tādi cilvēki kā tu ir galvenais kas virza uz priekšu ļaunuma mašīnas (psrs, islāms). proti - tu esi vadāmā masa. gaļas klucis. nulle.

Pelni vairāk? Ja pat tas tā ir, tad kāda jēga no tā? Intelekts? :-D :-D :-D Izglītība? :-D :-D :-D Tas, ko šodien saukā par izglītību ir nekas vairāk kā māka tekoši atkārtot citu izdomātas klišejas, bet nu dižojies vien, dižojies vien :-D :-D :-D. Par tavu intelektu liecina jau tas vien, ka visus savus spriedumus viens pret vienu atgremo no tā, ko lumpeņiem demokrātiski mēdiji stāsta :-D ;-D :-D. Intelektuālis :-D :-D :-D
13.07.2014 18:52 |

Reitings 267
Es pelnu vairāk nekā tu! :D :D
Islāms ir deģenerācija! :D :D

Katrs tavs uzrakstītais teikums ož pēc degradēta cilvēka murgiem.. Vārdi bez piederības, bez nozīmes, bez pamatojuma... Tukši burti!

Tu esi idiots, muļķis, un nekas vairāk ;)
13.07.2014 18:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits