Čau!
Šeit vienmēr ir vakariņu tēmas, bet neesmu vēl manījusi brokastu tematu. Tomēr brokastis ir svarīgākā ēdienreize, bet man, piemēram, vienmēr aptrūkstas jaunas brokastu idejas.
Tātad, kas jums šorīt bija brokastīs?
Man noteikti ne paraugbrokastis, bet maizīte ar kafiju :)
Īstenībā garšīgi, bet tur kur esmu ir garšīga kafija no automāta :D es vnk turos pretī, ticu ka ir iespējams, un daudz dzeru ūdeni :) tas ir kas nebijis jo pliks ūdens man negaršoja :)
Mari, es ja jogurtu pērku tad tikai bezpiedevu un tad pati samīcu odziņas un citus labumus :) īsts saldais ēdiens. Nevaru sagaidīt kad tidgū būs meža mellenes :)
Manas šī rīta brokastis. Nevarēju atturēties nenobildējot šo skaisto krāsu salikumu (l)
Šokolādes musli ar kivi, avenēm, mellenēm un naturālo jogurtu. No dzērieniem ūdens ar laimu un baltā kafija :)
Starpcitu, šī bilde ir no pagājušās 7dienas. Parasti tas mums ir pankūku rīts mājās, bet retu reizi arī atļaujos paslinkot un uztaisu pilngraudu maizes french toast ar kanēli, kļavu sīrupu un ogām (l)
Es sodien eediisu olu kulteni -vakar pereetas olas!Esmu maajaa pie okeaana,kur cilveekiem ir vistas un daarzins ar tomaatiem ,gurkiem,kabaciem uttTaada sajuuta,kaa Latvijaa,jo vakar lija mazliet ,un tie milziigie koki taa smarzoja.
Interesanti bija tas ka es nobijos no vistas,kura seedeeja blakus "nodalijumaa "un pereeja!Taas vistas te tik lielas-taadas treknas!
Tuuliit peec brokastiim iesu atkal skatiities,varbuut buus kaada olina!