Ja vajag seksam, tad meklējiet kādās kāpās stūrīti. Visur,kur nav publiskās pludmales tādas vietas var atrast,protams, var gadīties kāds ciemiņš, bet tas jau uzdzen asumiņu.
Ja vēlies peldēties kaila, tad arī visur, kur nav publiskās pludmales to var izdarīt. Galvenais noķert brīdi, kad neviena nav un izģērbties, ūdenī iekšā, un nākot ārā arī tādu brīdi noķert. Pati esmu neskaitāmas reizes tā darījusi.
Kubiete es nēsmu pārliecināta mbet esmu dzirdējusi ka Liepājā pie jūras atvēlēta vietiņa priekš nūdistiem.
Bet es nēsmu pārliecināta vai viņa nav konfiscēta priekš ģērbtajiem... :)
misshine - es publiski netaisos paskaidrot kāpēc šādā laikā :) bet ļoti nepieciešama tāda vieta-klusa..ir taču jābūt kādam vientuļam ezeram kaut kur...
Pie Ķīšezera arī var atrast tādu vietu,ja labi grib :)
Aizpagaišgad dienas laikā,kad publiskajā krastā bija daudz cilvēki un bērni,viens pārīts ņēmās ūdenī,nebija neiespējami nepamanīt.Šitas bija tieši Ķīšezerā.
Pa Rigu visur vakaros pat lidz vēlam vakar ir pilns tagad. Ar auto pec darba daudzi brauc. Vienigi kads vientuls latgales ezers. Viesnica pie juras neder ? Pamilejas un tad iziet un papeldas?