Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

rīsi cepešplītī-kā?

 
Reitings 581
Reģ: 29.01.2009
Vai kāda ir gatavojusi rīsus cepešplītī? Kā pareizi jāgatavo? Pirms tam jāapvāra vai var tādus pašus no paciņas? Un cik daudz ūdens/bujona jālej virsū? Lai apņem vai mazāk?
11.07.2014 11:05 |
 
Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
šķidrums 1:3 un var likt nevārītus, tikai noskalo pirms tam ....
11.07.2014 11:08 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es neesmu gatavojusi, bet es uzlietu buljonu tik daudz lai ir pārklāti ar škidrumu. Tad trauku pārklātu ar foliju un liktu gatavoties. Ik pa laikam paskatītos, vai vēl buljons jāpielej.
11.07.2014 11:09 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es parasti vāru 1:2!
11.07.2014 11:15 |
 
Reitings 581
Reģ: 29.01.2009
Paldies! Pamēģināšu, cerams ka nekas nenoies greizi un vīram nebūs jāiztiek bez pusdienām :D
11.07.2014 12:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits