Man ļoti patīk kleitas. Skapī stāv neskaitāmas kleitas, desmitiem kleitu, bet bikses man ir tikai kādas 4, vienas no tām sporta bikses, vienas svinīgākiem pasākumiem un 2 ikdienai.Tāpat man ir salīdzinoši maz visādu džemperu, plāno jaciņu- visi tie apģerbi, kas tieši mūsu laikapstākļos noder visbiežāk.
Paradoksāli, ka man piestāv kleitas, bet pilnīgi nepiestāv svārki, tāpēc tie man nav vispār. Vēl aizvien nesaprotu, kā tā var būt, tomēr "radniecīgi" apģērba gabali, laikam manu plato gurnu dēļ- kaut arī es platus, izteiktus gurnus uzskatu tikai par plusu, tomēr to dēļ laikam svārki nepiestāv.
Vēl no tā, kas patīk- mani ļoti piesaista mežģīnes un kamuflāžas raksts/krāsas-vispār intereanti, ka piesaista tik pretējas lietas-kaut kas tik maigs un sievišķīgs kā mežģīnes un kaut kas tik nesievišķīgs kā kamuflāža. Šķiet, ka man ir bijis viss armijas krāsās- krekliņi, jaciņas, bikses, cepures, pat apavi. Laikam tikai apakšveļa nav. Tagad šo "apmātību" nomaina mežģīnes- ja ieraugu kaut ko ar mežģīnēm, man to vajag, ir vairākas mežģīņu kleitas, kuras šķiet nepieklājīgi īsas iziešanai sabiedrībā, bet tās mežģīnes mani ir apbūrušas tik ļoti, ka esmu iegādājusies, lai vismaz šad tad pa māju pastaigātu :D