Nekustamā īpaš.pirkšana

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Meitenes, vai varat palīdzēt, iesim skatīties dzīvokli, tāpēc interesē kam jāpievērš uzmanība dzīvokļa apskates laikā? Ko jautāt? Kā var uzzināt vai dzīvoklim nav nekādi parādi un kaut kādi slepenie īrnieki, no kuriem nevarēs tikt vaļā? :) Vēl kādi ieteikumi? Paldies.
10.07.2014 11:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es noteikti par kaiminjiem apvaicaatos. Man pashai pusaudzu gados narkodiileris ievaacas paaris staavus virs maniim. Tad nu vinja klienti duuraas tur pat kaapnju telpaa. Lai kaa visi ciiniijaas, rakstiija iesniegumus, meeginaaja likt kodus durviim priekshaa, zvaniijaas policijai, miers iestajaas tikai peec diilera aresta. Bija ljoti bailiigi iet aaraa no dziivoklja, it iipashi ziemaa, kad bija jau tumsh peec 5 vakaraa.
10.07.2014 20:02 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Es noteikti par kaiminjiem apvaicaatos.
Un tu doma, ka dzivokla ipasnieks teiks taisnibu? Es ar vienu dzivokli sita iegrabos. Ipasnieks teica, ka ar kaiminiem viss ok. Citus kaiminus neizdevas aptaujat, jo nevera vala durvis, kad gribeju so jautajumu uzdot. Beigas visi iirnieki man peec paris menesiem vienkarsi lauza liigumu, jo izradijas, ka aiz sienas dzivo narkomans/dzerajs, kurs sava vajprata pa naktim citu dzivoklu durvis lauza valja u.c. lietas darija. Beigas dzivokli pardevu un uz tadiem pasiem jautajumiem - kaadi ir kaimini - samelojos un ateicu, ka baigi ok. A ko darit?
10.07.2014 21:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un tu doma, ka dzivokla ipasnieks teiks taisnibu? Es ar vienu dzivokli sita iegrabos. Ipasnieks teica, ka ar kaiminiem viss ok. Citus kaiminus neizdevas aptaujat, jo nevera vala durvis, kad gribeju so jautajumu uzdot.

Nav jau iipashniekam jaaprasa, jo tas protams, taisniibu neteiks. Var vienmeer pie ieejas durviim sagaidiit kaadu tantuku, kursh labpraat pastaastiis kas un kaa. Taa tomeer ir paaraak nopietna lieta, lai pie pirmaas reizes padotos un vairs nemeeginaatu uzzinaat informaaciju par kaiminjiem. Ja vajag, tad kaut vai 5 reizes iet un vakteet cilveekus pie ieejas durviim. Kad ar viiru maaju pirkaam, mees kaadu nedeelju ik vakaru apbraucaam apkaart kvartaalam, paveerojaam cilveekus blakus maajaas, arii parunaajaamies ar vinjiem un tad tikai izleemaam par labu pirkumam.
10.07.2014 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits