Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Precētajām!

 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Gribēju jautāt, kādas jums ir attiecības ar vīra vecākiem, brāli, māsu? Kādreiz saprotu, ja mamma papukst par jaunu dēla draudzeni, bet man laba draudzene ir jau precējusies vairākus gadus un ir liels naids no vīra ģimenes. No sākuma vēl tā normāli, bet tagad jau aizgājis līdz lielam naidam. Draudzenei ļoti sāp, ka nevar pa labam ar vīra ģimeni, drīz būs bērns, kurš, iespējams, pat neredzēs savus vecvecākus, jo pēc visiem gājiniem viņa vienkārši nevēlas pat bērnu viņiem rādīt. Draudzenes vīrs, protams, aizstāv viņu. Un galvenais,ka ir tādi strīdi, tāds naids par pilnīgi neko, kaut kas uzpūsts, izdomāts! Un viņa vispār nesaprot, kas tur ir apakšā, es arī ne. Cik daudz ir šādu gadījumu?
Man gan vīrs vienīgais bērns ģimenē un ir tikai mamma dzīva, ar kuru ir ļoti labas attiecības kā ar pašas mammu. :)
09.07.2014 22:06 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
varbuut vecaakiem bail, jo liekas,ka atnem deelu. Deels mazaak laika pavada ar gimeni utt.
09.07.2014 22:10 |
 
Reitings 112
Reģ: 02.07.2014
Es šodien palasot attiecību diskusijas aizdomājos par attiecībām jaunais pāris un viņu vecāki.
Es tā domāju, šie vecāki taču paši kādreiz jauni bijuši, nu kā var tik ļoti nepieņemt un naidoties ar vedeklām un znotiem? Nu tā, ka pilnīgi un galīgi nepieņem, tas ir kāds aizvanojums sirdī, atriebība par to, ka aiziet no mājām vai kas? Jo arī no paziņām ne viens vien gadījums - neviena un neviens nav labs.. Un tā paliek naidā.
Bet īpaši sāpīgi laikam ir tad, ja nepieņem ne māsas, ne brāļi. Ne tādā ziņā, ka naids, bet ir jūtams vēsums. Manā galvā viss ir vienkārši - veidojas ģimene, nezinu kādai čūskai vai čūskim jābūt, lai nepieņemtu.
Bet, jā, kaut kā dikti grūti veidojas tās ģimenes daļai, drīzāk neizveidojas.
09.07.2014 22:13 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Es saprastu, ja jaunā sieva būtu kaut kāda krāpēja vai ar sliktu slavu, tad varētu būt kādi iemesli, bet pilnīgi par neko, par kaut ko izdomātu.
Tāpat domāju par to, ka parasti jau tas aizvainojums, ka dēls pamet mājas, vairs tik bieži nevar būt pie vecākiem, bet tas taču ir jāsaprot, ka mazais bērns izaug un agri vai vēlu no mājām aizies!
Tikko atcerējos vēl vienu gadījumu, sīki un smalki nezinu, bet bija vīrietis, nu īsts mammītes puika, vienmēr pie viņas gāja uz darbu, dzīvoja pie viņas, uz veikalu kopā utt. Bet puisim jau gadi pāri 30, kad atrada sev draudzeni. Aizgāja dzīvot kopā ar draudzeni, apprecējās, bet mamma pat uz kāzām nebija atnākusi! Man liekas, ka tas ir slimi. Māte tā mīl un tur to dēlu, ka liedz jau normālu dzīvi. L
09.07.2014 22:18 |
 
Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Man ir paveicies ar vīra ģimeni - brāļiem un māsai esmu draugs, bet vecākiem un vecvecākiem esmu vēl viens bērns. Arī mana ģimene pret vīru kā savējo izturas.
Bet nu no draugu/paziņu loka aizvien biežāk var dzirdēt sliktas atsauksmes par otro pušu radiem. Piem., mana tēva mamma arī jaunībā pret mammu slikti izturējās, iemesla tam nebija, tas bija klasiskais "neviena nebūs gana laba manam dēliņam" variants.
Man liekas, ka vienīgi pats bērns var visu labot pārraujot nabas saiti un noliekot vecākus pie vietas, vai arī atliek ļauno ģimeni ignorēt.
09.07.2014 22:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!