Sveikas!
Neticami, bet man nav pieredzes ne ar skropstu pieaudzēšanu, ne ar ūdensnoturīgām skropstu tušām. Drīz dodos ceļojumā uz siltajām zemēm, plānos pavadīt lielu daļu dienas pie ūdens, bet gribas izskatīties labi. Tādēļ jautājums - kāds ir labākais veids izcelt skropstas? Jeb, vai šādos apstākļos (saule, jūras sāls, baseina hlors) ūdensnoturīgā tuša dos vēlamo efektu un būs pietiekami noturīga? Vai arī labāk tomēr skropstas pieaudzēt?
Kādas ir jūsu mīļākās ūdensnoturīgās tušas?
Ja pirms tam nekad nepieaudzēji skropstas - ieteiktu labu tušu pameklēt. Nedod Dievs, vēl alerģija uz skropstu līmi būs - dabūsi bildes ar sarkanām acim.
Bet nu tas ir manas domas.
Paldies, julenok! No alerģijām gan nebaidos - iespējamība ir ļoti maza, jo nekad ne uz ko nav bijusi alerģiska reakcija (nezinu gan, vai no bioloģiskā viedokļa mans pieņēmums pamatots)
Laikam man nav paveicies ar ūdensnoturīgajām tušām - visas tāpat, kaut mazlietiņ, bet ir smērējušās ūdenī. Es pieaudzētu skropstas, jo esmu jau to darījusi un zinu, ka, piemēram, alerģijas nebūs.
Es pati vasarā nēsāju tikai pieaudzētās skropstas,jo tā ir ērtāk-saule,jūra,ballītes,gulēšana teltīs-,tādos apstākļos vasarā nav jāuztraucas par to,ka varbūt tuša varētu izsmērēties vai nobirt, tāpēc iesaku tev skropstiņas pieaudzēt,būs ērtāk!
Es pieaudzēju skropstas jau vairāk kā gadu un iedomāties par to, ka kādu rītu man viņas nebūtu un būtu jāķēpājas ar skropstu tušu, negribu. Pie tam ar skropstu tušām nekādi nevar panākt pieaudzētu skropstu efektu, lai arī kādas reklāmas par tām būtu. Es par skropstu pieaudzēšanu!