viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Sauciet mani par samaitātu, bet man pat liekas krietni dīvaināk, ja sievietei ir bijis tikai viens vienīgs. Es šobrīd spriežu pēc savām draudzenēm un paziņām, tamdēļ man visdrīzāk nav taisnība, bet... Cik esmu piedzīvojusi, tad viens vienīgs ir tām, kurām:

b. Ar vīriešiem katastrofāli nav veicies.
+ Es ar šo dzīvē esmu pieredzejusi.. tādēl piekritu katram vardam.

šim nepiekritīšu. kurā grupā liksiet tās sievietes(jā mūsu 21.gs arī tadas vēl ir), kas satikušas savu īsto un vienīgo uzreiz, vai ir bijis viens vīrietis pirmstam?
Pazīstu divus pārus. Pirmajā abi viens otram pirmie. Otrajā puisim bija pāris meitenes, bet meitenei viens. Kopā pirmais pāris liekas 8+ gadi (+ bērniņš), otrajam 6+ .
08.07.2014 10:14 |

Reitings 8
Viņš teicās, ka 8 ir ok un 10 ir maksimums.
08.07.2014 10:16 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Viņš teicās, ka 8 ir ok un 10 ir maksimums.

Super! Tad teikšu visiem, ka 8, ja man kāds ko iebildīs, teikšu, lai priecājas, ka nav 16!
08.07.2014 10:17 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Second hand :D
08.07.2014 10:17 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Navigator

Raccon šajā komentārā rakstīja: A. Kopā no tīņu gadiem; B. Katastrofāli nav veicies ar vīriešiem.
Tu esi nokopējusi tikai B. variantu. ;)
08.07.2014 10:18 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
manuprāt, nav jēgas būt ar vīrieti kopā ,kurš regulāri knābā un sauc tevi par mauku..ja nevar sagremot,tad nevar..galvenais kāda tu esi esot kopā ar viņu..un ja reiz esi ar viņu nepārguli ar citiem,tad kur ir problēma..varbūt tā,kurai bija 3 vīrieši pa visu dzīvi izrādīsies lielāka mauka nekā tu ar 16....
nākamreiz vnk nosauc 3x mazāku skaitli. kā gan viņš uzzinās,cik patiesībā tev bija? nevajag vīriešiem visu mūžīgi teikt kā bija...un nevajag teikt arī,ka kāds ir bijis labāks par viņu:D
08.07.2014 10:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es nokopēju tikai b varinatu. Jo piekritu.
Sūti bietēs to kalkulatoru...
08.07.2014 10:19 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Es piekrītu meitenēm, ka džekam pašam kompleksi uznāca. Idiots.
Ja nekas nemainās, tad sūti viņu di****. nu atrADĪsi kādu,kuram tavs cipars būs pie kājas un izturēsies pret tevi kā pret pirmo vienīgo!
08.07.2014 10:20 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Esmu ievērojusi, ka puišiem nav patīkami zināt, cik partneru meitenei ir bijis. Pašai tas skaits ir neliels, bet tāpat redzams, ka manējam tas nekad nav paticis. Bet lai brauktu augumā katru reizi, ka tev bijuši 16 seksa partneri, nav normāli. Varbūt viņš to uztver tik saasināti, jo īstenībā viņam ir bijušas mazāk sievietes. Kā tur bija tas teiciens? Ja vīrietis saka 9, tad viņam ir bijušas tikai 2 vai 3. Jāpadala tas skaitlis ar 3 vai 4. Varbūt nebija labi, ka tas skaitlis vispār tika pieminēts, bet ko nu vairs. Katram ir sava dzīve bijusi pirms attiecībām, ja kādai no pusēm tas nav pieņemami, tad kāda jēga kaut ko turpināt. Es negribētu attiecības, kur vislaik no vīrieša mutes nāktu apvainojumi par manu pagātni. Ja grib kompleksot, tad lai dara to viens vai pievienojas mūsu cosmo nabagam vai kas vel bija par to, ka vajag jaunavas, kas nekad nav skūpstījušās vai sniegušas orālo seksu.
08.07.2014 10:21 |

Reitings 33
Reģ: 08.04.2014
bet viņš man visu laiku atkārto, ka es esmu pieaudzis cilvēks un, ka man ir jāuzņemas atbildība par savām darbībām.

Kāda vel atbildība? Nu kas par muļķībām? Bļāviens tu esi pieaugusi sieviete un savu dzīvi tu drīksti dzīvot tā, kā to uzskati par pareizu.
Manuprāt, neviena sieviete nav pelnījusi, ka pret viņu tā izturas. Nicina un apber ar pārmetumu jūru. Vai tas vispār ir vīrietis? Vai tev tas ir jāpacieš? NĒ! Ja gribi, lai kaut kas mainās tad nevis runa bet rīkojies.Saņemies un pasūti viņu uz visām debess pusēm. Un tad jau redzēsi kas notiks tālak. Vai šis līdīs uz ceļiem atpakaļ, samierinasies un sapratīs, ka tavu partneru skaitu mazināt nevar. Vai arī tu atradīsi sev vīrieti, kas tevi novērtēs un mīles tadu kāda tu esi. Zinu, tev lasot, noteikti pa galvu šaudīsies domas- Bet es taču viņu mīlu..... Bet zini.. |attiecīōbas nesastav tikai no plikas mīlestības vien.. tā, ka domāju ir vērts padomāt par to.. :)
08.07.2014 10:22 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Bet atkal teikt, ka viens vienīgs ir tikai tām, kurām nav veicies ar vīriešiem, arī nav smuki.

Garlaicīgi.
08.07.2014 10:23 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Pēc tā ko es izlasīju varu teikt tikai to, ka tavs partneris ir nedaudz jocīgs, ja jau pašam bijušas tik daudz partneres, tad kapēc tev vēl jāpārmet?? Es tavā vietā mestu viņam to pašu sejā, bet no tā sanāktu tikai kašķi..

Manam puisim es arī nebiju pirmā, zināju, ka viņam ir krietni lielāka pieredze, bet nu un, ja viņs tagad ir ar mani, tad pārējais mani neinteresē.
08.07.2014 10:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pat ja diskusijas autorei būtu 100 partneri bijuši.. tas puisis uzvedas vienkārši nožēlojami. Pats ir kopā ar sievieti, kuru dēvē par mau..

Tev tādu vīrieti, kas pazemo, nevajag! Un nākamajās attiecībās paturi partneru skaitu pie sevis...
08.07.2014 10:25 |

Reitings 1062
Navigator

Raccon šajā komentārā rakstīja: A. Kopā no tīņu gadiem; B. Katastrofāli nav veicies ar vīriešiem.
Tu esi nokopējusi tikai B. variantu.

piekrītu, mana kļūda.domāju, ka tas b tur vienkārši
Bet tik un tā. 23, par tīņu gadiem tikpat nosaukt nevarēs. (otrajam pārim)
08.07.2014 10:27 |

Reitings 1062
Bet autorei: kāda atšķirība cik? tu pajautāji viņam? Kā sieviete izmainās, pēc 8 vai 16 partneriem? Viņaprāt, ar sievieti kas notiek> ?
08.07.2014 10:28 |

Reitings 8
Nē, es viņam neesmu to jautājusi Navigator, bet es viņam esmu jautājusi dažādas citas lietas.

Atšķirība ir tajā, ka sieviete, viņaprāt, kurai ir 15 partneri bijuši, viņa ver kājas visiem un, ka viņa dodas visiem un tamdēļ, viņa nav uzskatāma par īpašu un, ka ar tādu ir kauns iet pa ielu kopā.

Atsaucoties uz viņa teikto.
08.07.2014 10:35 |

Reitings 8
atvainojos, 16.
08.07.2014 10:36 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Kompleksi džekam, ka uz ielas var redzēt 16 džekus, ar kuriem tu esi gulējusi. Varbūt mēğināt atrast savu 18. vīrieti?
08.07.2014 10:39 |

Reitings 1062
cosonic, smieklīgs viņš tev indivīds(droši vari lasīt-muļķis). A tu atbildi, ka ar tāds, kurš šādi izturās pat pret "kājas verošu sievieti" nav uzskatāms par īstu vīrieti.
08.07.2014 10:43 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Man ir paliels cipars arii. Neteikshu cik, bet vairaak nekaa autorei. Esmu 26 gadus veca. Liidz 22 man bija bijusi apm. 4 partneri. Un naakamos 4 gadus katastrofaali neveicaas attieciibaas. daudz paziishanaas un daudz neizdevusaas iisas attieciibas. vai taapeec esmu slampa ? nee. es vnk iemiilos aatri. Un man patika viiriesi tajaa periodaa, es biju atveerta. dziivoju aarzemees un te katrai meitenei +/- 10/30 partneri bijusi. Es neatbalstu taadu dziivesveidu, bet sievietei nav jaadziivo bez seksa tikai taapeec, ka nevar miilestiibu atrast. man liekas katastrofaali taas, kuraam jau pie 30, viens vai 2 bijusi un veel gaida kaut kaadu princi, savus dabiskos instinktus turot ledusskapii.
08.07.2014 10:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits