viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Labāk lai to zin jau tagad. Ja jau plānojat attiecības nav ko tur slēpt un nav ko apvainoties par to cik un kas otram ir bijis.
Vīrieši labi zin kā izklaidējās jaunas sievietes un paši jau tāpat. Daļai vīriešu ir uzskati, ka tad kad vajag īsto un vienīgo, tad meklēs to kas sargājusies un taupījusies tikai viņam. Un šokā kad uzzina patiesību.

Nav ko nožēlot - esi tāda kā esi, lai viņš padomā kāds ir pats.
08.07.2014 09:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ilgu un laimīgu nākotni es šeit nesaskatu.

+++

kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

Tipa rūp, grib pasargāt no tālakas "maucības"? Te ir izteikts mēģinājums psihologiski manipulēt, vispirms meitenei tiek skaidrots, kāda viņa slikta, mazvērtīga, nevajadzīga, "pārpalikum", un viņš, lūk, princis balta zirga, kas ir gatavs viņu pieņemt un "glābt". Prom no tāda!

Ir tāds vīriešu tips. Kaut kad sen, sen man trāpījās grāmata par šāda tipa attiecībam, tagad bieži cosmo meiteņu "problēmās" saskatu šos scenārijus. Varu ieteikt:

08.07.2014 09:38 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nākamreiz, kad viņš Tev par tēmu brauc augumā, neaizstāvies, bet uzbrūc un nosauc viņu tieši tāpat, kā viņš Tevi! Kāpēc sieviete ar 10+ partneriem tiek uzskatīta par vieglas uzvedības, bet vīrietis tādā pašā situācijā par baigo donžuānu .. Ar ko labāks ir vīrietis, kas savu krānu bāž kur pagadās? Manuprāt - ne ar ko+

Redzi sabiedriba ir divkosiga. Te tak 99% par līdztiesibu, bet redz pašas... :D
08.07.2014 09:49 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Tas skaitlis nemaz nav tik daudz. ;)
08.07.2014 09:50 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
cosonic - neņem šitās pareizās aitas galvā! Ja esi gribējusi nodarboties ar seksu daudz - tas nav nekas nosodāms :) Tāpēc jau šitās visas te ir kašķīgas, ka vienmēr sevi atturējušas no seksa un centušās tēlot mātes marijas, no seksa trūkuma organisma un savu vēlmju noliegšanas rodas slimības un nervu traumas! :) Ja ko vēlies - dari to nevis domā kā sabiedrība to tagad uztvers - tā ir Tava dzīve un Tu to dzīvo kā vēlies! Vienīgi džekiem gan to skaitli nevajag teikt... vispār kāpēc kaut kas tāds jāsaka? :) Bet šitam džekam ir kompleksi, ja viņš Tevi tagad par to griež... Tev vajag kompleksainu džeku vai īstu vīrieti blakus? :)
08.07.2014 09:51 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Un atkal ir divas nometnes.

Tā tas ir vienmēr. Es īsti nepiederu ne vienai, ne otrai. Tā pa vidu kaut kur. Sauciet mani par samaitātu, bet man pat liekas krietni dīvaināk, ja sievietei ir bijis tikai viens vienīgs. Es šobrīd spriežu pēc savām draudzenēm un paziņām, tamdēļ man visdrīzāk nav taisnība, bet... Cik esmu piedzīvojusi, tad viens vienīgs ir tām, kurām:
a. Attiecības ir jau no tīņu gadiem;
b. Ar vīriešiem katastrofāli nav veicies.
08.07.2014 09:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Šī ir viena no tām retajām reizēm, kad es piekritīšu Kubietei (tekstiem līdz šim brīdim, tālāk nezinu, kas būs). Krūtis neesot seksuālas un tāpēc tās varot kārt ārā kaut pa logu, bet redziet meteitene, kurai 10 gados bijuši 16 vīrieši, kas ir mazāk nekā 2 vīrieši gadā - bez nopietnu attiecību pieredzes (varam parēķināt, ka viņai seksiņš ticis reizi sešos mēnešos) - tike sūnīta un zākāta visos vārdos. Ja es negribu uzdurties ar acīm svešām krūtīm, es esmu aizspriedumaina, bet nemaz nav aizspriedumaini teikt, ka vecim 16 partneri 10 gados ir ok, bet sieviete redz "slampa". :D Jūs esat no tiesas jocīgas (ne visas, bet daļa).

Un, jā - sievietei savu skaitli vajadzētu paturēt noslēpumā. Tā būtu labāk. :D
08.07.2014 09:56 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Oi tās brukšanas virsū par to vīriešu skaitu... Jo ma jo, Man varbūt nav bijuši tik daudz partneri, bet godīgi sakot tas nedod man tiešības noriet kādu citu par to cik viņai ir bijuši. Fuj cosmo, tā nu gan nevajag, būsim pieklājīgas.

Un Par tēmu, vīrietim ar nav tiesības tevi noriet, ja nepatīk tad šķirās un miers nevis bojā nervus viens otram dēļ muļķībām. Un es pieņemu ka viņš pats jautāja cik tev partneri bijušu, tad nu pats ar vainīgs. Galveno kārt es domāju ka viņš par to daudzumu uztraucas tāpēc ka pats uz tā fona jūtas nepieredzējis, kas viņām iespējams rada kompleksus.
08.07.2014 09:58 |

Reitings 27552
Tā tas ir vienmēr. Es īsti nepiederu ne vienai, ne otrai. Tā pa vidu kaut kur. Sauciet mani par samaitātu, bet man pat liekas krietni dīvaināk, ja sievietei ir bijis tikai viens vienīgs. Es šobrīd spriežu pēc savām draudzenēm un paziņām, tamdēļ man visdrīzāk nav taisnība, bet... Cik esmu piedzīvojusi, tad viens vienīgs ir tām, kurām:

b. Ar vīriešiem katastrofāli nav veicies.
+ Es ar šo dzīvē esmu pieredzejusi.. tādēl piekritu katram vardam.
08.07.2014 09:58 |

Reitings 17203
Ui es laikam vel guļu, neizlasiju kārtīgi ka tāds pats partneru skaits abiem bijis. Tad nu šai gadījumā vienkārši vieglāk ir izšķirties nekā paciest tādu attieksmi, pietam ņemot vērā ka viņš pats nav labāks.
08.07.2014 09:59 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
jēziņ, cik visas kārtīgas....
tādas lietas stāstīt nevajag, un nevienam nav tiesību nosodīt cik bija, kas bija utt.
08.07.2014 10:01 |

Reitings 27552
kādas kārtīgās? Karina pupus laukā pofigā, un lamā citu sievietei ka sētnieks iemirkumā vai omīte kaiminos kurai vira nav bijis. Smiekls nāk, kārtīga mātes meita mutē tādu vārdus neņems. Divkoses, nekas vairak.

Pisies meitiņ kamēr jauna.
Veca būsi, nedabūsi:D
08.07.2014 10:04 |

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
Liels paldies meitenes par atbildēm tik tāl :)
Viena dāma man ieteica teikt viņam par to, ka mani sāpina tas ko viņš saka- es viņam esmu to teikusi, bet viņš man visu laiku atkārto, ka es esmu pieaudzis cilvēks un, ka man ir jāuzņemas atbildība par savām darbībām.

Viņš nejūtas vainīgs ne par ko, ko viņš man ir teicis, jo viņš uzskata, ka viņš dara pareizi.
08.07.2014 10:05 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Ko tur pārdzīvot, pa lielam, tā tikpat nav viņa darīšana.
08.07.2014 10:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Bet atkal teikt, ka viens vienīgs ir tikai tām, kurām nav veicies ar vīriešiem, arī nav smuki.
08.07.2014 10:08 |

Reitings 17203
Tu pasaki viņam ka viņš pats ir nolietota desiņa! Velns viņām nu nav tiesības teikt tev ko par partneriem ja pašam ir bijis tik pat daudz. Ja tik vienkāršu lietu nevar saprasts tad nu ir jābūt ļoti aprobežotam.
08.07.2014 10:08 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Pisies meitiņ kamēr jauna.
Veca būsi, nedabūsi
tu sodien- made my day :D es ņirdzu visu rītu :D :D :D
08.07.2014 10:10 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Cosonic

Tev ir jāsaprot, ka puisis izjūt kompleksus un vienkārši tos vērš pret Tevi. Viņš Tev tik ilgi šādi un līdzīgi skalos smadzenes un visiem Taviem draugiem (ja jau publiskais veļas mazgātājs) skandinās, cik Tu esi liels "atkritums", kamēr iedzīs Tevi kompleksos un būs piespiedis uz sevi skatīties kā uz Apolonu. Tev ir jāiet prom no viņa paskaidrojot, ka esi sieviete un esi vērtība - esi būtne, kura pelnījusi cieņu un mīlestību, nevis lupata pret, kuru vērst savus kompleksus. šādām attiecībām nav nākotnes nevienā no scenārijiem. Saudzē sevi un nepaliec ar viņu kopā - nāks kāds un noteikti nebūs jāgaida tik ilgi kā īstais, kuram būs pie kājas cik Tev bijuši partneri, ja vien Tu viņam iedosi buču un ļausi sevi mīļot. Saņemies.

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
cosonic, vīrietis nedrīkst tā par Tevi runāt, un teikt visas šīs aizvainojošās lietas. Ja ir kopā ar Tevi, tad jāciena Tevi. Ja to nevar, tad lai iet un meklē citu.

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Pajautā savam vīrietim, cik partneri viņam šķiet pieņemams skaits. Vai vēl labāk - kāds skaits ir optimāls? Jo pieredzei taču jābūt un tā. Gribu zināt, kādu ciparu man nosaukt, ja man kādreiz kāds uzdos šo jautājumu.
Zinu, ka nekad netikšos ar vīrieti, kuram skaitīšos derīga tikai nevainīga. Un ne jau tāpēc, ka man sekss ir bijis - mūsdienās ne tādas vien operācijas taisa. Man tas vienkārši šķiet tumsonīgi.
08.07.2014 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits