Kā saprast šādu izturēšanos?

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Pusgadu strādaju kopā ar vīrieti, kuram ir sieva un bērns, viņam patīk ar mani flirtēt u.tt!!
Regulāri viņš mani ved mājās, ved mani pēc darba paēst, flirtē nepārtraukti! Bet viņš ne reizi nav mēģinājis mani noskūpstīt vai pavedināt, arī dažreiz sēžam pie manas mājas viņa mašīnā un pļāpājam!! Kā saprast šādu uzmanību???
08.07.2014 00:23 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Viedoklis - viņš Tevi grib! Kāpēc izturās tā? Vai nu medī lēni un rūpīgi, vai arī vienkārši kautrejas no Tevis, jo nezina vai Tu gribi to pašu :)
08.07.2014 01:05 |

Reitings 38
Reģ: 20.10.2009
negrib smērēt pirmais rokas, thats all
08.07.2014 01:05 |

Reitings 334
#5- man jau bail ka nesamīlēšos viņā :d
08.07.2014 01:06 |

Reitings 334
Jo simpatizē man viņš, neskatoties, ka ir vecāks par mani, man īpaši nekad iepriekš vecāki nav saistījuši!!
08.07.2014 01:07 |

Reitings 482
Elīna - ja esi uzdevusi šādu jautājumu formumā, tad jau esi mazliet samīlejusies :)
Man bija tāda pati situacija...tapēc saprotu :)
08.07.2014 01:08 |

Reitings 334
Daina- un kā tev tas viss izvērtās ja nav noslēpums?
08.07.2014 01:08 |

Reitings 482
Publiski es nerakstīšu :) Varu atbildet privāti :)
08.07.2014 01:10 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Bet vispār man skauž kā elle. Ja sieviete tad citreiz uzzīmējas losītis kas sedz ceļa izdevumus(vedīs pat ja ne paceļam), tad vesels bars uzsauc ēdienreizi. Mana sestra nekad cigaretes nepērk. Tās viņai pašas uzrodās. Ar paciņu laikam nedēļiai pietiek.

Ja es ēdu tad veselu zirgu nedēļā, ja kurīju tad bloku nedēļā, ja braukāju tad veselu bāku nedēļā. Traki.
08.07.2014 01:12 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Kas tur ko baidīties :D Tas labi ;) un tieši situācija kā tāda, kad īsti nav sex, attiecību. bet simpātijas, ja ievelk, ir baigi ok. Tas ir tas labākais brīdis , labs brīdis..
Un neviens aizņemts neskatītos uz kuru katru .. Tas arī tev tikai un vienīgi ir novērtējums + . Kas labi, kas slikti.. Bļa, to neviens nezin ! Nezinās nekad.. Principi, kaut kādas robežas. Tās vai nu ir , vai nav. Un tās nav nemainīgas vērtības. Neviens nav tiesīgs kādu part to nosodīt, tieši par šo situāciju. Pilnīgi neviens.. Vien viņa bērns, sieva. Kuru dzīves var tikt mainītas, jebkādos virzienos. Kuri var tevi par jaucēju ģimenes saukt.. Kad sīcis bez fātera, reāli ģimenes paliks.. Bet kā tas iegrozās, to nevar zināt neviens..
40 gadnieku, 50 gadnieku šķiršanās ir nejēdzība, muļķība.. Kaut arī sīkie izskoloti utt. Bet visi ir domāti lai darītu kā vajadzīgs. un ja 2 tas vajadzīgs, tad ar to pietiek ..
08.07.2014 01:14 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Viņam garlaicīgi laulībā vai rūtīna, gribās ko aizraujošu, izpriecu. Varbūt mūžīgais mednieks. TĀDI NEMAINĀS. Pat, ja sanāk situācija, ka jums, kas izveidojas, tādi nemainās... Un otrkārt, ja tomēr attapsies, ka ir kļūdījies, zemapziņā viņš tev nepiedotu, ka iesaistījies tai visā un izturēsies kā pret m**ku, kas tomēr piedalījusies ģimenes postīšanā.
Bet tu alksti pēc uzmanības un iespējams citi tev nepievērš uzmanību, tik daudz kā tu vēlētos, tapēc turpini iesaistīties tajā visā vēl, vai arī uz tevi iedarbojas tas, ka "es taču labāka/ seksīgāka par viņa sievu, ja reiz riskē ar savas ģimenes izpostīšanu". Vai arī bezatbildīgi turpini to, jo kaut kas nebijis, neparasts, ieintriģējošs tev tas liekas. Beigu beigās cietēji ir visi. ;) Iesaku izbeigt to.
08.07.2014 01:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un neviens aizņemts neskatītos uz kuru katru .. Tas arī tev tikai un vienīgi ir novērtējums +

Shitam atljaushos nepiekrist. Biezji vien tie aiznjemtie miiljaakaas mekleejumos ir paaraak slinki/bailiigi/aiznjemti, taapeec izveelaas to, kura ir tuvumaa vai kura vinjupraat, neradiis paaraak lielas probleemas, nebuus paaraak prasiiga attieciibaa uz briivdienu vakariem, sveetku dienaam. Jaa, ir taadi, kuri paskatiisies uz sievieti tikai tad, ja vinja ir iipasha, bet taadi ir mazaakumaa, it iipashi jo vecaaki paliek. Jo vairaak ir lauliibaa nodziivots, jo vairaak kopiigaas mantas sakraats, jo vairaak baidaas skjirties.
08.07.2014 01:28 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Piekrītu Kristai.
08.07.2014 01:30 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Nepiekritīšu Kriestai!

Tad šie randiņi būtu savādāki! Pēc stāstītā čalis izbauda viņas sabiedrību, ved uz vakariņām, ilgi pļāpā, flirtē.. Tā ir izvēlība ;) Ja viņš gribētu vnk mīļāko, tad randiņi būtu pavisam savādāki! Pavisam :)
08.07.2014 01:35 |

Reitings 9169
Veel piebildiishu, ka tieshi tas moments par to buushanu iipashai un neatkaartojamai iegruuzj sievieti lamataas, kura notic, ka ir taa likteniigaa un peec tam seko asaras, punkji gadu garumaa, bet viirietis kaa neskjiraas, taa neskjiraas. Taados gadiijumos kaa autorei, kur sievietei liekaas, ka saak iemiileeties viirietii, ir labaak uzreiz skaidri nolikt pa plauktinjiem - vai nu oficiaali izskjiries un tad kaut ko veidojam, vai arii sorry veciit, bet meklee citu mulkji.
08.07.2014 01:37 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Kā saprast šādu uzmanību???
Ko tur saprast vai nesaprast? Vīrietis grib tevi, un, ja tu nevēlies ielaisties, vienkārši sāc pamazām distancēties no viņa. Pat, ja tu saki, ka nebūsi izjaukusi ģimeni, tici man, viņa sieva tā nedomās.
08.07.2014 01:39 |

Reitings 9169
Tad šie randiņi būtu savādāki! Pēc stāstītā čalis izbauda viņas sabiedrību, ved uz vakariņām, ilgi pļāpā, flirtē.. Tā ir izvēlība Ja viņš gribētu vnk mīļāko, tad randiņi būtu pavisam savādāki! Pavisam

Ne vienmeer miiljaakaa noziimee pliku seksu. Dazkaart viirieshiem patiik dubultaa dziive, taapeec arii ir labaak aiztaupiit sev sirdssaapes un nolikt izveeles priekshaa, lai redzeetu patiesos noluukus. Viena mana paziistamaa shaadi nodziivoja ar vienu tipinju 6 gadus. Bija tieshi aprakstiitais scenaarijs - vakarinjas, koncerti, aizveshanas, ilga aplidoshana. Beigaas vinja palika viena, lai gan vinai piedzima beerns no taa viiriesha, bet vinjsh taa arii no sievas neizskjiiraas. Tas viirietis bija pat kopiigi iziireejis vinjiem dziivokli un skraidiija no vienas maajas uz otru.
08.07.2014 01:43 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
krista Šī pat viņam nedod bet tu jau par 6 gadiem, bērniem un šķiršanos no sievas. Čalis izškirsies bet autore pateiks: "Ne-e, negribās".
08.07.2014 02:15 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man ta oat ka Kristai, zinams gadijums, kur virietis skraida uz divam majam, tikai manai pazinjai vel nav berns no vinja. Vinjo vairak arpus LV izklaidejas, jo virietis sabiedriba pazistama persona, bet vins nekad neshkjirsies no savas sievas, a meitenei vinjai gribas bernus, baltu kleitu... vinjam tas viss bijis un tagad gadiem izbauda jaunas meitenes kompaniju! Vinja raud spilvena... Tiesham meitenes, neielaizhaties ar tiem viriesiem, kuri preceti!! Nu kam tas viss??
08.07.2014 02:38 |

Reitings 38
Reģ: 20.10.2009
Zii
vai tiešām draudzene (vai paziņa) nevar pateikt - nē, vairs netikšos, ej pie sievas? lai tak ciena sevi. laikam, kamēr pašai kaut kas tamlīdzīgs nenotiks, nesapratīšu.

man žēl sievas. Un īstenībā, iedomājos, ka tās varam būt arī mēs pašas pēc kāda laika, paliek riebīgi.
nu kur garantija, pat, ja skatamies Zii paziņas gadījumu, ka pēc bērna un baltās kleitas, viņas jaunizceptais vīriņš netiksies citā pilsēta vai valstī ar "svaigu gaļu"??
08.07.2014 02:55 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bad Ass, vinja pameta Latviju uz 2 gadiem, ienida vinju, bet shis atsperas pie vinas, uzzinaja kur vinja ir, tad vinja atgriezas delj vinja un atkal pec pus gada aizbrauca uz pus gadu. Atkal atgriezas un atkal vinji njemas, parekinaju, vinji njemas 7 gadus!!!! Vinja pati raudajusi man uz pleca - kapeec, nu kapec vienmer vinjus kaut kas saved kopa... Vinja pirmo reizi kadu mil un milestibas delj pazud visas robezas un uzskati... Laikam...

Es ari nesaprotu, bet nenosodu, jo nepatik nosodit situaciju kada varu but, bet vienmer iesaku visam - esat talak no preceta viriesha! Kamer vins nav shkjiries un dzivo zem viena jumta ar sievu tur nekas nemainisies. Talak no greka!!!
08.07.2014 03:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits