Es tādas neesmu redzējusi, kaut šopings ir man iemīļota nodarbe, gan jau tikai internetveikalos būs.
Arī nesaprotu, ko ar tādām var darīt, ja nu vienīgi fotosesijai vai pludmalē, un tomēr samērā lieks kareklis, ikdienā nevajadzīgs. Hmmm...
stiprais_dzimums, gaumes lieta, man kā žagatai patīk, kad spīd zelts uz brūnas ādas, tāda nu es esmu un, ja kaut ko esmu ieņēmusi galvā, ka gribu, tad nevaru sevi atturēt.
Mexico-Love, nu priekš pludmales arī gribu.
Nu tie, meitenes, ir Jūsu viedokļi, un es Jums neprasīju, vai Jums patīk vai nē, bet prasīju, kur var tādas dabūt. Tā kā savus aizspriedumus un konservatīvos uzskatus varat paturēt pie sevis. Paldies tām, kuras atbildēja uz jautājumu! ;)
Gada sākumā draudzene pie juvaliera tādu pasūtīja, jo veikalos nevarēja atrast īstu zeltu, bleķi pludmalei negribēja, jo no jūras ūdens ātri sāktu pleķus taisīt. Pludmales balītēs izskatās ļoti labi.
varbūt vienkārši autores ieliktās bildes bija neveiksmīgas, ir tādas kas izskatās ļoti smuki.
Zinu meiteni ka vilka ne tikai pludmalē, bet arī zem tādiem krekliem kuriem nedaudz cauri spīd
Kaut kā tā man liekas ka zskatās smuki
Latvijā gan neesmu redzējusi, bet pat ja būtu nedomāju ka skaistas un kvalitatīvas
givenchy, manas bildes nav neveiksmīgas, tādu smalku arī gribu nevis resnu ķēdi, lai baigi zīmētos. Un trešajā bildē ķēde ir viscaur no maziem kristāliņiem, tādēļ biezāka.
Blueberry, biezums līdzīgs pirmajā tevis ieliktajā bildē, maksāja ap 100 latiem, bet viņa klāt 2 savas zelta ķēdes deva. Bet nu ieteiktu ar juvalieriem parunāt, jo varot tādas arī ar zelta pārklājumu taisīt, tam vajadzētu lētāk būt.