Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Es gribu ēst!

 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet nezinu ko. Vai varat man ko ieteikt? :D
Lūdzu ar bildēm, tā lai es siekalojos :D
06.07.2014 12:37 |
 
10 gadi
Reitings 3730
Reģ: 06.05.2014
Man pusdienās būs krūze kefīra :D bet kārotos lazanja ar salātiem podiņos, kas sajaukti ar kefīru un bikiņ sāls. Diemžēl bildes man nav, bet super gardi. Nu vismaz man ir kefīrs :D
06.07.2014 12:42 |
 
Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
06.07.2014 12:44 |
 
10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
es pati tagad gribetu...







06.07.2014 12:46 |
 
Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
L., nu paldies! :D

06.07.2014 12:51 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Man tieši vakar bija lazanja. Šodien vēl nav izdomāts, kas būs, līdz šim iedzerta tikai kafija

06.07.2014 12:59 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
šobrīd man kārojas tādas klasiskas pusdienas- kartupeļi, kāda gaļa, salāti. Sen tāda kombinācija nav ēsta.
06.07.2014 13:01 |
 
Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
Nav brīnums, ka jums ir riepas :D
06.07.2014 13:02 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Serijs

Labāk riepa nekā slikts garīgais tukšā dūšā :D
06.07.2014 13:04 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
ak, kā man gribētos prast garšīgi gatavot lazanju (l)
06.07.2014 13:11 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009

Kartupelju pankuukas ar gulashu ! (l)
Paareedos shiis Polijaa,dievinu! Es vispaar varu est kartupelju pankukas katru dienu laikam ! :D
06.07.2014 13:13 |
 
Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Persephon,
man arī nesanāk. Vienmēr plāksnītes cietas, puscietas. :-/
06.07.2014 13:15 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Bija pupiņas ar artišokiem un olu :)
06.07.2014 13:17 |
 
10 gadi
Reitings 3730
Reģ: 06.05.2014
alfresco, gaļa sanāk sulīga likt uz plāksnītēm? Man tas palīdz, lai sanāktu garšīga lazanja. Pirmais ēdiens, ko iemācījos perfekti pagatavot.
06.07.2014 13:18 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienmēr plāksnītes cietas, puscietas.

Mēs mēdzam plāksnītes izvārīt vai vismaz uz pāris minūtēm pamērcēt karstā ūdenī. Ja jums lazanjai nav ļoti daudz mitruma tad viņai ļoti ilgi jāvelkas lai plāksnītes būtu mīkstas. Piemēram stundu pēc pagatavošanas jāļauj savilkties. Un jaatceras ka tādas šķidrākas kārtas ar mērci jāliek pa virsu lai pakāpeniski tek uz leju, vai ar tieši pa virsu plāksnītēm.
06.07.2014 13:18 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
alfresco

Man gan nekad nav cietas- es pirms likšanas pa kārtām tās plāksnītes pavāru 5min ūdenī+ eļļā.Tad ir tādas pusvārītas un pēc tam, kad lazanja jau krāsnī, arī kļūst mīkstākas, rezultātā ir tieši tādas kā vajag.
06.07.2014 13:19 |
 
Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
L.
Jā, sulīga. Tās plāksnītes neuzsūc mitrumu. Esmu mēģinājusi paturēt siltā ūdeni, pamērcēt. Rezultāts viens un tas pats.
06.07.2014 13:20 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ja godīgi - nekad neesmu mēģinājusi, varbūt kāda var ielikt pārbaudītu lazanjas recepti? :)
06.07.2014 13:21 |
 
Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Es laikam sapratu savu kļūdu. Paldies , meitenes! :)
06.07.2014 13:22 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
06.07.2014 13:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits