Man pusdienās būs krūze kefīra :D bet kārotos lazanja ar salātiem podiņos, kas sajaukti ar kefīru un bikiņ sāls. Diemžēl bildes man nav, bet super gardi. Nu vismaz man ir kefīrs :D
Mēs mēdzam plāksnītes izvārīt vai vismaz uz pāris minūtēm pamērcēt karstā ūdenī. Ja jums lazanjai nav ļoti daudz mitruma tad viņai ļoti ilgi jāvelkas lai plāksnītes būtu mīkstas. Piemēram stundu pēc pagatavošanas jāļauj savilkties. Un jaatceras ka tādas šķidrākas kārtas ar mērci jāliek pa virsu lai pakāpeniski tek uz leju, vai ar tieši pa virsu plāksnītēm.
Man gan nekad nav cietas- es pirms likšanas pa kārtām tās plāksnītes pavāru 5min ūdenī+ eļļā.Tad ir tādas pusvārītas un pēc tam, kad lazanja jau krāsnī, arī kļūst mīkstākas, rezultātā ir tieši tādas kā vajag.