Šodien agri no rīta istabā ielidoja putns. Ļoti nereālā veidā, pa mazo šķirbu, kas bija palikusi no aizkariem(atvērtajam logam priekšā uz nakti aizvelku aizkarus). Tātad googles info par šo dod pretrunīgus viedokļus - uz laimi,uz nelaimi, ziņas atnešana. Saprotu, ka nevajag uz ko tādu koncentrēties un viss, bet galvā dažādas domas nāk.
Kāda ir jūsu pieredze?
Mums arī nesen ielidoja. Nezinu, īsti par to neesmu aizdomājusies, vai tas nes laimi, bet nekas dzīvē nav mainījies pa šo mēnesi. Bet nu interesētu, kāpēc viņš iedomājās, ka vajadzētu ienākt paciemoties. Logu vaļā pavisam nekad neesam īsti turējuši, tikai augšu. Paspēju noķert momentu, kad mazais lidinājās uz palodzes, tad palaidām viņu ārā.
Man vienreiz 2 baloži bija ielidojuši istabā pa atvērtā balkona durvīm. Neviens nebija mājās un nez cik viņi ilgi tur jau bija lidinājušies + mans kaķis vēl viņus tur kārtīgi iztrenkājis bija.
Nekas slikts neatgadījās...
mums pirms vairākiem gadiem istabā ielidoja pūce naktī :D Vēl fočējāmies viņu uzliekot uz pleca nezinu kāpēc viņa nelidinājās tik knāba, bet varēja rokās turēt tikai nagi asi bija, bet maita plauktā apķēzīja manas mācību grāmatas :D
eklēriņš, sit pieci! Es arī 8.stāvā sagaidīju šo ciemiņu. Pēc tam gan man dīvaini logus turēt vaļā vienai, jo pati kaut kā negribētu līst klāt un palīdzēt viņam tikt laukā. Un tagad vel, ja jau Jūrmalā tādas radībiņas nāk ciemos, tad laikam logs būs vaļā tikai, kad draugs mājās. Ja nu vienīgi tas nebūs kāds seksīgs vampīrs, kas pārvērties par sikspārni :D
Kubiete, par šiem vienreiz aizdomājos, bet man kaut kā liekas, nu vismaz tie, kas man kādreiz ir bijuši, ka, ja putns triecas iekšā, tad tikai sapīsies tajā sietā un ar visu sietu būs iekšā. Nu vismaz, cik es atceros, kā viņi bija jāliek. Bet tas jau bija labu laiku atpakaļ. Būs jāpadomā, jo tāpat kukaiņi lidinās iekšā.