Mani mati ir visur! Gultā, uz spilveniem, ķemmes mūžīgi pilnas jau pēc 2 dienām, kad mazgāju, visur varu pa kādai matu bumbiņai uzvelt. Bet, kas ir dīvaini, uz galvas mati joprojām ir ;D Neliekas, ka paliek plānāki, bet nu atrodu es savus matus vienkārši VISUR!
Dīvaini ir tas, ka tad kad man bija tumši brūni mati, tad man arī krita daudz matu ārā..Pēc tam pārgāju uz blondo toni un mati tik daudz nekrita ārā, krita tikai pāris mati tad, kad ķemmēju. Tagad atkal pārgāju uz tumši brūno toni, un mati atkal daudz krīt ārā, kā arī baigi lūzt :( Ok, tā matu krišana vēl tā, bet ko man darīt, ja mati tik daudz lūzt? :(
Vajag ēst veselīgi un uzņemt vajadzīgas taukvielas, nevis ieturēt mūžīgās diētas, ka daļa šeit.
Kuras no konkrēti šīs diskusijas dalībnieces ietur diētu ar nepareizu, neveselīgu uzturvielu sadalījumu, kas varētu veicināt nepietiekamu vitamīnu, minerālvielu, labo tauku uzņemšanu, kas varētu būt iemesls matu krišanai?
Es šeit minēju, ka konkrēti no šīs diskusijas kāda ietur diētas? Es domāju no Cosmo vides. Vārdus nesaukšu, bet ir pamanāmas personas,kas pēc tam čīkst un pīkst, ka mati krīt ārā, miegs nāk darba vietā un citas veselības problēmas.
Man arī nenormāli krīt laukā, īpaši rudenī un pavasarī, arī tagad vēl joprojām.. varu pēc mazgāšanas tādu kārtīgu čupiņu izņemt un izmest.. + pēc fēnošanas visa grīda ar matiem.. nezinu, kas par vainu.. lietoju profesionālos matu līdzekļus, regulāri maskas, vitamīnus periodiski dzeru ar kādu 2 mēnešu pauzēm.. vienīgi labi, ka mazie matiņi ir saauguši, bet tāpat mani uztrauc tā matu izkrišana.. varbūt jāpalieto kādi speciāli vitamīni tieši matiem?
Tā drošvien esmu es, bet varu droši teikt, ka diētas neieturu, varbūt ka vajadzētu :D
Tas komentārs tikai tāpēc lai kārtējo reizi izliktu negāciju, kas nav vispār saistīts ar tēmu :) :) :)
Man mati krīt ļoti daudz! Bet tas tādēļ, ka ķemmēju ļoti reti, vai nu, kad sagribās iztaisnot, vai arī nedēļā reizi tikai. Jo, kad izķemmēju, tad ir kā pūkas. Bet tā - smukas čirkas.
Uz manas galvas gan viss ir normāli. Nekādas diētas neieturu, nekādus speciālus līdzekļus matos negāžu. Uzskatu, ka, ja pārforsē ar visādiem superduper gažetiem, tad labāk no tā noteikti nepaliks.
Gurri, womankind, buuuuu, utt. Vairāk vārdus gribēji? Ir apsveicami, ka rūpējaties par sevi, bet brīžiem padomājet, no kā jums tas viss. Gurri - tas nesaki, ka tev resnas ciskas utt. :D
Man mati ir gari un arī šausmīgi izskatās kad krīt ārā īpaši mazgājot. Kad sāku lietot dnc eļļiņas, sāka krist daudz mazāk, var jau būt, ka tas arī ir tas placebo efekts, bet nu vismaz sirsniņa mierīgāka. :)