Annie, man jau likās, ka būs tāds jautājums. :D Pagaidām es vēl oficiāli strādāju pie vecākiem. Bet man ir tikai jāuztur mājās kārtība, jātaisa pusdienas, dārzs jāparavē. Nu tādi mājas darbi. Man vienmēr vecāki ir mācījuši, ka katra kapeika ir jānopelna. Nekad neesmu saņēmusi naudu tāpat vien. Principā dzīvoju kopā jau ar draugu. Bet nu kopā nedzīvojam ilgi. Kāds mēnesis tikai. Atbraukšana pie vecākiem man skaitās ciemošanās. Šoreiz tāda gara ciemošanās- nedēļa. Bet iemesls tam ir tāds, ka man vajadzēja vēl līdz 30. jūnijam samaksāt par skolu pēdējo maksājumu šajā semestrī. Tā nu es braucu to atstrādāt. Tā kā darbiņu Rīgā tikai tagad tā nopietni sāku meklēt, man vajag kādu naudiņu līdz darbu atradīšu, kā arī līdz saņemšu algu. Draugs dusmojas, jo es pakļaujos vecākiem, ka nevaru vienkārši pateikt- nē, nebraukšu vairāk. Viņš saka, vai tad man grūti viņam pajautāt naudu. Bet, jā, man ir grūti viņam pajautāt. Kaut kad jau nāksies to darīt. Kad es pateicu vakar, ka negribu ar vecākiem sabojāt attiecības, kļuva mierīgāks un pateica, lai daru tā, kā pašai liekas labāk. Tikai saprotu, ka izvēloties vienu vai otru variantu, sanāks kādu sāpināt. Ehh, cik grūti būt jaunākajam bērnam.. :(