Nav.

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, lasot te diskusijas un laikam ejot izdomāju uzcept te tēmu, tāpat vien gribu dzirdēt viedo cosmo meiču viedokļus un padomus. Problēma tāda, ka līdz šim to par problēmu pat neuzskatīju, bet nu man ir 25 un arvien vairāk draudzenes,kursa biedrenes utt. precas, domā par ģimeni, ja ne to tad noteikti ir attiecībās. līdz šim īpaši par to nedomāju,jo jutos laimīga un brīva, taču arvien biežāk sāku domāt kāpēc es visu laiku esmu viena (īslaicīgus sakarus es neskaitu) ?! Ir ļoti daudz draugu, neesmu kautrīga mājās sēdētāja un arī neglīta neesmu, jā par saviem 7 liekajiem kg nepriecājos, bet tas arī nav mega daudz, lai sēdētu kaktā un kompleksotu, skrienu un vingroju, kko daru lietas labā. Un tas noteikti nav tas galvenais, jo ir paziņu lokā meitenes ar daudz lielāku svaru, bet vairākas laimīgi precējušās utt. Nav man uzstādītas arī grandiozas prasības pret to otru cilvēku. Varbūt ka pie vainas ir mans bērnišķīgums, vai kas cits?! Nezinu, bet gribētu saprast!? Laikam vēlos pafilozofēt par tēmu, kāpēc kādai manā skatījumā daudz parastākai būtnei vnm ir čalis blakus, bet es principā visu laiku esmu viena. :/
02.07.2014 11:29 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Zii, vīrieši skatās uz to, cik sieviete ir kopta un viņi tiešām ievēro visas detaļas,arī svaru. Ja meitene ir apaļīga, ir jādomā, ko darīt lietas labā.
02.07.2014 12:15 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Izskats ir svarīgs, bet ne galvenais. Paziņu lokā ir daži piemēri, kad meitenēm, kuras par lielām skaistulēm nevar īsti nosaukt, puišu uzmanība/mīlošs draugs nav iztrūcis, par spīti izskatam. Un arī otrādāk - daiļavai ar perfektu figūru un seju uzmanības tik daudz nav, jo viņa ir auksta, noslēgta, un ar intelektu nespīd. Es nesaku, ka tā vienmēr ir, gribēju tikai pateikt, ka ne jau izskatā vai kilogramos ir tā sāls, bet gan raksturā-uzvedībā-izturēšanās. Pilnīgi iespējams arī sievišķības trūkums ir pie vainas.
02.07.2014 12:17 |

Reitings 5346
Sievietes būtība ir būt sievišķīgai. Ja nostādītu tevi blakus kādai ar kleitiņu, svārkiem, skatītos uz kleitiņas īpašnieci, tas vnk vīriešiem ir asinīs. Esi kāda esi uz vīriešiem neder. Vajag tomēr sevi mainīt, ja esi tik ilgi viena, neliekuļo.
02.07.2014 12:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Par sievišķību - esmu staigājusi gan džinsos, gan kleitās - uzmanība no tā nemainījās. Viss, kas ietekmējis uzmanību ir tas, vai es atrodos vīriešu vidū vai neatrodos. Sēžot mājās, protams, nekas nenotiek. Tāpēc ir jāiet tautās!
02.07.2014 12:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bante - veselibas delj es no 50 kg uzkapu uz 65 un zini - visvairak uzmanibas man bija tieshi tad! Kad atkal novajeju uz 50 - man izteica komentarus, ka jaaizved uz laukiem pabarot :D
Neesam redzejusas autori- nevaram spriest!!!
Virieshi nemetas uz kauliem! Un liekais svars nenozime - nekoptu sievieti:)

Dži, vispar pirms satiku savu viru - biju viena un domaju - bet kapec??? Izmanto sho laiku, kad esi viena sev un beidz koncentreties uz to, lai kaadu atrastu, vislabakas lietas notiek, kad vismazak to gaida!
02.07.2014 12:22 |

Reitings 193
^^ - viens arī atzinās par tādu vēlmi, kgan ir precējies, kopš tās dienas mūsu gadiem ilgā draudzība beidzās no manas puses. :/ par pārējiem nezinu un negribu pat zināt viņu slēptās domas.
Paldies, apdomāšu tādu variantu arī. :)
02.07.2014 12:24 |

Reitings 193
Zii, tā varētu būt. Man ir ļoti tieva draudzene un dažkārt tādēļ kompleksoju jo uz viņas fona ar saviem 65 jūtos kā zilonis..kādu pusgadu biju pusattiecībās ar ļoti sportisku puisi un man jau likās, ka viņam noteikti patīk tās tievās meičas, kad iznāca saruna par to , viņš teica, ka ar mani viss kārtībā un ,kāpēc man tās tievās patīkot, jo viņam ne?! Bet man galvā tā problēma, ka liekos sev resna un tā nu es ņēmos ik pa laikam ar tādām sarunām, protams arī gāju uz sporta klubu paralēli, taču džekam tas laikam bija par daudz. :/
02.07.2014 12:30 |

Reitings 6040
Aaa, nu viss skaidrs!!! Kamer tu nepienemsi sevi kada esi - uz attiecibam neceri!

Nu ja neesi apmierinata ar sevi - varbut jaasak dieta??
02.07.2014 12:33 |

Reitings 5346
Džī, un ko Tu esi gatava darīt lietas labā?
02.07.2014 12:40 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nav jabut obligati jabut tievai un smukai i,ja ar raksturu, humora izjutu un attieksmi viss kartiba, tad ar 100 kg un neglitu seju var atrast tadu pasu otru cilveku vai arii tevi pienjems kada esi, jo vinjam patiksi iekseji, bet atceries, pirmais ko VISI viriesi tomer nespej kontrolet ,ka pastisies un nopetis skaistu un ar labu figuru meiteni, jo tas vnk ta nepamanot ir, vins varbut nesapnjos ka gribetu ar tadu but kopa, bet noteikti paskatitos,ja ietu garam skaista meitene nevis neglita.es arii kadreiz kad biju kopa ar kadu puisi skatiijos uz skaistiem un trenetiem viriesiem, bet lidz pati sev tadu atru, negribas pat uz atkailinatiem trenetiem viriesim skatities, jo man tads ir savejais.
02.07.2014 12:40 |

Reitings 6040
Snipis, bet ja sievietei ir sis komplekss par savu lieko kg, tas ietekme visu ap vinju!
02.07.2014 12:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Pirmā kļūda ir sāktkt domāt, ka, redz, kā tā man nav, bet kādai neizskatīgākai ir :D
02.07.2014 12:43 |

Reitings 5346
Annie, tas ir tipiski šādām kā Džī. Cerams, ka nepaņems pirmo pielūdzēju, lai paaugstinātu savu mazo pašvērtējumu.
02.07.2014 12:52 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nebūšu oriģināla. Manuprāt tam, ka Tev ir attiecības, Tevi mīl, Tev ir ģimene, otrs cilvēks, kas rūpējas, nav nekāda sakara (gandrīz) ar vizuālo izskatu, tas ir ģērbšanās stilu, humora izjūtu, gudrību, interesēm... Kad sastopi kādu īpašu cilvēku uzplaiksnī, kas īpašs, kādai tas cilvēks liekas negļīts, citai gluži pretēji skaists un neaizsniedzams. Visa sāls šķiet ir tajā, ka uzplaiksnī, kas īpašs, un tas nevar būt ar visiem, ar kuru katru, un tam nav saka ar izskatu, tas ir netverams, neredzams, nejūtams. Kādam tās sajūtas rodas biežāk, citam retāk, kāds vilina vairāk, cits mazāk. Tā jau ir tā ķīmija, kādam tā ir spēcīga, citam mazāk.
Ir stulbi, neglīti cilvēki, kam ir skaistas attiecības, ir gudri, skaistim kam to nav, un otrādi.
Gan tas cilvēks atnāks, ar kuru būs tā apbusējā dzirksts, un tas nemaz nav tik vienkārši.
02.07.2014 12:54 |

Reitings 2336
Iedomājies, ka esi vīrietis un paskaties uz sevi tā kā no malas. Vai tu gribētu tādu draudzeni vai arī apkārt ir pilns ar smukākām, gudrākām un foršākām? Ja godīgi spēj atbildēt, ka gribētu, tad tiešām pajautā kādai draudzenei godīgu viedokli.
02.07.2014 12:57 |

Reitings 9561
Un, sava izskata, fiziskās formas uzlabošanai nevajag iemeslu - vīrietim patikt, ir jāpatīk pašai sev! Tas jau ar nav nekas jauns ko saku! PROTAMS, man šķiet ka jebkuram patīk fiziski skaisti, kopti cilvēki, tomēr tam nav sakara ar otru pusi. Daudzi smirdīgi bomži atrod savu otro pusi, un kurš apstrīdēs, ka nav mīlestības, ja paši nedzīvo to ādā, daudzas ļoti apaļīgas meitenes atrod slaidu čali, un tam čalim patīk, un ejiet ieskrieties, ja kādam citam nepatīk. Ja gribi patikt visiem, fiziski, protams, topi kā topmodele kas gozējas uz Kluba vai Playboy vāka, pat tad nebūsi gana laba visiem un tas negarantēs, ka atradīsi savu cilvēku ar kuru valdīs apbusēja sajūtu ķīmija.
02.07.2014 13:01 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Es tikai nesen sapratu savu problēmu. Man likās, ka kāds noteikti cīnīsies par mani kā filmās, bet dzīvē notiek mazliet savādāk un lai par tevi kāds cīnītos - tas ir jānopelna.
Īsāk sakot, varbūt tu dari šādi? Jo es tā darīju.. ;D
02.07.2014 13:01 |

Reitings 5346
enigma, nevienam par tevi nav jācīnās, visam ir jānotiek viegli. Ja neesi baigā supermodele, šaubos, ka kāds par tevi cīnīsies, ja vien tev kontā nav kāds miljons.
02.07.2014 13:04 |

Reitings 9561
Bante, Tu tiešām pati tici tam ko Tu saki? Par Tevi neviens nav cīnījies? ;)
02.07.2014 13:13 |

Reitings 193
Bante, neuztraucies, nepieņemšu, tad jau sen tas būtu noticis. Varbūt tā ir karma, ka es ap gadiem 19mit vairākus puišus tā teikt pasūtīju, jo man it kā neviens nepatika, tad gan es biju sadomājusies, ka man būs princis ar noteiktām īpašībām,kādas es gribu un visus kas kaut ko gribēja vai vēlējās es triecu prom,jo neviens nebija gana piemērots pēc maniem iedomātajiem standartiem. Eh.

Zii, es jau mēģināju diētu, biju tik tuvu savam mērķim, bet tad smagi slimoju un sāku ēst atkal kā ierasts normāli, un tas svars zibenīgi atgriezās un pat vēl vairāk nekā bija pirms diētas. Doma jau man ir mēģināt atkal, no otras puses tas čakarē vielmaiņu.
02.07.2014 13:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits