Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

matu krāsas noņēmējs

Reitings 71
Reģ: 01.07.2014
Man ir gari, melni mati. Paši mati ir biezi, veselīgi. Vārdu sakot, viss būtu ļoti labi, bet..
Nevienam nav noslēpums, ka ataugušas saknes melniem matiem izskatās drausmīgi, tāpēc tos visu laiku ir jākrāso. Un šajā vietā sākas problēmas! Pēdējā laikā mana galvas āda pēc krāsošanas sāp, parādās blaugznas ( vietām rodas pleķi, kuros blaugnzas ir ļoti lielas). Pēc divām nedēļām āda atlabst un viss ir kārtībā( bet tad jau atkal ir jākrāso mati), taču, papildus tam, man ir sākuši krist mati. Es neredzu citu izeju kā ņemt ārā melno krāsu. Saprotu, ka tas bojā matus, taču regulāra matu krāsošana arī to dara. Esmu gatava arī tam, ka pēc krāsas izņemšanas mati var būt oranžīgi, sausi, bet citus variantus vienkārši neredzu. Mati ir spēcīgi, domāju, ka ar atkopšanu problēmu nebūs. Tomēr ir bail, ka nožēlošu! Ko jūs iesakat? Kādu noņēmēju labāk lietot? Kāda ir jūsu pieredze?
02.07.2014 11:26 |

Reitings 149
Reģ: 11.01.2014
Tu krāso frizētavā? Ko frizieris saka par blaugznām un pleķiem?
Ja izlem ņemt ārā krāsu, noteikti ej pie friziera.
02.07.2014 11:31 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Ej pie friziera, viņš visu izdarīs...
02.07.2014 11:32 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Pie friziera savus melnos ņēmu ārā ar

Friziere bija patīkami pārsteigta, ka mati nezaudēja daudz no veselīguma. Smieklīgākais ir fakts, ka tagad man atkal nu jau kādus 5 gadus ir melni mati :)
Plānoju šovasar atkal veikt šo procedūru, jo gribas pārmaiņas.
02.07.2014 11:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits