Kaa juus riikotos, ja juusu miljotais cilveks ar kuru kopaa esat jau 5 gadus aiz savas greizsirdiibas no juusu socialajiem tiikliem izmestu juusu pazinjas(viirieshus) vienkarshi tapat?
Taa jau nav pirmaa reize bet shoreiz vnk izmet normalus pazinjas kuram es biju ielikus "like".
es nesaprotu vai es no mushas ziloni taisu? saprotu ka taa tikai virtuala pasaule bet pieljauju domu ka tiem cillveki varbut bus maza neizpratnee
Šausmas! Izlasījo arī pārējās autores veidotās diskusijas. Kā tu tik ilgi vari vēl būt kopā ar viņu? Viņš tevi pazemo! Tā jau vairs nav mīlestība, bet gan pieradums, ja to visu paciet.
Izlasīju arī pārējās diskusijas un bija tāda sajūta it kā Tu stāstītu par kādu manu paziņu. Piekrītu citu meiteņu viedoklim - mūc!
Ģimenisks? Nē. Jo vai tiešām ģimeniski cilvēki dara pāri savējiem? Arī bērniem tas būs jācieš. Un ar katru reizi situācija pasliktināsies. Zilas acis, lauzti kauli? Tas vēl ir sīkums - būs trakāk.
Lūdzu, cieni sevi!
Ak, kungs, šīs mūsdienu problēmas! Selfiji, attiecību statusi, laiki un draugu izmešana.
Šito jau sen esmu domājusi, ka sociālo tīklu dēļ daudziem ir nu tādas grandiozās problēmas.
+ Piekrītu!
Kad lasu par šādām problēmām, vienmēr pieķeru sevi mazliet iesmīnam.
Manējais arī ir diez gan greizsirdīgs, tomēr viņš apzinās, ka neesmu viņa īpašums un tāpēc manos profilos nelien. Arī pati piedomāju un nevienam puisim nerakstu divdomīgus komentārus.
Autores vīrietim, manuprāt, jau būtu nepieciešama profesionāļu palīdzība un pašai autorei steidzami vajag citu vīrieti vai iemācīties vienai dzīvot!