Still, nu es nezinu, nevajag varbūt tik tieši uztvert manis rakstīto. protams, skaisti ziedi vāzē nebija gluži tas, ko ar to domāju, bet regulāri likt bildes ar iphoniem, jaunām smaržām, brendiem - nu labi, kādam tā ir dalīšanās ar pozitīvām emocijām, man - lielīšanās ;) tas viss. un jā, nemīlu dalīties ar svešiniekiem par savu dzīvi un pozitīvām emocijām tajā, tikai paši tuvākie par to zina, jo zinu, ka viņi no sirds priecājas par to. hm, negribētos apgalvot, ka spriežu pēc sevis, jo tā nav, bet tomēr domāt, ka visi tie tavi sekotāji priecājas par to, cik tev labi iet, ir mazliet naivi, tāpēc uzskatu, ka mērķis tām bildēm ir parādīt, cik labi man iet, lai citi nedaudz paskauž;) nu vismaz tie, kuriem profils ir publisks.. jā, droši varat uzskatīt, ka man skauž vai kaut kā tā, bet tās ir tikai manas domas, jo par tevi tā no sirds priecāsies tikai paši tuvākie, pārējiem būs vienalga (mana pieredze, neapgalvoju, ka tā ir ar visiem):) un nav jau starpība, vai pozitīvas emocijas sagādā dārgas mantas vai zemene mājas dārzā... katram savs.. un manas domas ir tādas, kādas tās ir..