Mīl, bet aiziet pie citas. Kapēc? Vai pieburts?

Reitings 67
Reģ: 05.05.2014
Manai draudzenei gadījās diezgan traka situācija par ko šokā ir visi draugi. Alīna jau vairak nekā 2 gadus dzīvoja kopā ar Edgaru. Viņi arī strādā kopā. Edgars Alīnu ļoti mīlēja, to redzēja visi un neviens nešaubījās par viņa jūtām. Pavisam nesen Edgars aizgāja projām un nedēļu nerādījās mājās. Darbā viņi nerunāja. Pēc nedēļas Edgars atnāca pie Alīnas, ali savāktu datoru un pateica, ka aiziet pie citas sievietes. Pats raudāja, šo sakot. Vēl pēc nedēļas atnāca pakaļ pārējām mantām un pateica pavisam dīvainas lietas, ko neviens nesaprot. Edgars teica, ka cer, ka Alīna pec pus gada vai gada viņu pieņems atpakaļ, jo tad viņa dzīvei nebūs jēgas. Kad Alīna vaicaja, kāpēc viņš tad iet projām, viņš teica, lai nejautā, jo citādi viņam paliks slikti ar sirdi. Pats raudāja un izskatījās ta, ka tiešām viņam varētu palikt slikti. Neviens nesaprot, kā tik pēkšņi viss mainījās, ņemot vērā, ka Edgars tiešām Alīnu mīlēja. Kas varēja notikt. Visi draugi ir šokā. pat tien, kas netic pieburšanām utml lietām, šķiet, ka te varētu būt iejaukti kādi melnie spēki. Jo kāpēc jāiet prom ar asarām acīm un jādod cerības, ka pēc gada atgriezīsies. Meitenes, ko jūs domājat par šo situāciju? Kādi varianti? ļoti gribu palīdzet draudzenei, bet galīgi neizprotu Edgara rīcību..
01.07.2014 09:52 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es ticu pieburšanām. Vecmammas ir daudz stāstījušas par šādām lietām. Šeit, forumā, man šķiet, ka arī ir bijušas meitenes, kas prasījušas kā to izdarīt.
Ko darīt meitenei? Aizmirst un mēģināt dzīvot tālāk. Ja arī pats puisis saprot, ka ir pieburts, kādā sakarā viņš saka, ka pēc gada atgriezīsies? Domā, ka piebūra tikai uz kādu laiciņu? :D
01.07.2014 10:52 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
čupakabra, lai noturētu veci, sanāk, ka tās asinis katru mēnesi jābaro? Un ja aizmirstas kundzītei? bāāāc

Nu tā sanāk...es domāju,ka sievietes,kas šādas preteklības piekopj neaizmirst:D uz tā balstās visa viņu dzīve:D
ir taču gadījumi ar sāli zem paklājiņa.. un vecis sāk retāk nākt mājās, darbā aizkavējas pārāk ilgi, utt..
Vecmamma zināja stāstīt,ka viņas laikos draudzenei draudzene bija atvīlusi vīru, zem viņu laulību gultas paberot sāls kaudzi.
01.07.2014 10:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ko darīt meitenei? Aizmirst un mēģināt dzīvot tālāk. Ja arī pats puisis saprot, ka ir pieburts, kādā sakarā viņš saka, ka pēc gada atgriezīsies? Domā, ka piebūra tikai uz kādu laiciņu?

Nevar jau zināt kapēc tā otra meitene piebūra un ar kādiem noteikumiem piemēram. Un tik pat labi varbūt viņš nedrīkst viņai teikt kapēc jo tad viņai tas nākšot par sliktu, vai viņam pašām. Nu velns viņ sazin. Varbūt puisis sabaiija savu draudzeni ar to jo gribēja tikt no viņas vienkārši vaļā un zināja ka viņai bailes no burvestībām.
01.07.2014 10:54 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Kaut kāda fantastika tomēr - ar sāli un asinīm var visādus brīnumus izdarīt! :D Un es tik sāli lietoju ēdiena gatavošanai, cik neproduktīvi! :D
01.07.2014 10:57 |

Reitings 17203
Vecmamma zināja stāstīt,ka viņas laikos draudzenei draudzene bija atvīlusi vīru, zem viņu laulību gultas paberot sāls kaudzi.

Ak tagad es kaut kā jūtos labi ka jau esmu tikusi vaļā no visiem cilvēkiem kas piekopj maģiju. Vismaz zinu ka man par to nav jauztraucas haha.

Bet nu jā, traki, tā kā manis stāstītajā, ka itkā vīrietis no tās bijušās neko negrib tā, tikai cik nu palīdzēt ar berniem, un jauno sievu mīl tomēr, grib būt kopā, bet nē, skriet tik atpakaļ. Ai nu tīrst tur tiešām viss nav, it īpaši zinot ka tai bijušajai sievai laikam pat māte un vecmamma nodarbojās ar burvestībām.

Bet fuj doma par MR iebarošanu :D
01.07.2014 10:58 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Miss Joker, ja puisis saprot, ka ir pieburts, ir diezgan muļķīgi cerēt, ka tas ir uz kādu mazu laiciņu. Sievietes, kas ar to nodarbojas, manā uztverē nav veselas, un mīlestība ir tik dziļa un spēcīga, ka viņas nespēj samierināties ar to, ka vīrietis pie viņas ir tikai nelielu laika posmu.
Bet vispār situācija man šķiet baigi dīvaina. Man liekas, ka parasti vīrietis nesaprot, kas ar viņu notiek, nespēj izskaidrot, kāpēc velk pie citas sievietes, bet te izskatās, ka vīrietis visu saprot un pieklājīgi pabrīdina draudzeni :D

Varbūt puisis sabaiija savu draudzeni ar to jo gribēja tikt no viņas vienkārši vaļā un zināja ka viņai bailes no burvestībām.

Šim arī piekrītu.
01.07.2014 10:58 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Kaut kāda fantastika tomēr - ar sāli un asinīm var visādus brīnumus izdarīt! Un es tik sāli lietoju ēdiena gatavošanai, cik neproduktīvi!

pieļauju, ka viss nav tik vienkārši - ar plikām asinīm un pliku sāli! Tur droši vesels rituāls apakšā un šie ir tikai taustāmie materiāli.
01.07.2014 11:01 |

Reitings 17203
mistalee

Varbūt tomēr tam visas nav pamatā burvestība, bet gan vienkārši kaut kādi notikumi, kā jau teica varbūt tā otra ir stāvoklī, un varbūt tad vīrietis skrien pie viņas viņai šai laikā un līdz dzemdībām palīdzēt. Nu velns viņ sazin kas par lietu, bet nu šis ar īsti neizklausas pēc pieburšanas, vairāk pēc čakarēšanas gan.
01.07.2014 11:02 |

Reitings 6263
Tā jau ir. Kā saka- gribi tici, grib netici!
Bet vispār iedomājaties situāciju- kādreiz mūsu pusē daudz dzīvokļu mājās bija tīrīšanas grafiki. Visi dzīvokļi tīrīja 1x visu kāpņu telpu (vnk jāizlauka bija) unt ā uz riņķi. Un tagad sieviete slauka, slauka...un kā jau pie visem dzīvokļiem, ārpusē ir tepiķīši. Slauka un zem sava tepiķa atrod vismaz kg sāli pabērtu. PSRS aika sieviete visu saprata uzreiz. Tajos laikos tas esot bijis gana atuāli :D
baisi..
01.07.2014 11:02 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ja jau bijusī ir piebūrusi, tad dīvaini, ka ir vēl cita. Man tās lietas neiet kopā.
01.07.2014 11:05 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Es arī varu pieburt vīrieti. Īpaši, ja uzvelku īsus svārciņus un nevelku krūšturi. Varu atburt vīrieti no jebkuras sievietes, par kuru esmu skaistāka. Varu arī bārstīties ar sāli un slacīties asinīm (ne savām), ja uznāk vēlme uz misticismu un atbilstošs garīgais (alkohola reibumā).
01.07.2014 11:06 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Ja meitene visam šim tic, lai tak pati aiziet pie kāda ekstrasensa.
Ja tas nebūs šarlotāns, bet cilvēks ar reālām spējām, paskatoties uz puiša bildi pateiks ne tikai to, pieburts vai nē, bet arī visus iemeslus, cēloņus un iznākumu.

Reitings 17203
Ahh Normāli, tagad kad iešu laukā parbaudīšu vai man zem tepiķa nav sāls :D

Bet nu jā, daudzi jau ar to maģiju tā niekojas, pat nesaprotot kur viņi iesaistās, bet kad dzirdu ka sievietei 3 paaudzēs jau ir kas ar to nodarbojās, tad tiešām gribas pa gabalu mukt.

Pietam kādreiz kad bija draugi kas ar šo nodarbojās, es uz to visu ļoti skeptiski skatījos, bet nu nez, jo vairāk par to visu dzirdēju un jo vairāk man stāstija jo baisāk palika ka tiešām no malas liekas ka tas tā ar ir ka pieburti un noburti, pust no iekšpuses, utt.

Reitings 67
Reģ: 05.05.2014
Nē, tur jau tā lieta, ka viņš nespēj izskaidrot, kāpēc aizgāja. Par burvestībām ir tikai Alīnas draugu pieņēmumi. Vnk tur jau tā lieta - ja vienkārši aizietu, tad nebūtu nekādu jautājumu - aizgaja pie citas un viss. Nav saprotams, kāpēc viņš tik traki raudāja, ejot projām un izteica šo teikumu par atgrišanos pēc gada...ja Alīna viņu nepieņems, tad dzīvei nav jēgas
01.07.2014 11:07 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Tas vienkārši saucās - ar prātu "piebūrēju" negrib, bet ar kājstarpi/sirdi gan. Arī man tā ir bijis, bet nekad nav prātā ienācis vainot ko citu kā savu vājo raksturu.
01.07.2014 11:07 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Placebo efekts. :D Sieviete iedomājas, ka mr un sāls palīdzēs dabūt iekāroto vīrieti, bet īstenībā tā ir viņas augusī pašapziņa, kas palīdz dabūt vīrieti. Tieši tik vienkārši.
01.07.2014 11:08 |

10 gadi
Reitings 13809
Es arī varu pieburt vīrieti. Īpaši, ja uzvelku īsus svārciņus un nevelku krūšturi. Varu atburt vīrieti no jebkuras sievietes, par kuru esmu skaistāka.

Protams :D
01.07.2014 11:09 |

Reitings 2532
ir cilveku tips, kam vienkarshi patiik 'mociities'.
01.07.2014 11:10 |

Reitings 6263
Es nedomāju,ka tas ri tik vnk.:D vot aizgāji ar savu sāls paku, pameti zem tepiķa un woilā!
Vai arī sākas mr, ietecini burciņā un šprak-šprak, pie gaļas piecep.:D
bet nu jā...es laikam esmu pārāk daudz dzirdējusi un redzējusi, lai to,ka tās tas notiek- izslēgtu pavisam, bet,lai tā akli ticētu,ja man kāds stāstītu- hz..
Vispār tas kaktu tantiņas,kas ārstē rozes, visi čūksu vārdi utt...Nu ja kas tāds ar pastāvēt vēl šodien, tad es nebrīnos ne par ko vairs.
01.07.2014 11:13 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es arī varu pieburt vīrieti. Īpaši, ja uzvelku īsus svārciņus un nevelku krūšturi. Varu atburt vīrieti no jebkuras sievietes, par kuru esmu skaistāka.

Ko vēl neteiksi? :D Zemāk jau laikam vairs nav kur krist, kā piesaistīt izvirtuļus ( normāliem vīriešiem eksistē kas vairāk ) ar īsiem brunčiem, un vēl lepoties ar to :D
01.07.2014 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits