Ģirts - izlasiju pirmas divas atbildes uz meitenju komentariem. zini kaads priekstats? Jus abi draugi ar to savu temas veidotaju vai tu esi vinsh utt. un paris gadi neesat dabujushi?? da JUMS NEKAD NEDABUT AR TADU ATTIEKSMI !!!!!blja pretekli vienkarshi vai labi mak telot,pashiem stobri augsjha bet nedod taa paati kaiminj Tanjka???? mosh pa maz tochinieka??? fu blja vnk duraki tik var taa dariit vai gariigi slimi cilveki (sheit piedoshanu normaliem cilvekiem,kuriem tiesham problemas, bet nu shitadi troolllllji.es vairs nevaru izturet).
p.s. atvainojos par rupjibam meitenem
Ir gadījies, ka attieksmes dēļ tieku atšūts ;) Bet tas notiek vēlāk, kad izlasa ko esmu rakstījis sociālajos tīklos, draugos, twitter utt! mani tas nesatrauc, nejūtos zaudējis ko vērtīgu. Sekss, ir neliela pauze ieturēta, un nejūtos slikti. Tas nav gads, tas ir mēnesis ar pusi, kopš aar draudzeni šķīrās ceļi. Ja kādu gribēšu, tad arī zināšu kā dabūt. Par seksu man vismazākie satraukumi.
Rupeklis, preteklis!? Neapvaino personīgi! tu MANI nepazīsti! Tava lamāšanās, te nevienam nav vajadzīga..
Nezinu ko lai iesaku, vnk neļauj forumā lasītajam sevi iespaidot.