:D
Ko es sapratu izlasot šo diskusiju:
1. Manas krūtis izskatās nedabīgas, neskatoties uz to, ka tās ir dabīgas, jo esmu latviete un latvietēm tādas būt nevar. Tās zaudē savu dabisko izskatu mirklī, kad atveru muti un sāku runāt latviski. Līdz tam viss ir ok.
2. Manas izredzes skaistumkonkursos ir 0, jo esmu latviete. Latvietes skaistumkonkursos vērtē pēc tautības, nevis pēc izskata. Tas pārējām ir jācenšās ar figūru utt.
3. Ja es neizkaru apskatei krūtis un puspliku dibenu, nekāda sporta fane no manis nesanāks. Atcerēsimies tagad visas Zemeni - tā ir Fane Nr1 !
4. Tikai latvietēm ir jāmazgā seju. Citām to nevajag.
5. Latviešu vīrieši gan ir izcili. Visi kā viens - gudri utt. It sevišķi tie, kas armijā - brīvajā laikā dzer tā, ka paši neatceras, kur bijuši, bet tas laikam mūsdienās ir intelekta pazīme. Latviešu vīrieši nevar būt slikti, jo diskusijas autors ir vīrietis.
6. Latvietes liekas gultā ar tikko iepazītu vīrieti jau pirmajā vakarā. Ja viņas tā nedara, tātad nav latvietes. Vienmēr domāju, ka esmu latviete, tagad būs jāsāk domāt, kas man par vainu..
7. Ja es esmu latviete bez attiecībām, es esmu krokse. Šis punkts mainās līdz ar attiecību statusu.
Bet vispār jau komentāri 11. lapā lieliski parāda to, ka latviešu sievietes nemaz tik sliktas nav, vienkārši tikt viņām klāt nav tik viegli, kā gribētos, tāpēc visas tiek noliktas un mērīts pēc tām dažām, kam tiešām ir vienalga, ar ko un kur. Jo pie labākām tikt vienkārši nav iekšās. Sēž zem ābeles, grauž iepuvušus ābolus un saka, ka tai ābelei visi āboli negaršīgi, jo redz pašam slinkums kokā pēc svaigiem kāpt. Cik pārsteidzoši, ne?