Meitenes, ir kāda mēģinājusi šo paštonējošo?
Manuprāt, vasaras šogad nebūs, gribas vismaz lai kājas būtu smuki brūnas. :)) Pieredzes kā tādas ar šādiem līdzekļiem man nav, gribas zināt cik ērts lietošanā un vai neatstāj pleķus?!
Tu tāds pieredzējis paštonējošo lietotājs??? :)))
Man kā jauniņajai nebūs sarežģīti uzklāt?
Krēmus nekādus pirkt noteikti negribu, jo tur jābūt pieredzei, lai visu smuki uzsmērētu. :))
Pēc manām domām neviens paštonējosais neatstās pleķus ja to kārtīgi un pareizi uzklās un protams uzreiz nevilks drēbes mugurā, bet nogaidīs līdz pilnībā iesūcies ādā ..
Un neiesaku sūtīt no Avon tās jaunās paštonējošās putas, jo tas ir galīgais mēsls ... :D
Buketa
Tas tiesa, bet es kaut kad ļoti sen pusaudžu gados biju ar kaut kādu Avon paštonejošo sasmērejusi kājas un atceros to kā murgu, visas kājas bija kaut kādās oranžās svītrās un nomazgāju tās tikai ar kādu 5. reizi. Tā bija mana pirmā un pēdejā reize. :D Kaut gan pirms tam noskrubējos, drēbes uzreiz neģērbu, vienkārši rokas laikam ne no tās vietas aug, vai arī tas Avon līdzeklis bija slikts.
Nu no Avon man personīgi patīk tas no skin so soft .. man āda bīja brūnīga ne orandžīga .. bet nu tagat viņam jauns iepakojums .. nja, pa to smaržu - viņi visi ir ar tadu riebīgu smaržu .. :D
Becky, tavējos jau skatījos. :)
Vēl man doma ir par Collistar pilieniem, nezinu, vai viņi vēl ir pieejami veikalos, agrāk lasīju labas atsauksmes, tur man liekas ir tā, ka nomazgājas uzreiz, ja nu kaut ko salaid dēlī.