Izriteņojos ar draudzeni, tagad loku iekšā ceptus puķkāpostus - nežēlīgi sen nav ēsti! :)
Gaidu Fišeres jaunkundzi. Jāuzjauc kāds rumčiks, lai ir enerģija sākt beidzot tīrīt māju, ko visu dienu veiksmīgi atlieku uz vēlāku. :D Būšu Desperate housewife :D
Visu dienu nogulēju, bet forši, sen nebiju tā atļāvusies darīt. Šodien plānā mierīgs vakars, paskatīšos kādu filmu, uztaisīšu vakariņas un varēšu mierīgi vērot, kā vīrietis remontu taisa :D
Kārtīgi izbraukājos ar velo kopā ar draugiem. Pasēdējām un iedzērām Cabo pie Kīšezera vēlāk pie Juglas ezera. Tagad jūtos kā lupata pēc 8h velo izbrauciena. Tomēr- bija lieliski! :)
Tagad plānā atpūsties gultā ar filmām. Šovakar vairs nekam citam nav spēka
Lottie, laikam tomēr ir forši, ka ir daudz draugu! Un galvenais tādi, kuri ir aktīvi uz visādiem izbraucieniem, ne tikai uz pudeles cilāšanu, kā manējie, kurus tā īsti nemaz nevarētu nosaukt par draugiem, bet gan par paziņām. Ehh, esmu iekāpusi skumīgajā.
es tāpat! tagad jāatgūst iekavētais un jāķeras pie darba, kura man ir pāri galvai :D priekšā gara nakts droši vien, bet man vispār pa naktīm daudz radošāk un labāk strādājas nekā pa dienu :D
Šodien bija ļoti laiska diena ar daudz kulinārijas šoviem. Vakarā neplānoti tiku pie jaunām biksēm - jau izgrozījos pie spoguļa un sadomāju vismaz 10 variantus, kā tās vilkt.
Tagad tomātu zupa, pēc tam ķirši un pēc tam - kas to lai zina :D
Starp citu, varbūt te ir kāda zinoša šajās lietās - sparģeļu sezona ir beigusies? Šodien neatradu zaļos sparģeļus :/
Laidīšu uz kādu vēlo seansu kino. Vairāk kā 3 nedēļas bez brīvdienām strādāts. Gribu 2 stundas sēdēt lielā, ērtā krēslā ar milzīgu popkorna trauku klēpī un neko nedomāt.
Šodien plānā balle. Iesim kopā ar manu vienīgo un labāko draudzeni. Pilnīgi skumīgi palika, jo viņa pēc šīs balles brauc prom uz ilgiem laikiem. Nesatikšu ļoti ilgi un citu draugu man nav. Man gan laimīgs, gan tajā pašā laikā ļoti bēdīgs vakars. :(
Sinepe, tieši tā :) Nekad nav garlaicīgi un patīk, ka tas viss vienmēr notiek spontāni. Nekad nekas iepriekš netiek plānots
Tici man, tev nav par ko bēdāties. Tev ir puisis uz kuru vari paļauties un ar ko kopā pavadīt laiku
Es agrāk biju pavisam liela vienpate. Tik pēdējos mēnešos esmu atjaunojusi kontaktus ar visiem :)
Lottie, Prieks par tevi. :) j
Jā, ir puisis, bet ar to vien nepietiek. Vajag arī draugus, citus cilvēkus. Savādāk katra diena sāk palikt vienāda. Bet nu nekas, gan viss mainīsies. :)