Nesaprašanā, kas pie velna notiek.

Reitings 24
Reģ: 28.06.2014
Sveiki.
Esmu nonācis strupcelēs, jo nezinu vai mani uzskati ir nepareizi, vai tomēr draudzenes.

Esam kopā 10 mēnešus un draudzene ir stāvoklī.
Lieta tāda, ka sākoties vasarai, viņa sāk braukāt no Rīgas uz vasarnīcu.
Jo uzskata, ka mazajam tā būs labāk, svaigs gais un tā tālāk.
It kā vis saprotams, bet vasarnīcai, blakus kaimiņos dzīvo bijušais un arī tikai pa vasaru.

Viņu attiecības man tiek pasniegtas kā daudzīgas, jo esot šķīrušies pa labam. Kaut sākumā bijušais negribēja viņas vairs satikt. Bet visu laiku viņa tik apjautājās, kā viņam klajās un vai ir ticis pāri.
Tad pēdējā laikā, notiek brīnum lietas. Draudzene sāk braukāt uz vasarnīcu, kamer esmu blakām vis pa mierīgo, bijušais arī nerādās, pa retam atnāk apsveicināties. Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Tad vēl braukšana uz vasarnīcu arī notiek intresanti, jo katru reizi ir kads iemesls kāpēc viņai jābrauc. Vakar tas bija mazā brāļa dēļ, esot viņu jāaizved. bet tai pašā dienā prasa bijušajam vai būšot.
Protams izlasot kārtējo saraksti aizsākās dusmu plūdi. Un zvanīju, lai noskaidrotu, kādā sakarā uzbāžās bijušajam.
Viņa tik apgalvoja ka esot draugi un tas esot normāli, ka tur nekas neesot. Ka es tikai cenšos , kaut ko tur saskatīt. Un ka es darot pari viņai un mazajam apvainojot viņas. Un pēc laika jau stāsta ka esot satikušsies ar bijušo, jo redz viņai tas sāpējis, ka es neuzticos viņai. Un paraudajusi šim uz pleca, ka viņš esot iejūtīgs un arī uztraucoties, lai mazais neciestu.
(Izklausās pēc tādas balādes, ka pat grūti uzrakstīt to)
Izstāstīju, ka man neapmierina viņas ļoti labā draudzība ar bijušo un it īpasi, ka viņi tiekās, kad neesmu tuvumā. Viņa tik atbildēja, ka neesot nepie kā vainīga, un ka tas ir normāli, jo esot draugi un viņš dzīvo kaimiņos.

Tagad vairs nezinu, vai vispar vēlos kaut ko turpināt ar šadu cilvēku.
Tik nesaprotu, vai es vienīgais domāju, ka tas nav normāli, ka skriet uz vasarnīcu, lai varētu satikt bijušo. Attaisnoties, ka redz tur svaigāks gais. Nu nez man tas nesķiet nopietni.
28.06.2014 10:38 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nu, šādā mirklī bildinājums izskatītos kā izmisuma pilns solis no vīrieša puses. Ja arī meitene gaida šo bildinājumu, viņas rīcība nav attaisnojums šīm ilgām.

Arī es esmu jutusies vientiuļa, jo vīrs daudz strādā vai ir komandējumā uz ilgu laika posmu, nav tik romantisks, kā es vēlētos, bet es nekad neesmu meklējusi uzmanību pa malām. Tāpēc mums ir mēle mutē, lai teiktu savam dzīvesbiedram, kas mums ir vajadzīgs.
28.06.2014 15:40 |

10 gadi
Reitings 13809
Pļaukas piedošanu gan es nespēju nosaukt par stiprumu. Jā, daudz ko var piedot, pie mazākiem un lielākiem strīdiem ne vienmēr ir jāšķiras, bet fiziska vardarbība jau ir cits stāsts.
28.06.2014 15:41 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Suns zina,ko ēdis..bet katrā ziņā,jāsaka tā - kamēr viens no pāra nebūs godīgs - risinājums neradīsies.
28.06.2014 15:56 |

Reitings 2230
ko es atbildētu uz viņas tekstu par to tikšanos ar bijušo-
"Saprotu, ka Tev ir draudzīgas jūtas pret bijuso, jo daudz kam ir iets cauri un ir daudz atmiņu. To es saprotu, bet tomēr mēs esam kopā un Tev ir jārespektē aŗī mani. Es Tevi respektēju ļaujot Tev braukt vienai uz vasarnīcu un netaisot traci, vai mēģinot Tevi ierobežot, bet Tev ir aŗī jāpaiet man pretī. Man neliekas īsti pieņemami tas, ka Tu regulāri gribi viena tikties ar bijušo un pati esi tā, kas mudina uz tikšanos. Tu esi stāvoklī un kopā ar mani, tā ka Tev pašai ir jāpadomā, kā tas no malas izskatās. Tu neesi viena, Tev ir jārespektē aŗī mani. Lauj man par Tevi rūpēties un, ja gribi svaigu gaisu, raksti man[/b un saodmāsim, ko un kā darīt. Bijušais var palikt tikai kā bijušais un vienkārši draugs, nevis labākais draugs, kuram visu laiku ir jābūt tuvumā."
As easy as that. Ja jaunkundze grib, lai Tu viņu respektē, tad tādai pat attieksmei ir jābūt pret Tevi.
28.06.2014 16:16 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Ja prāts ir nemierīgs, tad aizbrauc tur, viņai nezinot. Tu tak zini, ka viņa ir tur. Pirms braukšanas vari uzjautāt, ko tad viņa dara. Aizbrauc un tad jau redzēsi, kas tur īsti notiek. Šaubos, ja starp viņiem būtu kas vairāk, ka viņa sēdēs mājās un mazam kaut ko tamborēs. Un arī vari paskatīties viņas reakciju uz šo pārsteigumu. Ja būs dusmīga, tad jau būsi viņai plānus izjaucis.
28.06.2014 16:31 |

Reitings 2336
Nav iespējas ar to viņas bijušo aprunāties?
28.06.2014 16:33 |

Reitings 24
Lindachka: rīt man būs tāda iespēja.
28.06.2014 16:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man zeel tevi Sandi!Noteikti izrunajiee ar meiteni un arii ar puisi!Peec visa lasiitaa ,es neesmu parliecinaata,vai beernins ir tavs!Tas ,ka meitenei dotaa momentaa vairaak interesee bijusais kaa tu -tas ir skaidrs.Noteikti nesteidzies ar preceesanos-to juus paspeesiet vienmeer.Es te nejuutu to miilestiibu "liidz kapa malai "-no meitenes!
28.06.2014 17:06 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Izskatās ka viņai patīk pakoķetēt ar bijušo, arī ja tu to zini. Un jo vairāk uzvelcies jo viņa vairāk tā ir tikai draudzība. Bijušais to arī redz un piespēlē viņai.
Mēģini būt pret viņu kontaktēšanos ar bijušo vienaldzīgāks, jo ar skandāliem nekas labāks nebūs.
Parādi sevi kā vīrieti kas var uzņemties atbildību par viņu un gaidāmo bērnu. Kad būs mazulis, pirmā vietā ir tas kurš spēj rūpēties par ģimeni, nevis kaut kāds kaimiņš vasarnīcā.
28.06.2014 18:22 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Mēģini būt pret viņu kontaktēšanos ar bijušo vienaldzīgāks, jo ar skandāliem nekas labāks nebūs.
Labs ieteikums. Neprasit, kur vinja brauc, nezvanit un nejautat - vai atkal ar bijuso tikusies. Kad vinja vasarnica, pazvanit un apjautaties vai viss ok, juutas labi. Ja viss ok, noteikt, ka tad mierigu pratu vari doties satikties ar draugiem/draudzenem, sen neredzetiem cilvekiem utt. Iespejams, ja kluusi vēss pret vinjas draudzibu ar EX, ari vinja saks savaa galvinjaa likt visu pa plauktiem (bet tas pie nosacijuma, ja tiesam esi vinjai svariigs un vina negrib atjaunot attiecibas ar EX). Lai tev veicas, Sandi (izklausies lāga cilvēks, tāds labsirdigs un nosvērts) un nozino kaa tev sokas shajaa jautajumaa.
28.06.2014 19:00 |

Reitings 24
Noteikti rīt uzrakstīšu, kā vis izvērtīsies.
Paldies visiem par padomiem. ;)
28.06.2014 19:04 |

Reitings 106
Reģ: 05.05.2013
viņa atbildēja, ka man esot jāmainās

visu garo diskusiju šeit neizlasīju, tikai pašu sākumu bet tiklīdz uzdūros šim teikumam, tālāk nelasīju.
ja kāds pateiktu ka MAN JĀMAINĀS, es ietu prom. ja mīl, tad patīk tāds kāds tu esi. un neizvairās ar visādiem aizbildinājumiem. kaut kas te nav tīrs.
28.06.2014 20:42 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Jā, ar precībām nevajadzētu steigties šajā situācijā, bet paprasīt domas par kopīgu nākotni gan.
28.06.2014 20:48 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
man radās jautājums - cik ilgi viņa bija kopā ar savu ex?
28.06.2014 23:00 |

Reitings 34
Reģ: 27.06.2014
Tak varbūt uzreiz labāk šķiries. nu krāpj tevi tava čiepa paļubasu, nu nebūs tev ar viņu laimīga laulība . Labāk jau tagad nesarežģī sev dzīvi!
28.06.2014 23:15 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
laikam jau attiecíbas turpinát jégas nekádas nav, tik interesanti, vai tas bijushais panjems vinju ar sveshu bérnu?

Keita - nu ja, esmu sanemusi pljauku no vira - un? Esmu stipra, ka esmu ar vinju kopa parvarejusi visu! Lepna par sevi!
bl@@, atradusi ar ko lepoties, ar to, ka puisis vinjus sit un vinja piedod!
28.06.2014 23:37 |

Reitings 34
Reģ: 27.06.2014
Mis Take

nu vienkārši nevaru nepiekrist tava komentāra otrajai daļai. Nu nopietni? nožēlojami lai neteiktu vairāk. Nekad necienītu vīrieti,kas spētu iesist , nekad.
28.06.2014 23:45 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
viņa atbildēja, ka man esot jāmainās

Attiecību sākumā daudzi uzskata ka paši ir pareizāki un spēs otru mainīt. Un apvainojās ja tas tā nesanāk.
Mainīties nevar, bet piekāpties otra labā dažādās lietās gan var, un vajag. Ja grib dzīvot kopā, tad savas taisnības un pareizības pierādīšana ne vienmēr ir tā vērta.
29.06.2014 11:10 |

Reitings 1493
Man izklausās, ka meiča baigi ērti iekārtojusies.
1. Tagad ir drošība, nodrošinātība, kopā dzīvošana ar esošo puisi, bet for fun - regulāras tikšanās ar bijušo.
2. Puisim draudzenes rakstīt nedrīkst, ieraugot kopā ar bijušo klups krāgā, bet apgrieztā situācijā - "tu vnk nesaproti mūsu draudzību un tīrās baltās jūtas"... nu apmēram.
3. Nesapratīšu, kapēc autoram būtu jāuztur jebkādas attiecības ar bijušo jo*eri. Nu atvainojiet, ka tik rupji. Bet nu.. es nezinu... man ja regulāri būtu jāredz vīra bijusī kā draudzene, man vnk acu priekšā stāvētu tas, ka viņu starpā ir bijušas intīmas attiecības.
4. Autoram, redz, ir jāmainas, bet draudzenei - nekas. Jo viņa taču grūtniece, tiešām, pēc svētās govs izklausās. Citādi jebkas viņu un bērnu sāpina...
29.06.2014 12:43 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Sandi? Jaunaakaa informaacija?
29.06.2014 20:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits