Es kad savā laikā liku eksāmenus matemātikā tad ar zemu vērtējumu ieguvu, es nevienu pie tā nevainoju, ieskaitot pati sevi, jo es tiešām apzinos ka matemātikas virzieni tik tiešām nav mans aicinājums, jau kopš bērnības. Loģiskā un pat matemātiskā domāšana man ir gana laba, vienkārši uz priekšmetu kā tādu es īpaši interesi neizrādiju, kā ar protams ņēmot vērā faktu ka matemātika tai laikā man lielu interesi nedeva un visus 4 kursus skolā matemātikas pasniedzējs ar neko dižais nebija, kā rezultātā pat meitene kura ļoti labi zināja matemātiku teica ka viņa 9. klasē zināja vairāk matemātikā nekā pirms 12. klases eksāmeniem. :D
Un ja pat man savajadzēsies matemātiku tad ātri vien to sapratīšu, vienkārši tā kā interese man to ir tik tiešām zem 0 tad īpaši necenšos, bet tik un tā sekmīga biju, pat tad kad kursā bija vel pat daži kas bija nesekmīgi, kas jau pat priekš manis likās dīvaini, kā to var dabūt gatavu.
Un ak jā es ar laiku pa laikam ko uzkodēju priekš mājas lapām, kuru veidošanas procesā ar jaizmanto matemātika, un ar to man problēmas nav tā kā man viss labi dzīvē. :D
Bet jā, ja tiešām nav zināšanas par to ko tu gribi iesākt dzīvē, vai vismaz virziens uz kuru pusi, tad labāk reiķināties ka matemātika, kaut dēļ labiem eksāmenu rezultātiem būs noderīga.