Help,meitenes kā ātri katru dienu savākt kopā matus? Pašlaik ataug čolka,tāpēc praktiski,lai acīs nekristu vesela pačka, lielā matu biezuma dēļ, ir tikai 2 veidus kā savākt kopā matus - augstā copa vai zirgastē,kura ne īpaši piestāv. Kādi citi risinājumi?
stiprais_dzimums varu lepoties, ka mani mati ir ļoti biezi,tāpēc vajag gandrīz kādas 10 mazās sprādzes,lai atspraustu matus. Ar tām n-tajām sprādzēm jūtos ne šā, ne tā.
Lottie, es ar tevis ielikto frizūru vienreiz kādas 30 min nočakarējos un beigās tāpat nekas nesanāca :D Man laikam mati pārlieku nepaklausīgi un gari :D
Es nelieku putas. Mati turās visu dienu :) Šo frizūru atklāju jau vairāk kā pirms gada. Joprojām neesmu vīlusies. Esmu iegādājusies vismaz desmit dažādas matu lentas :) :D
Parasti pinu dažādas bizes vai arī taisu copi kāda ir Zoyy ieliktajā bildē. Patīk arī lokas kādas ir nākamā dienā pēc bizes vai copes. Tās man turās ilgi. :)
Piedodiet, bet pirmaja lapa pirma bilde ir briesmiga. Vienmer ka redzu meichu ar tadu frizuru, gribas vel spaini un piena kaashamo marli iedot, tads govsslaucejas sakartojums :D
Piedodiet, bet pirmaja lapa pirma bilde ir briesmiga. Vienmer ka redzu meichu ar tadu frizuru, gribas vel spaini un piena kaashamo marli iedot, tads govsslaucejas sakartojums
Smiekli sanāca šito lasot. :D
Atceros,kad agrāk mana draudzene uz vienu svinīgu pasākumu atnāca ar tādu frizūru,tādu spilgti zilu lenti uz pašas pieres, ausīs gari spalvu auskari,ap kāju riktīga marle,jo bija savainojusies, un tad tādā greznā, baltā kleitā. Mūs fotografēja,vēlāk bildes redzēja mana ģimene un brālis ņirdzot jautāja,vai viņa no kūts nākusi. :D
Tas ko gribu pateikt - ja māk smuki saskaņot,tad arī šāda frizūra var izskatīties labi.