Iespaidojoties no speeles - noklausamies dziesmu, vai varat nosaukt savu miiljaako muuzikas novirzienu un ielikt 1-3 linkus ar dziesmaam no taa novirziena, kuras ir pashas tuvaakaas.
Man tieshi otraadi - ir garsh saraksts ar muuziku, kura nepatiik. Techno, house, lielaakaa dalja elektroniskaa, pops, deju muuzika, salsveidiigaa, reps. Praktiski jebkas, kas skan klubos, taapeec arii uz klubiem nekad neeju. :D
Miiljaakais ir un paliek metaals. Kaa piemeerus varu mineet True Believer no Testament http://www.youtube.com/watch?v=T6VZji70p_o un visas dziesmas no muusu pashu Skyforger.
HIM, Apocalyptica, Within temptation, Evanescence...ai, vispār man tik daudz kas patīk :D Daudz vieglāk ir pateikt, kas nepatīk un ko es vispār neklausos.
Trīs tuvākās dziesmas no novirziena...hmmm...nu... lai būtu 3 man ļoti mīļas dziesmas. Nezinu, kas tas skaitās par novirzienu :D
žipčiks Tas Ingested gabals man ljoti patika. Heh, izraadaas ka mums liidziigas gaumes. Man arii pamiishus ir mp3 metaala gabali kopaa ar vecajaam latvieshu dziesmaam.
Man ir daudzi mīļākie mūzikas gabali no dažādiem stiliem, bet, ja tiešām viens jaizvēlas, tad tā ir soulmūzika (kurai atkal ir dažādi iedalījumi, vecais-klasiskais, neosouls utt.) vai arī soul/rhythm and blues
Patīk neskaitāmi, dažādi novirzieni, sākot ar electro house līdz pat klasiskai mūzikai, nevaru nodefinēt neko konkrētu. Vieglāk ir nosaukt, kas nepavisam nepatīk - metāls, hip hops, lielākoties reps un visādi iepriekšminēto paveidi. :D