Lottie Man tur vienmēr pagadījās tāds Raivo , diezgan bieži. Sākumā aizgāju, kā uz jaunu zāli, gribēju , lai man iepazīstina ar inventāru, ar kuru varu tur brīvi vingrot. To Raivo man piesēja administrātore, viņš man teica , ka daru nepareizi visu (kaut uz trenežiera zāli eju jau 4 gadus un pie citiem treneriem tas bija pareizi) , labi nestrīdējos. Tad lūduz viņam parādīt pareizi uz ko dzirdēju: " Parasti es to pa brīvu nedaru, bet varu ieskatu mazu parādīt " - cik man zināms uz trenežieriem baigie privātie apmeklējumi nav nepieciešami.
Lūk, viņš man tur sāka piedāvāt savus privātos pakalpojumus + savas programmas , kas mani pat neuzrunāja. Tad , ka atteicos no viņa pakalpojumiem, viņš visu laiku mani novēroja un vēlāk aizrādija, ka uz kājam par daudz svaru lieku, kaut varēju vairāk (tas nebija pārpūloties), tā es parasti daru. Un Lienei Šomasei viņš gan skraidija , kā tāda muša, un visu pa brīvu.
Man nav problēma vēl samaksāt , bet nejau dēļ trenežieriem.
Un sāka man visvisādus " kultūrista " vingrinājumus rādīt, ka tikai varu šodien kājas un dibenu trennēt , lai rīt atnāku vēderpresi pavingrināt. Tīra naudas spiešana.
Pēc ta murga , pārgāju uz CF.
Bet esmu dzirdējusi labas atsauksmes par Kalvi - VF