Manuprāt, nekādas dzimumu diskriminācijas nepastāv. Atalojuma līmeņi atšķiras tā vienkāršā iemelsa dēļ, ka vairums sieviešu izvēlas mazāk apmaksātas profesijas. Ja sieviete iegūs labu izglītību un atradīs atbilstošu darbu, viņa ienākumu ziņā būs vienlīdzīga ar vīrieti.
Par teemu runaajot, mana dziive turpinaatos pat tad, ja uznaaktu zombiju apokalipse. Jautaajums taam, kuras saka ka pienjemt naudu no viiriesha ir negods - ko dariit ja viirietis ir daudz bagaataaks par jums pashaam? Deelj taa iemesla paartraukt attieciibas? Taadaa gadiijumaa grozies kaa gribi, bet vismaz iesaakumaa nav iespeejams samaksaat savu dalju par izklaideem, iegaadaaties apgjeerbu, kuraa vinjam par jums nebuutu jaakaunaas, arii par maajvietu runaajot, diez vai turiigais ies iireet kopaa ar jums vienistabas dziivokli kkur nomalee. Shaadaa gadiijumaa pat ja sieviete straadaa, tomeer sanaak, ka vinja ir finansiaali atkariiga no viiriesha, jo lielu dalju nodroshina tieshi vinjsh.
Uz buuvlaukuma pasuutiis 3 maajas taalaak, daudzi vadiibas amati atkriit
par sievieti datorspeciaalistu daudz kur pasmiesies un vinjai buus jaabuut 2x labaakai par viirieti, lai ieguutu amatu
par sievieti datorspeciaalistu daudz kur pasmiesies un vinjai buus jaabuut 2x labaakai par viirieti, lai ieguutu amatu.
Cik no taam profesijaam, kuraas var labi nopelniit un lielaakoties tajaas dominee viirieshi...
Cik no taam profesijaam, kuraas var labi nopelniit un lielaakoties tajaas dominee viirieshi, ir atveertas arii sievieteem ar trauslu miesasbuuvi, maigu balsi un diviem beerniem maajaas?
...daudzi vadiibas amati atkriit, jo viirietim buus priekshroka deelj taa, ka vinjsh nenjems slimiibas lapu deelj beernu kaiteem...
...par sievieti datorspeciaalistu daudz kur pasmiesies un vinjai buus jaabuut 2x labaakai par viirieti, lai ieguutu amatu.
Plus veel piedevaam tai pashaa amataa un kompaanijaa straadaajot, viirieshi nereti sanjem vairaak kaa sieviete.
Sievietes nereti ir seksīgas. Man jābūt 2x gudrākam lai iegūtu amatu.Vnk burvīgi pateikts :D Made my day :D
Sievietes nereti ir seksīgas. Man jābūt 2x gudrākam lai iegūtu amatu.
Cik no taam profesijaam, kuraas var labi nopelniit un lielaakoties tajaas dominee viirieshi, ir atveertas arii sievieteem ar trauslu miesasbuuvi, maigu balsi un diviem beerniem maajaas? Uz buuvlaukuma pasuutiis 3 maajas taalaak,
Tās sievietes ar trauslo miesasbūvi būvniecības jomā, ir tieši tās krampjainākās un, ja reiz tur ir, tad iemanto lielāko bijību, kā kāds ne viens vien kārtīgs mužiks.
Redzu, kā vairākas mana studiju laika biedres, kas specializējās būvniecībā, ir izsitušās. Lai vai kā, arī it kā vīrišķīgajās jomās, vadības galā ļoti daudz nosaka prāta un darba spējas, ne miesasbūve un dzimums.
Tu to domā nopietni?
Robert, tikai aizmirsi momentu ka parasti attieciibaas sieviete ir jaunaaka. Ar shaadaam prasiibaam par liidzveertiigu algu un naudas ieguldiijumu var griezties tikai pie vienaudzes, nevis pieprasiit, lai 20 gadiigs skukjis buutu sasniedzis to pashu, ko viirietis savos 30 gados. Bet kaa zinaam, daudziem viirieshiem labaak patiik par sevi jaunaakas, taapeec arii vinjiem savas prasiibas par finansiaalo ieguldiijumu ir jaasamazina.
Tās sievietes ar trauslo miesasbūvi būvniecības jomā, ir tieši tās krampjainākās un, ja reiz tur ir, tad iemanto lielāko bijību, kā kāds ne viens vien kārtīgs mužiks.
Redzu, kā vairākas mana studiju laika biedres, kas specializējās būvniecībā, ir izsitušās. Lai vai kā, arī it kā vīrišķīgajās jomās, vadības galā ļoti daudz nosaka prāta un darba spējas, ne miesasbūve un dzimums.
Vispirms retoriski jājautā par kādu attiecību modeli mēs runājam? Ja par to, kurā vecs kārumnieks vēlas jaunu miesu, tad, protams, viņam par šādiem pakalpojumiem ir jāmaksā.