Neatkarība no vīrieša

Reitings 74
Reģ: 16.06.2014
Vai jūs varat sevi nosaukt par neatkarīgu no vīrieša? Domāju tieši materiālā ziņā.
Ja kas atgaditos ar jūsu attiecībām,vai spētu īrēt dzīvokli ar normālu remontu,nomaksāt visus komunālos,citus rēķinus,aiziet kādu reizi menesī uz kādu šikāku kafeinīcu,kādu skaistumkopšanas pakalpojumu atļauties,uzturēt mašīnu (ja tāda ir) un nopirkt kādu jaunu drēbi? :)
šodien tā aizdomājos un sapratu,ka ,ja visi gali trūktu,tad paliktu bez pajumtes un bez jebkā cita :D kaut kā gribas izsisties.
26.06.2014 10:03 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Motivation,

sms bija tik burvīgs, ka pārpostēju FB :D

Par tēmu, jā varētu. Kopumā šīs temas mazliet liek aizdomāties, ka tiek veidotas ar nolūku, lai varētu atkal paplosīties cosmo..ah.
26.06.2014 11:39 |

Reitings 74
Reģ: 16.06.2014
DIO

mazliet liek aizdomāties, ka tiek veidotas ar nolūku, lai varētu atkal paplosīties cosmo..ah.

nebūt nē.Un var tak izteikties civilizēti :)
26.06.2014 11:41 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Ne jau pati naglošu ,zāģēšu utt

Smej vai :D Lielākā daļa tādu līkroči ka pat kontaktdakšās nomaiņa ir neiespējamā misija :D
26.06.2014 11:43 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Šarmantā,

cosmo pieredze ir absolūti pretēja ....;)
26.06.2014 11:44 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Esmu pilnībā neatkarīga... nespēju iedomāties ja būtu jādzīvo uz viņa rēķina vai ar viņa palīdzību... Man patīk būt neatkarīgai finansiāli... vsp nezinu, kā var dzīvot un būt atkarīgai no kāda... brr... šemuļi pārņem... protams visādi gadās, var palikt pēkšņi bez darba, vai kā tā.. bet ilgtermiņā - NU NĒ.....
26.06.2014 11:44 |

Reitings 1651
Mu ha ha vai beidzot nepietiek melot :D

Mājsaimnieču tēmā 90% bļāvāt ka dzīvojat mājās un vecis pelna (vecis nes mamutu)
Šeit jūs sakat ka esat no veča finansiāli neatkarīgas :D Kā iespējams ar veča dotu kabatas naudu būt neatkarīgām :D Ja pašas pat nestrādajat :D

Varbūt 1 mēnesi arī pašas samaksātu rēķinus :D Pēc tam vai nu zem tilta, vai jaunu štuceri :D
26.06.2014 11:49 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Motivation, paldies par viedokli!

Allaž, uzsākot kopdzīvi, esmu uzskatījis, ka konkrētā sieviete ir "īstā"; diemžēl allaž esmu arī kļūdījies, saprotot to jau pēc laika.
Pilnīgi piekrītu, ka kopdzīve veiksmīgās attiecībās ir ļoti patīkama un baudāma. Atmetot visus racionālo argumentus, ir laba sajūta ikdienā būt kopā ar sievieti - viennozīmīgi piekrītu! Taču par praktisko pusi - arī sieviete ir cilvēks, kas pēc garas dienas birojā jūtas noguris. Būtu negodīgi uzstāt, lai sieviete pēc tam vēl vergotu virtuvē.

Man pašam bērnu nav, tādēļ visas minētās grūtības ar tiem atkrīt. Protams, ka kopdzīvē bija vieglāk, jo parasti atkrita nepieciešamība gatavot ēst un veikt mājokļa uzkopšanu, taču neteiktu, ka jūtos pārstrādājies, pagatavojot sev ēdienu un sakārtojot māju.
26.06.2014 11:51 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
kāpēc ir jābūt tādai sāncensībai ar tiem vīriešiem? Tak ļaujiet viņiem būt vīriešiem un jūs izbaudiet , ka esiet sievietes.

Pēc šī sanāk - ja sieviete izvēlas virzīties pa karjeras kāpnēm, kam līdzi nāk labāka alga un sevi attīstīt, pelnīt, tad viņa nevar justies kā sieviete un neļauj būt vīrietim kā vīrietim. Sanāk, ka viņai ir jāatsakās no šīs attīstības un panākumiem, kas garantētu arī lielāku naudu, jo citādi viņas vīrietis nejutīsies kā vīrietis. Man tas šķiet...stulbi.
Manuprāt, ir jāpatur prātā, ka visādi dzīvē var notikt. Tas vīrietis vienā jaukā dienā var aiziet pie citas un ja sieviete ir aizrāvusies nevis ar sevis nodarbināšanu un attīstību, bet dažie darbiem gadā un ''būšanu sievietei'', tad attapšanās ar pliku pakaļu uz ielas var stipri iesist realitātē. Ar sievietes statusu vien nepietiek lai par dzīvokli samaksātu, bet bez labas darba pieredzes arī labu darbu neatrast.
Uzskatu, ka normālai sievietei ir jāspēj nopelnīt sev nauda, nevis jāguļ mājās ''jūtoties kā sievietei'' un jāskrien vīrietim nauda prasīt par katru sīkumu.
Es strādāju, kāpju palēnām pa karjeras kāpnēm, attīstos, aizraujos ar hobijiem, neplānoju apstāties un neesmu pamanījusi, ka mans vīrietis tāpēc justos mazāk vīrietis. Tieši otrādi - esmu pamanījusi, ka viņš lepojas, ka man izdodas kaut ko sasniegt utt.
26.06.2014 11:52 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
ervins ir skaidrs, ka ir kaut kādas lietas, ko vēl līdz galam neizproti un cilvēkiem parasti ir bail no nezināmā, neizprotamā, tāpēc bieži vien reakcija ir noraidījums. Bet tici man, ja būsi atvērtāks jaunajam un nezināmajam, arī tev visdrīzāk atvērsies pavisam cita, nemateriāla pasaule, kur valda mīlestība un harmonija :-)
26.06.2014 11:52 |

Reitings 1651
nemateriāla pasaule, kur valda mīlestība un harmonija

Un kamēr taj pasaulītē sēdi tikmēr viena dzeguze tevi sūc sausu :D
26.06.2014 11:56 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Pēc šī sanāk - ja sieviete izvēlas virzīties pa karjeras kāpnēm, kam līdzi nāk labāka alga un sevi attīstīt, pelnīt, tad viņa nevar justies kā sieviete un neļauj būt vīrietim kā vīrietim. Sanāk, ka viņai ir jāatsakās no šīs attīstības un panākumiem, kas garantētu arī lielāku naudu, jo citādi viņas vīrietis nejutīsies kā vīrietis. Man tas šķiet...stulbi.

Ne tas taa nebija domaats. Bet te allazh katra ir interpretējusi pa savam ''sulīgos teikumus '' kaa šis, tāpēc es pat neiesaistīšos garās debatēs'....

Tu esi smagi parfrazeejusi to manu ''justies kaa sievietei'' . ;) Manas domas ir taadas, ka sievietei ir jaabut gana labai , lai nebutu kauns par sevi pirkt veikala tamponus par viira naudu, gana labai , lai vajadziibas gadiijuma speetu par sevi paruupeties un nevajadzetu ubagot... . Ir loti labi un veelami ja tu tiecies uz augshu un attisti sevi , bet ja tu pazaudee to saikni --- vai es censhos delj taa , lai guutu progresu savaa pašizaugsmee un gariigaja apmierinaatibaa vai arii tu te raujies zili melna, lai tikai nedod dievs nebuutu knapaaka kaut kaada zinja par savu viirieti, jo tad tu zaudeesi savus iedomaatos pašcienjas standartus ...
26.06.2014 12:02 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
Protams, es jau to daru. Par laimi gan man nekas nav jāīrē, jo dzīvoklis un māja ir ģimenes īpašumā.
26.06.2014 12:03 |

Reitings 613
ervins nu ja tu pats uzskati, ka pasaule tā ir iekārtota un neko labāku neesi pelnījis, tad diemžēl tieši tāda tava pasaule arī būs! Jo atverās ''melnais caurums'' un ar saviem uzskatiem piesaisti sev to, ko mēdz saukt par sliktu karmu! Es no sirds tev iesaku pieņemt to, ka arī tu esi pelnījis sievieti, kas tevi mīlēs ar vai bez naudas un kad tu tam patiešām noticēsi, tu noteikti sastapsi brīnumjauku meiteni, kurai tava nauda neinteresēs! Es tiešām tev to novēlu :-)
26.06.2014 12:07 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
ne. bet es eju uz to, lai butu materiali neatkariga. visu uzreiz gribet nav iespejams!
26.06.2014 12:08 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es tā padomāju, nekas neizmainītos ,izņemot to, ka vietas paliktu vairāk , gatavotu mazāk nu un vīrieša nebūtu blakām. :D
26.06.2014 12:25 |

Reitings 613
Roberts
Taču par praktisko pusi - arī sieviete ir cilvēks, kas pēc garas dienas birojā jūtas noguris. Būtu negodīgi uzstāt, lai sieviete pēc tam vēl vergotu virtuvē.

Redz, viss atkarīgs no attieksmes. Pirmkārt, man ļoti patīk gatavot un par vergošanu to nekad neuzskatu, turklāt katru reizi redzēt pārsteigumu vīrieša acīs par pagatavoto un pateicību par to, cik viss garšīgi atsver visu nogurumu. Protams, ja ir bijusi ļoti traka diena, viņš to parasti redz un piedāvājas pasūtīt kaut ko vai aizbraukt paēst ārpus mājas.
26.06.2014 12:32 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Motivation, cilvēki ir ļoti dažādi. Pazīstu vīriešus, kas gatavo vienkārši lieliski, bet zinu arī sievietes, kas vispār neprot gatavot - nedomāju, ka tam ir kāds sakars ar dzimumu.
26.06.2014 12:42 |

Reitings 613
Roberts noteikti piekrītu, ka no dzimuma tas nav atkarīgs. Man, piemēram, ir draudzene, kas pat pelmeņus nemācēja uzcept, bet kopš sāka dzīvot kopā ar savu vīrieti, ar gatavošanu palika pat nedaudz apsēsta. Nesen viņai piezvanīja telemārketinga čalis, kas viņai pavārgrāmatu pa 30 ls pārdeva pa telefonu (kaut kad decembrī laikam). Gribu tikai teikt to, ka visu var ja labi grib un tam ir vairāk saistība ar pareizo motivāciju un attieksmi, nevis mācēšanu vai nemācēšanu. Laikam viņiem arī ir tā pareizā enerģijas apmaiņa :-D
26.06.2014 12:50 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā, spetu un tā pašlaik arī ir.:D
Vispār, man pat jocīgi iedomaties, ka vīrietis maksātu komunalos, dotu naudu drēbēm, ēdienam, apmaksātu izklaidi..nu ja, bet tas laikam jau ir koks ar diviem galiem, dāzreiz šķiet, ka šī patstāvība un lepnība nevienmēr nāk par labu..:D
26.06.2014 14:51 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
ak jel, sorry, par kļūdām
26.06.2014 14:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)