Ceru, ka būs vismaz kāda atsaucība šai beztēmai un mani pūliņi nebūs veltīgi.
Gribu kartīgi pievērsties celulīta apkarošanai kamēr nav par vēlu!
Plāns ir vienkāršs - katru dienu veikt konkrētas procedūras, atzīmēties šeit un priekš sevis nobildēt bildi pirms un pēc (kam nebūs aizspriedumi, var arī dalīties)
Sākam ar pirmdienu 30.06. un beidzam tieši pēc mēneša - 30.07., kas gribēs, varēs turpināt, kā arī meitenes varēs pievienoties jebkurā dienā, bet startam man tomēr gribētos savākt vismaz 10 meitenes.
Skaidrojums:
Pirmdiena –
burciņas + eļļa
20 minūšu problēmzonu masāža ar visiem labi zināmajām burciņām + bagātīga eļļas kārtas uzklāšana
Otrdiena -
brīvs!
Trešdiena –
medus masāža
http://www.ploome.com/lat/celulits/medusmasaza.html
Ceturtdiena –
burciņas + skrubis
20 min burciņas dušā + Geomar Thalasso Skrubis (lētāka skrubja alternatīva: kafija+eļļa+sāls)
Piektdiena -
brīvs kurš tad 5dien negrib būt brīvs?
Sestdiena –
māla ietīšanās
Geomar jūrasaļģu māla ietīšanās: uzsmērēt mālu uz problēmzonām, ietīties plēvē un staigāt 30 min. Ja pa virsu var uzvilkt siltās kokvilnas bikses vai legingus - vēl labāk. (lētāka māla maskas alternatīva: melnie māli, kanēlis, ūdens, ēteriskā vai parastā eļļa)
Svētdiena –
medus masāža
Izvēlaties savas opcijas, vai jūs gribat iegādaties nosaukto produkciju, vai aizvietot tos ar kko līdzīgu - lūdzu!
Un pēc katras procedūras bagātīgi sasmērējam problēmzonas ar pretcelulīta krēmu. Man favorīts ir karsējošais vai atvēsinošai Eveline 3D anti-cellulite krēms.
Līdz pirmdienai visu sagatavojam un aiziet!
Kura ar mani?