Sporta zāles apmeklējuma paradumi! Viss par to

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
1. Cik bieži apmeklējat sporta zāli un cik ilgu laiku pavadat katrā reizē?
2. Kādu apģērbu izmantojat- šortus, garās bikses, kreklus utt?
3. Pēc kāda principa izvēlaties sporta apavus un kādus velkat sportojot?
4. Vai lietojat dušas, kas pieejamas sporta klubā, respektīvi, vai dušā mazgājat matus, pēc tam fēnojat, smērējaties ar ķermeņa krēmiem, vai arī nepārvelkot drēbes lēcat savā automašīnā un dodaties dušoties mājās?
5. Cik lielu summu mēnesī atvēlat sportam, nodarbībām, baseiniem?
6. Ko vēl ņemat līdzi uz sporta klubu? Ūdens pudeli, mūzikas pleijeri utt?
26.06.2014 01:15 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
D.V nu apmēram saprotu ap ko lieta grozās!
Man boks un kikboks nav sveša lieta..vienkārši vēlos pamēģināt ko jaunu!
26.06.2014 12:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
1. tagad sajutos slinka, eju 2-3x nedēļā, uz 1,5-2h
2. platas kokvilnas bikses zem garumā ceļgala, pārējais viss sporta drēbes - sporta krūšturis, krekls, reebok skriešanas apavi. domāju nopirkt vingrošanas apavus, kas nav ar tik masīvu zoli. pamēģināju iet uz zāli parastajos legingos un krekliņā, tas man bija apkaunojums.... sviedru pleķus pārāk labi varēja redzēt... gribu nopirkt sporta šortiņus bet puisis greizsirdīgs :D
3. sk. 2.
4. nelietoju, jo par to atsevišķi jāmaksā, kā arī dodos pēc tam pa taisno uz mājām ar mašīnu vai velo. ja esmu ļoti nosvīdusi pārvelku citas drēbes, kuras pēc tam mazgāju kopā ar sporta drēbēm.
5. zāle 15 eur/mēn bez ierobežojuma ar bezmaksas nodarbībām, tur nav nekāda baseina, saunas utt. uz baseinu dažreiz aizeju prieka pēc, ne sportot, 6 eur var tur atrasties visu dienu.
6. ūdens pudeli un dvieli.
26.06.2014 15:29 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Motivation Haha, paldies :) Kaut kā jau cenšos to visu apvienot. Strādāju 6 dienas nedēļā. Uz zāli eju vai nu pēc darba, vai pirms. Kā sanāk. Tagad vienīgi, kad mēnesi nestrādāju, sanāca uz zāli aiziet biežāk. :)
26.06.2014 16:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits